Перейти до змісту

Клієнтам UMC буде набагато зручніше оплачувати мобільний зв'язок


Рекомендовані повідомлення

22.06.2006 Клієнтам UMC буде набагато зручніше оплачувати мобільний зв'язок

Сьогодні UMC, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), ввела єдиного ваучера оплати для абонентів UMC, SIM-SIM і Jeans, за допомогою якого абоненти зможуть поповнювати свій рахунок у будь-якій точці України.

"Сьогодні в UMC найбільша в Україні база контрактних абонентів, понад 1,35 млн. Наше завдання – забезпечити для них зручність оплати рахунків за послуги зв'язку. Із введенням єдиного ваучера оплати для абонентів UMC, SIM-SIM і Jeans всі наші клієнти зможуть використовувати переваги розгалуженої дистрибуційної мережі UMC, що сьогодні включає більше 30 тисяч точок продажу по всій Україні," – говорить директор по маркетингу UMC Василь Лацанич.

Ваучери будуть випускатися у чотирьох номіналах: 25, 50, 100, 200 гривень. Використовуючи єдиний ваучер, контрактні клієнти, так само як абоненти SIM-SIM і Jeans, зможуть поповнити свій рахунок за допомогою USSD-команд. Для цього абонентові необхідно набрати на телефоні комбінацію: *100*таємний код поповнення# і натиснути кнопку виклику.

Для тих, кому зручніше подзвонити, існує номер 7722 (для абонентів SIM-SIM, Jeans і контрактних абонентів), де клієнт вводить секретний код ваучера, дотримуючись підказок автовідповідача. Абонентам Jeans доступний також і звичний номер поповнення 5555.

У Києві ваучери надійдуть у продаж уже сьогодні, а в інших містах України – з 1 липня. Паралельно з новими ваучерами діють і ваучери старого зразка: вони залишаються дійсними до закінчення терміну дії, вказанного на кажному ваучері.

Контрактні абоненти також можуть поповнити рахунок у більшості банків, а також, за допомогою платіжної карти – у банкоматах, через Інтернет і з мобільного телефону (номер 111).

UMC ввела ваучер для абонентів предоплаченого сервісу в березні 1999 року одночасно зі стартом SIM-SIM. Електронні ваучери для контрактних абонентів з'явилися у вересні 2005 року.

UMC нагадує абонентам про те, що секретний код ваучера не можна розголошувати й надавати третім особам. UMC і партнери компанії не проводять акцій, умовою яких є розголошення секретного коду або його частини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

ненаю, вчора поповнювався в банкоматі - окремі менюшки на UMC і Jeans

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...