Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можете мене привітати - мій позов проти "листа щастя" сьогодні задовольнили (3-тє судове засідання).

Уррраааа!

Як мені і радили, упор робився не на те, що постанова складена на власника, а керував хтось інший,

а на те, що за винесеною постановою і прикладеним до неї фото неможливо 100% стверджувати, що мало місце адмінправопорушення. Ну і ще там було декілька загальних зауважень по постанові з моєї сторони.

Як заберу рішення, то викладу тут (може комусь допоможе ще).

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаю!

Власне в мене слухання справи сьогодні, про результати відпишу!

, сподіваюсь шо судові позови то таки є самий ефективний засіб по боротьбі з тими візирами...

мо всетаки приймуть скоро рішення про те шо їх не можна застосовувати як доказ про пеервищення швидкості..

Опубліковано

знач опишу як все було:

слухання справи призначено було на 14-00, прийшов я туди, судді ше не було, суддя зявився пр 14-30, зачитали список кого будуть судити, я там був перший, і почали визивати, правда почали не з мене, і я оказався останній :D

короч я там парився десь до 16-30, якшо не більше, зайшов до судді і почалось слухання:

представника ДАІ не було, суддя (був Кухтей) на ті справи напевне вже кидається...

запитав чи потрібно вимагати показання по справі з відповідачів, я сказав шо було б непогано, але після жвавого обговорення саме мого випадку та ознайомлення з матеріалами справи мені сказали шо мій позов задовільнити...

виходили люди ті шо були передімною, пр 5-6 людей, то рішення були різні, в кого задовільнити, в кого ні, в кого перенесено слухання по якимось там причинам, так шо нюансів багато... читайте рішення, шукайте там речі, які підійдуть у ваших справах і використовуйте у суді..

подробиці шо саме говорили буде видно в рішенні суду, яке обовязково виложу...

скажу шо попередній скан рішення дуже допоміг, за шо alex1973 +адин..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора по телу в новинах передали, що Візир нарешті поза законом, і штрафи по листам Щастя, що приходять до автомобілістів - протизаконні.

Опубліковано
Вчора по телу в новинах передали, що Візир нарешті поза законом, і штрафи по листам Щастя, що приходять до автомобілістів - протизаконні.

по ТСН сюжет був, мені так сказали, хоча на власні очі не бачив

• 2 тижня потому...
Опубліковано

подав в суд десь місяців 2 назад і от тільки прийшов результат. головне підкреслене білою лінією.

за зачеркнуте прізвище сорі - не всі повинні знати нас в лице :D

post-4550-1246375815.jpg

post-4550-1246375882.jpg

post-4550-1246375939.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ib_p001_0_2.jpgib_p001_0_1.jpg

Відео

Новий спосіб захисту від камер:

Элемент с переменной прозрачностью разработан несколько лет назад и состоит из слоя специального полимера и защитной оболочки. Без электрического напряжения молекулы полимера расположены хаотично и рассеивают световой поток, тем самым создавая эффект матового стекла. Под действием электрического тока молекулы полимера выстраиваются в определённом порядке и элемент становится полностью прозрачным. Слой полимера в элементе с переменной прозрачностью очень тонкий - несколько микрон. С двух сторон он защищён прозрачными пластиковыми пластинами толщиной 0,3 мм каждая. Эти пластины защищают слой полимера от внешних воздействий и придают элементу жесткость..

тут

Рамка вроді на основі електрохромного скла....

• 2 тижня потому...
Опубліковано
icon_plus_1.gifПравильний метод для боротьби з камерами
Опубліковано
icon_plus_1.gifПравильний метод для боротьби з камерами
Поскільки зараз в більшості випадків за порушення на трасі не зупиняють, а лише фіксують, то доцільно за місто їздити на "лівих" номерах. В економічному плані це полюбе доцільно: штраф за перевищення -- 300 грн, штраф за "ліві" номери -- 255 грн, конфіскацію стаття не передбачає (ні автомобіля, ні "лівих" номерів). У випадку, якщо вас все-таки зупинили і виявилось, що у вас "ліві" номери, дістаєте з багажника свої номери і кажете "Блін, чуваки, вчора бухав з кумом, от він напевно з мене і приколовся, перекрутив номери. Винуватий, каюсь, де та каса, в яку внести 255 грн?"

Крім того, коли вас все ж зупинили, то є великий шанс обмежитись "добровільним внеском в сімейний бюджет ДАІшника" 50-100 грн за "ліві" номери, а не 300 грн за "лист щастя".

Наскільки знаю листи щастя вже давно ніхто не посилає. Маю на увазі перевищення швидкості.

Зараз потрібно фотофіксація Візиром порушення а потім зупинка транспортного засобу-це називається порушенням.

А листи щастя без зупинки тр. зас., як колись вже ніхто не посилає.

Опубліковано
ib_p001_0_2.jpgib_p001_0_1.jpg

Новий спосіб захисту від камер:

Элемент с переменной прозрачностью разработан несколько лет назад и состоит из слоя специального полимера и защитной оболочки. Без электрического напряжения молекулы полимера расположены хаотично и рассеивают световой поток, тем самым создавая эффект матового стекла. Под действием электрического тока молекулы полимера выстраиваются в определённом порядке и элемент становится полностью прозрачным. Слой полимера в элементе с переменной прозрачностью очень тонкий - несколько микрон. С двух сторон он защищён прозрачными пластиковыми пластинами толщиной 0,3 мм каждая. Эти пластины защищают слой полимера от внешних воздействий и придают элементу жесткость..

то не є ефективний спосіб, бо 420 баків, по-моєму занадто

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...