Bus Опубліковано 26 Травня, 2009 в 12:48 #176 Опубліковано 26 Травня, 2009 в 12:48 Можете мене привітати - мій позов проти "листа щастя" сьогодні задовольнили (3-тє судове засідання).Уррраааа!Як мені і радили, упор робився не на те, що постанова складена на власника, а керував хтось інший, а на те, що за винесеною постановою і прикладеним до неї фото неможливо 100% стверджувати, що мало місце адмінправопорушення. Ну і ще там було декілька загальних зауважень по постанові з моєї сторони.Як заберу рішення, то викладу тут (може комусь допоможе ще).
ptk Опубліковано 26 Травня, 2009 в 22:02 #177 Опубліковано 26 Травня, 2009 в 22:02 Вітаю!Власне в мене слухання справи сьогодні, про результати відпишу!, сподіваюсь шо судові позови то таки є самий ефективний засіб по боротьбі з тими візирами...мо всетаки приймуть скоро рішення про те шо їх не можна застосовувати як доказ про пеервищення швидкості..
ptk Опубліковано 27 Травня, 2009 в 22:41 #178 Опубліковано 27 Травня, 2009 в 22:41 знач опишу як все було: слухання справи призначено було на 14-00, прийшов я туди, судді ше не було, суддя зявився пр 14-30, зачитали список кого будуть судити, я там був перший, і почали визивати, правда почали не з мене, і я оказався останній короч я там парився десь до 16-30, якшо не більше, зайшов до судді і почалось слухання: представника ДАІ не було, суддя (був Кухтей) на ті справи напевне вже кидається... запитав чи потрібно вимагати показання по справі з відповідачів, я сказав шо було б непогано, але після жвавого обговорення саме мого випадку та ознайомлення з матеріалами справи мені сказали шо мій позов задовільнити... виходили люди ті шо були передімною, пр 5-6 людей, то рішення були різні, в кого задовільнити, в кого ні, в кого перенесено слухання по якимось там причинам, так шо нюансів багато... читайте рішення, шукайте там речі, які підійдуть у ваших справах і використовуйте у суді.. подробиці шо саме говорили буде видно в рішенні суду, яке обовязково виложу... скажу шо попередній скан рішення дуже допоміг, за шо alex1973 +адин..
Venom Опубліковано 11 Червня, 2009 в 08:15 #179 Опубліковано 11 Червня, 2009 в 08:15 Вчора по телу в новинах передали, що Візир нарешті поза законом, і штрафи по листам Щастя, що приходять до автомобілістів - протизаконні.
ptk Опубліковано 11 Червня, 2009 в 09:45 #180 Опубліковано 11 Червня, 2009 в 09:45 Документи в студію...
tolik79 Опубліковано 11 Червня, 2009 в 12:01 #181 Опубліковано 11 Червня, 2009 в 12:01 Вчора по телу в новинах передали, що Візир нарешті поза законом, і штрафи по листам Щастя, що приходять до автомобілістів - протизаконні.по ТСН сюжет був, мені так сказали, хоча на власні очі не бачив
tolik79 Опубліковано 11 Червня, 2009 в 12:06 #182 Опубліковано 11 Червня, 2009 в 12:06 вже знайшов тиць
Sem Опубліковано 17 Червня, 2009 в 08:51 #183 Опубліковано 17 Червня, 2009 в 08:51 Документи в студію...Тут можна знайти всі рішення судів
Harddriver Опубліковано 17 Червня, 2009 в 10:35 #184 Опубліковано 17 Червня, 2009 в 10:35 Документи в студію... Тут можна знайти всі рішення судів Не зовсім, що й не дивно
xriaps Опубліковано 30 Червня, 2009 в 15:32 #185 Опубліковано 30 Червня, 2009 в 15:32 подав в суд десь місяців 2 назад і от тільки прийшов результат. головне підкреслене білою лінією. за зачеркнуте прізвище сорі - не всі повинні знати нас в лице
biter Опубліковано 9 Липня, 2009 в 06:05 #186 Опубліковано 9 Липня, 2009 в 06:05 Відео Новий спосіб захисту від камер: Элемент с переменной прозрачностью разработан несколько лет назад и состоит из слоя специального полимера и защитной оболочки. Без электрического напряжения молекулы полимера расположены хаотично и рассеивают световой поток, тем самым создавая эффект матового стекла. Под действием электрического тока молекулы полимера выстраиваются в определённом порядке и элемент становится полностью прозрачным. Слой полимера в элементе с переменной прозрачностью очень тонкий - несколько микрон. С двух сторон он защищён прозрачными пластиковыми пластинами толщиной 0,3 мм каждая. Эти пластины защищают слой полимера от внешних воздействий и придают элементу жесткость.. тут Рамка вроді на основі електрохромного скла....
pura Опубліковано 22 Липня, 2009 в 15:23 #187 Опубліковано 22 Липня, 2009 в 15:23 Коротка розмова з ДПСhttp://fishki.net/comment.php?id=54797
Plum Опубліковано 26 Липня, 2009 в 14:40 #188 Опубліковано 26 Липня, 2009 в 14:40 Правильний метод для боротьби з камерами Поскільки зараз в більшості випадків за порушення на трасі не зупиняють, а лише фіксують, то доцільно за місто їздити на "лівих" номерах. В економічному плані це полюбе доцільно: штраф за перевищення -- 300 грн, штраф за "ліві" номери -- 255 грн, конфіскацію стаття не передбачає (ні автомобіля, ні "лівих" номерів). У випадку, якщо вас все-таки зупинили і виявилось, що у вас "ліві" номери, дістаєте з багажника свої номери і кажете "Блін, чуваки, вчора бухав з кумом, от він напевно з мене і приколовся, перекрутив номери. Винуватий, каюсь, де та каса, в яку внести 255 грн?"Крім того, коли вас все ж зупинили, то є великий шанс обмежитись "добровільним внеском в сімейний бюджет ДАІшника" 50-100 грн за "ліві" номери, а не 300 грн за "лист щастя".
opel95 Опубліковано 26 Липня, 2009 в 17:04 #189 Опубліковано 26 Липня, 2009 в 17:04 Правильний метод для боротьби з камерами Поскільки зараз в більшості випадків за порушення на трасі не зупиняють, а лише фіксують, то доцільно за місто їздити на "лівих" номерах. В економічному плані це полюбе доцільно: штраф за перевищення -- 300 грн, штраф за "ліві" номери -- 255 грн, конфіскацію стаття не передбачає (ні автомобіля, ні "лівих" номерів). У випадку, якщо вас все-таки зупинили і виявилось, що у вас "ліві" номери, дістаєте з багажника свої номери і кажете "Блін, чуваки, вчора бухав з кумом, от він напевно з мене і приколовся, перекрутив номери. Винуватий, каюсь, де та каса, в яку внести 255 грн?"Крім того, коли вас все ж зупинили, то є великий шанс обмежитись "добровільним внеском в сімейний бюджет ДАІшника" 50-100 грн за "ліві" номери, а не 300 грн за "лист щастя". Наскільки знаю листи щастя вже давно ніхто не посилає. Маю на увазі перевищення швидкості. Зараз потрібно фотофіксація Візиром порушення а потім зупинка транспортного засобу-це називається порушенням. А листи щастя без зупинки тр. зас., як колись вже ніхто не посилає.
V.Wolf Опубліковано 27 Липня, 2009 в 06:06 #190 Опубліковано 27 Липня, 2009 в 06:06 Новий спосіб захисту від камер: Элемент с переменной прозрачностью разработан несколько лет назад и состоит из слоя специального полимера и защитной оболочки. Без электрического напряжения молекулы полимера расположены хаотично и рассеивают световой поток, тем самым создавая эффект матового стекла. Под действием электрического тока молекулы полимера выстраиваются в определённом порядке и элемент становится полностью прозрачным. Слой полимера в элементе с переменной прозрачностью очень тонкий - несколько микрон. С двух сторон он защищён прозрачными пластиковыми пластинами толщиной 0,3 мм каждая. Эти пластины защищают слой полимера от внешних воздействий и придают элементу жесткость.. то не є ефективний спосіб, бо 420 баків, по-моєму занадто
DarkMonk Опубліковано 14 Серпня, 2009 в 06:36 #191 Опубліковано 14 Серпня, 2009 в 06:36 А вот ещё подборочка .... Дороговато .... но ...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.