Перейти до змісту

Гаазький суд: Острів Зміїний не є

info

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я не сильно разбираюсь в вопросе но мне кажется что "територия которую мы потеряли" была не особо нашей с 48го года

просто ситуация висела в подвешеном состоянии долгое время, и ни одна из строн не могла вести там хозяйственную деятельность

и мне кажется что хорошо что вопрос прояснился

а то что москалыки всякие из "Международного института политической экспертизы"(единственного инаститута созданого для поддержки подгузников Памперс) говорят ну чтож поделаеш, пусть говоряь, они отрабатывают денюжку

а хотели бы помочь - выступали бы в Гааге, елси бы это ничего не дало - знач плохо выступали

Опубліковано
моя, ярчик. колись зрозумієш.

мої діди поливали її кровю ран у першу світову та Велику Вітчизняну, мої батьки оросили її потом від десятиліть важкої праці - і ніхто у світі немає жодного права сказати щось про цю країну жодне слово - хороше чи погане - як не я. і не тобі, і не таким як ти затикати мені писок.

Значить, ти просто недостойний син ні батьків, ні дідів, ні Батьківщини. Таких ще й по іншому називають.

Так, я хочу бути народом :) Але усвідомлюю, що ніколи ним не буду. Максимум що можу зробити - це залишитись з народом.

Опубліковано
а ще ти телевізору віриш :-P

Неправда :) Взагалі телевізор не дивлюся. В мене дома монітор 24", а телевізор - 15". Так що ТБ не входить в число моїх пріоритетів, ні навіть просто як спосіб провести час.

Опубліковано
Я той, хто живе в цій країні, і намагається зробити її кращою - в тому числі захищаючи свої і чужі права, від влади і від тобі подібних, а не обсирає її.

Скільки пафосу!

...і від блогодіянь твоїх засіки твої наповнюються Нокіями 5800 (чорними з сірим), PSP, мультимедія центрами, моніторами 24", зйомними квартирами аки засіваннями (на навосілля у Львівському суді). :)

Опубліковано
...і від блогодіянь твоїх засіки твої наповнюються Нокіями 5800 (чорними з сірим), PSP, мультимедія центрами, моніторами 24", зйомними квартирами аки засіваннями (на навосілля у Львівському суді). :)

Ти ще забув написати про хоч і корейський - але бізнес-класу автомобіль 2008 р.в.; парфуми Dior, Chanel, YSL, Bvlgari; костюми від Михаїла Вороніна; ноутбуки далеко більш ніж в кілобакс штука...

Може, просто дістанемо з штанів, і поміряємось? :) Авось тобі стане легше?

Опубліковано

Ти ще забув написати про хоч і корейський - але бізнес-класу автомобіль 2008 р.в.; парфуми Dior, Chanel, YSL, Bvlgari; костюми від Михаїла Вороніна; ноутбуки далеко більш ніж в кілобакс штука...

Може, просто дістанемо з штанів, і поміряємось? :) Авось тобі стане легше?

Не боїшся програти? Це за кілобакси не купиш (якщо на спам про пеніс енладжмент не повівся) ;)

Але це все писалось до того, що не треба тут із себе корчити блогодєятєля і борця за права знедолених на громадських засадах.

Опубліковано
але 14 000 газонафтоносних шельфів із сукупним запасом палива у 200 млрд кубічних метрів ми бездарно і тупо про#$#@ли, і якщо тобі як справді достойному сину Батьківщини хочеться хвалити за це її керівництво - то я справді починаю сумніватися у тому, що нами керують українці - хоч щось святе повинне ж бути у кожної людини, хіба ні?

А я і не хвалю керівництво держави.

В інтернеті дуже багато домислів. Для того, щоб розібратися що й до чого - треба першоджерела: угоди, рішення суду, відомості про те, де саме знаходяться газові і нафтові родовища і т.д. Тому що хай піднявся неабиякий: одні кажуть - добре, інші кажуть - погано. А що насправді - на Луцькій борді - я впевнений! - нікому невідомо. Більшість просто встромляє свої "5 копійок".

Оскільки я в ситуації не орієнтуюся, тому що її не вивчав - тому й нічого "по темі" сказати не можу. Зате за кілька днів у мене буде висновок, підготовлений фахівцями-юристами з цього приводу. І тоді я буду знати значно більше, ніж відомо зараз.

Опубліковано
Але це все писалось до того, що не треба тут із себе корчити блогодєятєля і борця за права знедолених на громадських засадах.

СанСет, ми посваримось, чесне слово!

Я хоч десь написав про те, що працюю на громадських засадах?!! Ні. Більше того, я вважаю, що моя праця повинна оплачуватися, причому так, щоб я міг нормально жити.

І якби кожен (кожен!) в цій державі вмів оцінювати належно свою роботу, і не працював би за "мінімальну зарплату" - тоді б привчили і владу, і капітал рахуватися і розраховуватися з народом.

Так що давай не вішай на мене ярликів. Тому що я себе краще знаю від тебе, повір.

Вдогонку. Так вже вийшло, що здебільшого я займаюся справами, де держава (в особі митниці, податкових органів) - по іншу сторону барикад. І цю державу я ніколи не любив, і не люблю. А захищаю тих, на кого ця держава наїжджає.

Опубліковано

Я так розумію, що рушієм того, що Україна "позбулась" шматка акваторії стала її згода на вирішення спору у Міжнародному суді. А саме рішення суду, як на мене, об'єктивне і відображає традиції морського права, що складалися протягом століть.

А стосовно нашої правлячої верхівки, то не треба гнати на Ющенка. Він не політик, і це було зрозуміло ще під час його передвиборної кампанії. Хоча це його не виправдовує, бо кожен повинен бути на своєму місці. Але головне те, що в даний час абсолютно вся владна верхівка - Верховна рада, Президент, Кабінет міністрів - і всі, хто за ними стоїть, почали великий деребан і повторний переділ сфер впливу. Вони довели країну до стану дефолту і продовжують нічогісінько не робити для покращення ситуації. Така повна бездіяльність в будь-якому випадку комусь вигідна. А те, що жодна з гілок влади не прагне робити реальних кроків для виходу країни з кризи, свідчить про їх змову. Вони лише створюють видимість якоїсь роботи, звинуваючи один одного у всіх гріхах. Тоді як під час хаосу дуже гарно непомітно напихати кишені, обкрадаючи український народ.

Опубліковано

Мде! політика політика......... Вот тількі мене одне терзає ЯКОГО МИЛОГО БУЛО ПРИЙМАТЬ ЗАЯВКУ ДО СУДУ ЯКШО ВОНА НЕ ОБОВ'ЯЗКОВА?

це яка ціль була подарить Румуніїї незалежність від нашого газу( транзиту) чі як?? якшо хтось це більше розуміє ніж я то поясніть! бо я шото суті вловить від дії нашого "президента" неможу!

Опубліковано
Мде! політика політика......... Вот тількі мене одне терзає ЯКОГО МИЛОГО БУЛО ПРИЙМАТЬ ЗАЯВКУ ДО СУДУ ЯКШО ВОНА НЕ ОБОВ'ЯЗКОВА?

це яка ціль була подарить Румуніїї незалежність від нашого газу( транзиту) чі як?? якшо хтось це більше розуміє ніж я то поясніть! бо я шото суті вловить від дії нашого "президента" неможу!

хз:

1) від глибини кишені,

2) від простоти душевної... :)

Опубліковано
а я прямо і відкрито ганю цих ;№"@#$ які нами зараз керують.

і все роблю для того, щоби такі більше не керували.

послідовно. з 2002 року. так, я ще тоді знав, що ющ - #@$#@@.

а як ти це робиш? поділися секретом.Бо шось керують нами таки ті самі.....і Ющенко пройшов, не дивлячись на те, що ти його з 2002-го гонив.

Опубліковано
а ющ такий пройшов - і в 2002 і в 2004 - а я сам досі в шоці, ага, уууужаааас :)

Ти можеш назвати альтернативу? Хто, на твою думку, став би кращою заміною Ющенку в 2002 і 2004 рр.? І хто буде гідним кандидатом в 2009 р.?

Опубліковано

ти мене не зрозумів...я питав у ендінд, як він так допустив, що Ющенко пройшов :-)

П.С. а я особисто на майдані кричав.... тепер соромно зізнатися :-)

4iter, я теж звертався до andynd

соррі, бачу... туплю зранку :-)

Опубліковано
да не знаааю я ...

...сьогодні цікава ідея попереднього тестування виборців: тобто щоби право голосу мали люди, які розуміють політику, розподіл влади, економіку, повноваження, відповідальність і т.д. ідея без перебільшення скандальна і дискримінаційна - її ніхто ніколи не реалізує, але саме це зупинило би популізм: владну еліту вибирав би тоді принаймні якийсь свідомий прошарок суспільства - і це дуже швидко призвело би до зміни еліти.

Вдумчиво читал "Звездную пехоту" Хайнлайна? Если нет,то очень рекомендую, там есть ответ на этот вопрос.

Опубліковано

Ідея участі у виборах виключно свідомої частини суспільства виникала і в мене у студентські роки. Але це неможливо. Це - ще більша утопія, ніж комунізм. Як мінімум тому, що немає жодних критеріїв для відбору свідомих виборців. А головне те, що в кожної влади поняття "свідомих" виборців - інше! Разом з тим я не брався б стверджувати, що

люди, які розуміють політику, розподіл влади, економіку, повноваження, відповідальність і т.д.
роблять правильніший вибір, ніж ті, кто керується якимись іншими уподобаннями, інтуїцією, серцем чи ще чимось.

На жаль, зараз настільки загострилась політична криза в країні, настільки велика недовіра до політиків, що я не готовий віддати свій голос за жодного окремо взятого політика, ні за якусь політичну силу в цілому. Однозачно те, що на вибори я піду (принаймні, поки що планую). Але так само в моїх теперішніх планах голосувати проти всіх.

давай спростимо -

валяй прямо ответ без трати часу на пехоту і хайнлайна :)

Не завжди можна розжоване покласти до рота, щоб відчути весь смак. Досить часто, щоб зрозуміти смак, жувати треба самому... ;)

Опубліковано
давай спростимо -

валяй прямо ответ без трати часу на пехоту і хайнлайна :)

Хм... в двух словах не пояснишь... В общем право голоса имели только люди прошедшие через армию/флот ну и сопутствующие службы, только определенный срок полив пот на государство, повоевав и т.д.. Причем находясь на службе они право голоса не имеют.

З.Ы. Я пояснил на очень примитивном уровне, в книге сложнее, так что рекомендую к прочтению.

Опубліковано
определенный срок полив пот на государство, повоевав и т.д.. Причем находясь на службе они право голоса не имеют.

З.Ы. Я пояснил на очень примитивном уровне, в книге сложнее, так что рекомендую к прочтению.

утопія в складі фантастики це ж я б сказав окрема течія в фантастиці. Так абсолютно неможливо застосувати в реальному суспільстві.

І ХВАТИТЬ флудити :-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...