Перейти до змісту

Куплю телефон Б.В. на 2 картки.

myhajlyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дякую за попередження, Флай не взяв би(не подобається "бренд"). а в тому Самсунгу є 2 кнопки виклику?

Опубліковано
дякую за попередження, Флай не взяв би(не подобається "бренд"). а в тому Самсунгу є 2 кнопки виклику?

Кнопка виклику одна.А коли робиш дзвінок то збоку кнопкою вибираєш карточку.Я собі одну назвав Kife:) а іншу київстар так що класно вибирати

Опубліковано

Візьми собі якогось китайця (їх зарз вистачає).Вони працюють краще ніж флай хоча прошивка там йде від флая

ОООО. То мені так і треба. І шо кошкує такий апарат?

зараз вроді біля 1500 і більше точно не знаю.Але десь тиждень назад бачив на варшавці б/в за 1250

Опубліковано
так ніхто не пропонує китайця. ^_^

походи по варшавці якщо маєш час.та їх до вибору-покольору

Опубліковано

народ, мы вам тут не мешаем?

Маю самчунг Д780 але не продаю поки.Відразу попереджую не бери флай В-700

la20, подобные сообщения - реальный оффтоп. за такое можно получить наказание...

Опубліковано

la20, подобные сообщения - реальный оффтоп. за такое можно получить наказание...

Зрозумів.Просто людині дав пораду оскільки мав "щастя" користуватись цим телом.І все.

Опубліковано

І чим це жастя таке погане?..

Мав можливість потестити за 3 тижні Самсунг 780, 880, і Флай В700.

І що?.. Самсунги - лажа! Обстановка не та! Робота з двома сімками не зручна! Одна клавіша - вибиває!..Самсунг - це тупо викідання грошей за "бренд" З цих трьох ,походивши з кожним тиждень, я вибираю тільки Fly b700!!!

Опубліковано

а от свариться ы шось доказувать не треба. Я не тримав жодного апарату з цих в руках, тому ы написав маныбек.

Опубліковано

В зв"язку з відсутністю пропозицій, і з неможливістю вибрати телефон із запропонованих, попрошу тему закрити. Дякую.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...