Tumoxa44 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 06:56 #1 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 06:56 Є в наявності такі мультфільми: - Збірка 1 - Питер Пен Черний котел Братец Медвежонок Новые похождения императора - Збірка 2 - Маугли Дядюшка Ау Приключения Домовенка Топтыжка Боцман и попугаи Бюро находок Возращения блудного попугая Каникули Бонифацыя - Збірка 3 - Алеша Попович и Тугарин змей Добрыня Никитич и змей Горыныч Князь Владимир Карлик Нос Жил был пес Щелкунчик - Збірка 4 - Большая перемена Новые приключения попугая Кеши Колобок Лиса Патрикеевна Лукоморье Михаил Потапыч Цветик - семицветик Сказка за сказкой Снегурочка - Збірка 5 - Бабушкины сказки 2, 3, 4: 2. 1-8 сказок Бежы ручеек, Шутки Лиса Патрикеевна Храбрый - заяц 3. 1-8 сказок 4. 1-8 сказок - Збірка 6 - Козаки 1-9 Волшебный клад Машенька и медведь Баранкин, будь человеком Дядя Миша Мешок яблок Ивашка из Дворца Пионеров Скіни деяких мультфільмів Якщо комусь потрібно кажіть
Zheny@ Опубліковано 30 Січня, 2009 в 07:40 #2 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 07:40 Я так розумію, що всі мультфільми різні, і по якості, і по розміру іт.д.Приведи приклади скріншотів, якого розміру ,якості відео хоч деяких вибраних.
restart2 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 20:53 #3 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 20:53 думаю варто такі фільми записувати бажаючим на диски... хоча можливо буде пропозиція якось конвертувати в аві файли... бо я так розумію шо це DVD
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.