keepo Опубліковано 27 Січня, 2009 в 15:13 #1 Опубліковано 27 Січня, 2009 в 15:13 Склалась така ситуація, що треба потрохи шукати нову роботу.працюю в області ІТ.займана посада - головний спеціаліст з програмного забезпеченняполе роботи - встановлення, налаштування, підтримка мережі; встановлення, супровід ПЗ і операційних систем сімейства Windows. Залізо (комп"ютери, принтери, копіри).Одним словом - єдиний ІТ"шник на фірмі.Є досвід роботи з графікою: 3 роки роботи в газеті дизайнером (CorelDraw, Photoshop). Повний цикл виготовлення макету. Є досвід роботи в AutoCAD та Mechanical Desktop. Захищалась дипломна "Автоматичне проектування редукторів в САПР".Є базові знання в програмуванні на FoxPro i Delphi (робота з БД). Зірок з нема не хапаю, але написати потрібну програму можу.Є досвід догляду акваріумів (займаюсь цим по найму).Є власне авто і закордонний паспорт.Всім бажаючим можу вислати стандартне резюме.
keepo Опубліковано 29 Січня, 2009 в 09:40 Автор #3 Опубліковано 29 Січня, 2009 в 09:40 Вислав на gmail.ЗІ є досвід в страховій справі. можу оформляти поліси ОСЦВВНТЗ, КАСКО, "Зелена картка" та інші. Вести реєстри та звітність.
gen552 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 21:22 #4 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 21:22 А в який газеті працював, якщо не секрет. Я теж в газеті працював. Може ми знаємо один одного....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.