ko5teg Опубліковано 21 Січня, 2009 в 09:21 #1 Опубліковано 21 Січня, 2009 в 09:21 Власне от така програмулька =)якшо якась прога (яку ви постійно юзаєте, або шось шо має постійно бути включеним) надоїло вам на панелі задач, ви не можете сховати його в сис трай, Транколайзер вирішує це питання! Непотрібна установка, займає всього пару КБ, простий у використанні, ховає все, від блокнота до ГТА 4=)власне як це зробити, качаємо прогу (я викладу її прямо тут, нижче) копіюїмо її кудись на ХД (бажано шоб шлях до проги був мінімільний) ну і в ярлик проги, яку треба отправити в сис трай прописуєм ше шлях до транколайзудля прикладу Аутлук Експерсс 6 я сховав в трай таким чиномПКМ на ярлику>властивості>об*єкт>і прописуємо перед"C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe" шлях до транколайзу>в мене вийшло от так в полі об*єкт"C:\Temp\Trayconizer.exe" "C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe" скрін добавлю для малєнькіх сліпих дєтєйЗ.І.да я юзаю Укр вінду. да мені нравиться і медіа плеєр тоже =)
fog Опубліковано 24 Січня, 2009 в 09:12 #2 Опубліковано 24 Січня, 2009 в 09:12 фігня, відносно багато гемору в порівнні з вже існуючими більш гнучкими продуктами такими як 4t Tray Minimizer
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.