Адміністратори kmd Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:15 Адміністратори #1 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:15 from EXUDOSКМД! Ви чого до стратегій так відноситесь??? У неї граютьтакі ж люди як і ми з вами, пишу я це томущо коло тем,завжди стоїть значок самі знаєте який, це що особисті погляди, які ігри добрі, а які погані? Якщо вине любите варкрафт то це неозначає, що він неподобаєтся іншим людям, значить ви або забираєте оті зночки, або япочну тему - "Некомптентність адміністартора"! Отак-то,ні чого особистого просто оте во зночок, портить меніблін, нервову систему! Може хтось мені перведе що від мене хочуть?
Zevs_Isver Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:29 #2 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:29 всем неугодиш...P.S. нужно ввести правило, вида: "Мы никому ничего не должны. Довольствуйтесь тем что имеете".....а то человек без году неделя на форуме и уже требует что-то
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:33 Автор Адміністратори #3 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:33 всем неугодиш...P.S. нужно ввести правило, вида: "Мы никому ничего не должны. Довольствуйтесь тем что имеете"..... а то человек без году неделя на форуме и уже требует что-то Вобщем то так и есть. Всё что здесь есть не наше а пользователей Пропозишины как вы вкурсе принимаются но тольо конструктивные.
Zevs_Isver Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:35 #4 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:35 всем неугодиш...P.S. нужно ввести правило, вида: "Мы никому ничего не должны. Довольствуйтесь тем что имеете"..... а то человек без году неделя на форуме и уже требует что-то Вобщем то так и есть. Всё что здесь есть не наше а пользователей Пропозишины как вы вкурсе принимаются но тольо конструктивные. делаю акцэент на Пропозишины, а не на непонятные требования
silia Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:37 #5 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:37 Народ спокійно.2EXUDOSЗначок цей це знак оклику, означає що тема являєтся важливою для того хто її створював і її ставить сам учасник форуму чий це пост.по друге WorldofWarcraft це не прота стратегія Warcraft а онлайнова гра такщо бажано пости які стосуются Warcraft Warcraft ІІ Warcraft ІІІ в ній не постити. (жаль модератор не може перекидати пости з теми в тему а тоб створив нову і туди перекинувби твій пост на щот кодів) На майбутнє будь уважнішим і розберись в проблемі перед тим як наїзджати.
Exodus Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:14 #6 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:14 ТАК! ГИМДД! БЛІН! ТИ ЧОГО!!!??? ОБРАЗИВСЯ??? НЕПОНЯВ??? ЙО-МО-МОЁ! ТИ У МОЇХ ОЧАХ ВПАВ Н....Н!!!! НЕ ЖДАВ Я ТАКОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DSB!!! bsb!!!! шоШ ТИТАК??? Насчет возмущеній ти до мене оброщаясь! ШО???? БАЧИШ???? УДАЛЯЙ!!! МЕНІ ВСЕОДНО!!!! ТІЛЬКИ Б ТИ ЦЕ ПОБАЧИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОДІБНА ВІДПОВІДЬ ТІПА ШО ТИ ХОШ!!!! І ПШОВ ЦЕЙhttp://board.lutsk.ua/forums/index.php НА ВСІ 3000 СТОРІН!!!!!ТЬХУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ДАВАЙ КАЖИ ШО ТИ ТАМ ХТІВ ГРИТИ!!!!
Exodus Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:15 #7 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:15 ТАК! ГИМДД! БЛІН! ТИ ЧОГО!!!??? ОБРАЗИВСЯ??? НЕПОНЯВ??? ЙО-МО-МОЁ! ТИ У МОЇХ ОЧАХ ВПАВ Н....Н!!!! НЕ ЖДАВ Я ТАКОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DSB!!! bsb!!!! шоШ ТИТАК??? Насчет возмущеній ти до мене оброщаясь! ШО???? БАЧИШ???? УДАЛЯЙ!!! МЕНІ ВСЕОДНО!!!! ТІЛЬКИ Б ТИ ЦЕ ПОБАЧИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОДІБНА ВІДПОВІДЬ ТІПА ШО ТИ ХОШ!!!! І ПШОВ ЦЕЙhttp://board.lutsk.ua/forums/index.php НА ВСІ 3000 СТОРІН!!!!!ТЬХУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : ДАВАЙ КАЖИ ШО ТИ ТАМ ХТІВ ГРИТИ!!!!
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Липня, 2005 в 20:13 Автор Адміністратори #10 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 20:13 Шо, гм? Хм. Це просто не розуміють шо ти хочеш. ???? Може по людськи скажеш. Шо треба шо тебе хвилює? Я не можу ображатись на те чого я не розумію. Я було подумав що в мене з соображалкобю щось не те. Кинув на форум як ти і казав про некомпетентність адміна. Люди тебе теж не можуть зрозуміти. БУДЬЛАСКА ПОЯСНИ ЩО ТИ ХОТІВ СКАЗАТИ ЦИМ ПОВІДОМЛЕННЯМ.
Exodus Опубліковано 22 Липня, 2005 в 16:20 #12 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 16:20 Шо я хотів... ти б міг по-людськи у мене спитати! Тему почав тиза таким принципом - "найкращий захист це атака".P.S. Adios.
Адміністратори kmd Опубліковано 22 Липня, 2005 в 19:31 Автор Адміністратори #14 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 19:31 Шо я хотів... ти б міг по-людськи у мене спитати! Тему почав тиза таким принципом - "найкращий захист це атака". P.S. Adios. В мене намає часу розбиратись в тому безглуздому текті що ти написав. Я скористався форумом. Тимбільше що ти цього хотів. напевон тобі просто нема шо робити і ти вирішив доїбатись до когось. До мене не вийде
silia Опубліковано 22 Липня, 2005 в 20:05 #15 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 20:05 Вже другого на цій неділі обідили.
Адміністратори kmd Опубліковано 23 Липня, 2005 в 07:37 Автор Адміністратори #16 Опубліковано 23 Липня, 2005 в 07:37 Вже другого на цій неділі обідили. Так а шо зробиш якшо вони кидаються Якби ж нормальні культурні люди. А то хамлять на кожному кроці
vanus Опубліковано 28 Липня, 2005 в 16:35 #17 Опубліковано 28 Липня, 2005 в 16:35 КМД, направляй всіх до мене!!!!Я попі....ти люблю, думаю всім сподобається.(особливо Exodus, Matrix, та інших Udo der schneideriv, bobikiv, gavchykiv)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.