Адміністратори kmd Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:15 Адміністратори Поділитися #1 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:15 from EXUDOSКМД! Ви чого до стратегій так відноситесь??? У неї граютьтакі ж люди як і ми з вами, пишу я це томущо коло тем,завжди стоїть значок самі знаєте який, це що особисті погляди, які ігри добрі, а які погані? Якщо вине любите варкрафт то це неозначає, що він неподобаєтся іншим людям, значить ви або забираєте оті зночки, або япочну тему - "Некомптентність адміністартора"! Отак-то,ні чого особистого просто оте во зночок, портить меніблін, нервову систему! Може хтось мені перведе що від мене хочуть? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:29 Поділитися #2 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:29 всем неугодиш...P.S. нужно ввести правило, вида: "Мы никому ничего не должны. Довольствуйтесь тем что имеете".....а то человек без году неделя на форуме и уже требует что-то Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:33 Автор Адміністратори Поділитися #3 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:33 всем неугодиш...P.S. нужно ввести правило, вида: "Мы никому ничего не должны. Довольствуйтесь тем что имеете"..... а то человек без году неделя на форуме и уже требует что-то Вобщем то так и есть. Всё что здесь есть не наше а пользователей Пропозишины как вы вкурсе принимаются но тольо конструктивные. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:35 Поділитися #4 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:35 всем неугодиш...P.S. нужно ввести правило, вида: "Мы никому ничего не должны. Довольствуйтесь тем что имеете"..... а то человек без году неделя на форуме и уже требует что-то Вобщем то так и есть. Всё что здесь есть не наше а пользователей Пропозишины как вы вкурсе принимаются но тольо конструктивные. делаю акцэент на Пропозишины, а не на непонятные требования Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:37 Поділитися #5 Опубліковано 20 Липня, 2005 в 20:37 Народ спокійно.2EXUDOSЗначок цей це знак оклику, означає що тема являєтся важливою для того хто її створював і її ставить сам учасник форуму чий це пост.по друге WorldofWarcraft це не прота стратегія Warcraft а онлайнова гра такщо бажано пости які стосуются Warcraft Warcraft ІІ Warcraft ІІІ в ній не постити. (жаль модератор не може перекидати пости з теми в тему а тоб створив нову і туди перекинувби твій пост на щот кодів) На майбутнє будь уважнішим і розберись в проблемі перед тим як наїзджати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Exodus Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:14 Поділитися #6 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:14 ТАК! ГИМДД! БЛІН! ТИ ЧОГО!!!??? ОБРАЗИВСЯ??? НЕПОНЯВ??? ЙО-МО-МОЁ! ТИ У МОЇХ ОЧАХ ВПАВ Н....Н!!!! НЕ ЖДАВ Я ТАКОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DSB!!! bsb!!!! шоШ ТИТАК??? Насчет возмущеній ти до мене оброщаясь! ШО???? БАЧИШ???? УДАЛЯЙ!!! МЕНІ ВСЕОДНО!!!! ТІЛЬКИ Б ТИ ЦЕ ПОБАЧИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОДІБНА ВІДПОВІДЬ ТІПА ШО ТИ ХОШ!!!! І ПШОВ ЦЕЙhttp://board.lutsk.ua/forums/index.php НА ВСІ 3000 СТОРІН!!!!!ТЬХУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ДАВАЙ КАЖИ ШО ТИ ТАМ ХТІВ ГРИТИ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Exodus Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:15 Поділитися #7 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:15 ТАК! ГИМДД! БЛІН! ТИ ЧОГО!!!??? ОБРАЗИВСЯ??? НЕПОНЯВ??? ЙО-МО-МОЁ! ТИ У МОЇХ ОЧАХ ВПАВ Н....Н!!!! НЕ ЖДАВ Я ТАКОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DSB!!! bsb!!!! шоШ ТИТАК??? Насчет возмущеній ти до мене оброщаясь! ШО???? БАЧИШ???? УДАЛЯЙ!!! МЕНІ ВСЕОДНО!!!! ТІЛЬКИ Б ТИ ЦЕ ПОБАЧИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОДІБНА ВІДПОВІДЬ ТІПА ШО ТИ ХОШ!!!! І ПШОВ ЦЕЙhttp://board.lutsk.ua/forums/index.php НА ВСІ 3000 СТОРІН!!!!!ТЬХУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : ДАВАЙ КАЖИ ШО ТИ ТАМ ХТІВ ГРИТИ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:26 Поділитися #8 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:26 хм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Exodus Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:38 Поділитися #9 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 19:38 Шо, гм? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Липня, 2005 в 20:13 Автор Адміністратори Поділитися #10 Опубліковано 21 Липня, 2005 в 20:13 Шо, гм? Хм. Це просто не розуміють шо ти хочеш. ???? Може по людськи скажеш. Шо треба шо тебе хвилює? Я не можу ображатись на те чого я не розумію. Я було подумав що в мене з соображалкобю щось не те. Кинув на форум як ти і казав про некомпетентність адміна. Люди тебе теж не можуть зрозуміти. БУДЬЛАСКА ПОЯСНИ ЩО ТИ ХОТІВ СКАЗАТИ ЦИМ ПОВІДОМЛЕННЯМ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 22 Липня, 2005 в 05:20 Поділитися #11 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 05:20 От i поговорили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Exodus Опубліковано 22 Липня, 2005 в 16:20 Поділитися #12 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 16:20 Шо я хотів... ти б міг по-людськи у мене спитати! Тему почав тиза таким принципом - "найкращий захист це атака".P.S. Adios. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 22 Липня, 2005 в 16:46 Поділитися #13 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 16:46 ura Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 22 Липня, 2005 в 19:31 Автор Адміністратори Поділитися #14 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 19:31 Шо я хотів... ти б міг по-людськи у мене спитати! Тему почав тиза таким принципом - "найкращий захист це атака". P.S. Adios. В мене намає часу розбиратись в тому безглуздому текті що ти написав. Я скористався форумом. Тимбільше що ти цього хотів. напевон тобі просто нема шо робити і ти вирішив доїбатись до когось. До мене не вийде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 22 Липня, 2005 в 20:05 Поділитися #15 Опубліковано 22 Липня, 2005 в 20:05 Вже другого на цій неділі обідили. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 23 Липня, 2005 в 07:37 Автор Адміністратори Поділитися #16 Опубліковано 23 Липня, 2005 в 07:37 Вже другого на цій неділі обідили. Так а шо зробиш якшо вони кидаються Якби ж нормальні культурні люди. А то хамлять на кожному кроці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 28 Липня, 2005 в 16:35 Поділитися #17 Опубліковано 28 Липня, 2005 в 16:35 КМД, направляй всіх до мене!!!!Я попі....ти люблю, думаю всім сподобається.(особливо Exodus, Matrix, та інших Udo der schneideriv, bobikiv, gavchykiv) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.