Перейти до змісту

Прийшов штраф

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доречі багато бачив цих постанов про перевищення, з фоткою, і там на всіх постановах пише хто фоткав на візір.

Так от, завжди знімає папараци - інспектор міліції Соколюк Олександр Фананійович.

От якби вичислити його і глянути йому в вічі! :angry:

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Доречі багато бачив цих постанов про перевищення, з фоткою, і там на всіх постановах пише хто фоткав на візір.

Так от, завжди знімає папараци - інспектор міліції Соколюк Олександр Фананійович.

а шо тут вичисляти, їдеш в ДАЇ, підходиш до чергово та й кажеш: " де тут можна глянути у вічі інспектору міліції Соколюку О.Ф."....

а ваще хочиться його в суді побачити.......

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Так що там хлопці в судах добились? Чи варто взагалі туди звертатись?

Діліться досвідом, сьогодні і мені "Лист щастя " прийшов..

Опубліковано

Про перевищення незнаю, але по двох штрафах(порушення рядності - ожеледиця і сніг на дорозі, повернули праворуч там де можна ліворуч - знак встановлено в такому місці, що його не видно), рішення було на користь водія.

Опубліковано

Приїзди в Ківерці ,покажу. ;)

якщо їхати на Маневичі з Луцька ,передостаній поворот в Ківерцях ,на право ,углова хата з цегли, це його , приїзди побачиш. ;)

Опубліковано

Приїзди в Ківерці ,покажу. ;)

якщо їхати на Маневичі з Луцька ,передостаній поворот в Ківерцях ,на право ,углова хата з цегли, це його , приїзди побачиш. ;)

Фотку хати в студію :D:D:D

Опубліковано

а в нього є машина ?

можна зафотожабити її і вислати йому =) тіпа порушив правила сфоткали візиром там то там то ... бла бла бла =)

а ше краще макет ДЕУ біля будинку поставити .. і написати шось типу "I'm watching U !!1"

Опубліковано

доречі, я по справах, виясняв шо там по моїй постанові, заїзджав в даї, і бачив двох дайців, які мені виписували постанови (в мене вже дві, виписані двома різними лєтьохами).... так от хочу сказати, що напевне це не вони фоткають, тобто фоткають одні, а штрафи виписують інші....

отак..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...