Перейти до змісту

Куплю LCD матрицю до ноутбука 15.4"

Plum

Рекомендовані повідомлення

Приїхав тестю зі Штатів ноут Toshiba L305, по дорозі роздавили матрицю. Розтин показав, що в ноуті стояла 15.4" матриця LG Display LP154WX4. Можливо в когось є така або аналогічна матриця, лишилась після здохшого ноутбука? Розгляну всі пропозиції.

Писати сюди або дзвонити на тел. (050) 538-88-80

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полазив я тут по форумах... народ каже шо підійде люба матриця з аналогічним розширенням і розміром. в крайньому випадку прийдеться перешити eeprom (або випаяти зі старої матриці і впаяти в нову). Для спеца з паяльною станцією то не проблема, хоча мона і автомобільним феном поізвращатись. Загалом пошукай аналогічну по параметрах матрицю і попробуй.

З.І. Такі ж матриці (з такою ж маркіровкою) ставили в багато ноутів: http://lcdtech.no-ip.info/data/lcd.panels....mp;pan=LP154WX4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В брата є ноутбук TOSHIBA P4 2.8 в якому недавно вмерла мать. Все остальне робоче.

Скільки даш за матрицю?

icq 295052262

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

враховуючи що mix_forever хотів мені таку матрицю подарувати, але вона, нажаль, виявилась 17", а також те що за весь ноут в США теща заплатила $400, пропоную $50 за матрицю, якщо вона підійде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Witi@, а шо ше в ноуті живого лишилось? я би забрав за розумну ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорі за оффтоп :rolleyes: Witi@ - а вінт з того ноута ще є? (який об"єм і інтерфейс?).........

...........а от нарахунок будівельного фена - краще в ноут з ним нелізти (паяльних станцій зараз небракує у Луцьку :D )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз пошла такая пъянка то мож и петли из этого топика завалялись у когото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль, матриця в Witi@ виявилась не 15.4", а 15" (4:3, не широкоформатна), а тому мені не підійшла :(

Так що топік все ще актуальний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

враховуючи що mix_forever хотів мені таку матрицю подарувати, але вона, нажаль, виявилась 17" - а от це цікаво - ПОДОРУВАТИ - зрадістю прийму подарунок - а то у мене в ТОШИБИ вертикальні полоси пішли по матриці товщиною в один піксель - так усі говорять що матрицю слід замінити - хоча читав що то просто можуть контакти відійти одним словом так для себе і не вирішив що робити - можливо хтось з таким стикався - а якщо хтось вирішить матрицю подарувати то не відкажусь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я матрицю свою у дзеркало перетворив... :) То нам з Туманом не було зайнятись чим пыд пиво... Так шо вже матрицы нема, нажаль..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матриця куплена і встановлена. mix_forever -- величезний респект і щиру людське дякую! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...