Перейти до змісту

Українці Афігенні


ChB

Рекомендовані повідомлення

1794613048.jpg

«Українці Афігенні» – новий для вітчизняного телемовлення формат з використанням найсучасніших технологій кіно- й телевиробництва. Це перший спільний проект каналу ICTV та продакшн-студії «ЛЕДОКОЛ». Автором ідеї та продюсером програми виступає Максим Бахматов – засновник Comedy Club Ukraine та групи компаній «Ледокол».

В основі програми покладено оригінальну ідею – родоначальниками цивілізації у будь-якому куточку планети були українці. Автори з гумором підійшли до розвитку цивілізації і стверджують, що саме від древніх укрів з'явилися відомі нам американці, африканці, азіати, австралійці та європейці. А також, що українці – велика смілива нація, яка здатна сміятися над собою.

Свої докази цьому творці проекту надають у півгодинному випуску, який складається з кількох гумористичних сюжетів-постановок про життя сучасного українця та документальної 3d-хроніки про історію України. Кожен випуск має кілька постійних рубрик та незмінного ведучого Андрія Ростиславовича Богдановича – справжнього українофіла та патріота.

«Українці Афігенні» - це збиті в одному флаконі гумор і факти, що не піддаються сумніву та теми, об'єднані центральною ідеєю - неперевершеністю й величчю українців у всіх сферах життя. – говорить Максим Бахматов. – Тільки великі можуть сміятися з себе. Українці - велика нація, яка сміється з себе на повний голос. Ми позуємо, що ми нормальні, живі й дійсно круті хлопці. Програма знята у новому телевізійному жанрі – мокументарі – коли матеріал подається як документальний запис, хоча насправді це вимисел. У світі нас знають за абревіатурою UA, але мало хто знає, що за древніми рунами це означає: «українці афігенні».

Програма надає можливість зрозуміти, якими ми - українці є насправді. «Українці Афігенні» - про країну в цілому та про кожного з нас окремо.

©

Якість SATRip.

Відео: 640x368 (1.74:1) / 720x384 (1.88:1), 25 fps, XviD MPEG-4 ~1145 / 1312 kbps avg, 0.19 bit/pixel

Звук: 48 kHz, MPEG Layer 3, 1 ch, ~96.00 kbps avg

Тривалість серії: ~20 хв.

Розмір серії: ~200 Mb.

Качається 12 серій. Треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сподобалося? бо щось файна юкрайна зовсім не поперла, сердючка в молодості...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"файной юкрайны" посмотрел 5 минут. До рвотных порывов...

Тут уже видна хоть какая-то актерская игра и местами хорошая задумка. Но вцелом - унылое гавно, да еще и размазанное по киноленте... Не интересно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закачано, кому треба - пишіть в ПМ чи сюди.

П.С. Вирішив зацінити новий продукт, подивився вибірково, скажу так - 50/50. Трохи краще файної юкрайни. Правда мене останнім часом тільки квартал-95 вставляє, навіть КВН вже щось не той, камеді теж, як який випуск, сортирні жарти трохи піднадоїли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно зара посміятися можна тільки з шуток 95 кварталу, а камеді, файна юкрайна, наша раша я переглядаю аби подивитися в надії почути щось смішне, але результат останнім часом плачевний :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...