Перейти до змісту

Сноубордисти тут є?

LukeSkywalker

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Завтра поїдем на те ж саме місце, добиратися будим маршрутками.

окотрій? на яку зупинку підійти щоб разом рушити?

Опубліковано

...транспорт есть .. 3 или 4 посадочных места есть ,куда положить сноуборды ,тоже есть.. горку найдём ...

шашлык\сисиськи кушаем?

я на лижах катаюся но якшо хтось дасть сноуборда то не проти катнутись разок

у меня есть ещё два борда,только один переделаный под санки,у другого крепления нету,вернее не прикручено. Может получится собрать всё в кучу .. но это жжосткое крепление,то есть под ЛЫЖНЫЕ боты,которые тоже имеются,но в плачевном состоянии.

выезжать наверно лучше дето в 13:00

П.С. .. если наберётся больше 5 человек,то доставлю сидушки .. можно будет ехать Я+Жона+6человек

Опубліковано

АЙ.... як шкода що в мене не вийшло сьогодні.... був у Рівному. І знаєте там постійно сьогодні йшов сніг і його дещо більше ніж у нас і гірки там є))))) на наступну неділю планую тільки борд....

п.с.: розкажіть як катнули сьогодні!!! хоч порадуюсь за вас :ok:

Опубліковано

Доречі в кого є бажання повчитись то може пробувати спускатись напрот памятника Т.Шевченка, або біля школи №4.

P.S.ми деколи теж там катаємось.

Опубліковано

Привіт всім !!! З кількості повідомлень в даній темі я бачу що тут зібралась дуже активна група любителів зимового відпочинку. Я і сам до таких належу але я покищо катаю на ковзанах і на бігових лижах на іншому поки що не доводилось. хочу на ваш розгляд винести пропозицію покатати цієї неділі ,але не в тих місцях де ви зазвичай катаєте а в новому місці де ще ніхто на бордах не катав , хоча така можливість там є. Мова іде про мою малу батьківщину село Горішнє яке знаходиться в Горохівському районі в межах так званої Волинської височини, відстань від Луцька 55 км вся територія це гірки і спуски різної висоти і довжини ну а окрасою цих місць є одна гора абсолютна висота якої згідно Генштабовських карт складає 261м ну а спуск з неї має ще більшу довжину , вищі гірки ніж у нас є тільки в селах Брани і Бужани тогож Горохівського району які знаходяться на межі з Львівською областью але до них набагато довше добиритатись. особисто я на своїх бігових лижах не насмілився її підкорити , а от вам з вашою технікою це до снаги. Якщо маєте бажання стати першовідкривачами на теренах нашої області , тоді ласкаво просимо. Я на вихідні 100% буду там катати , якщо кого цікавить , пишіть дзвоніть , буду радий допомогти. Ну і пару фот з тамтешніми краєвидами , даруйте що на них ще не зовсім зима.

post-6929-0-84523900-1328800993_thumb.jp

post-6929-0-96003600-1328801095_thumb.jp

post-6929-0-36802400-1328801199_thumb.jp

post-6929-0-93130400-1328801299_thumb.jp

Опубліковано

Купив сноуборд, хочеться до громади приэднатися :)

де купив, за скільки? чи є варіанти взяти напрокат сноуборд у Луцьку? Можна було б спобувати покататися (перелом після останньої покатушки вже заріс), проте нема на чому :-).

Опубліковано

Купив сноуборд, хочеться до громади приэднатися :)

де купив, за скільки? чи є варіанти взяти напрокат сноуборд у Луцьку? Можна було б спобувати покататися (перелом після останньої покатушки вже заріс), проте нема на чому :-).

Варіанти сумніваюся, купив на аукро, 1300 грн (дошка, кріплення, черевики) + 70 грн доставка б/у в хорошому стані. Дошка як для початківця надто жорстка, але вчуся потрохи:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...