Перейти до змісту

Idols of Darwinism/Ідоли дарвінізму


avitalik

Рекомендовані повідомлення

Idols of Darwinism

1272e400e09ed3083303f2e9ea49ac85_full.jpg

2008

Режисер: Харун Яхьа

Теорія дарвіна походження життя на Землі існує трохи більше 150 років, і, незважаючи на повний науковий крах, активно пропагується засобами масової інформації і понині. Кожен з нас зі шкільної лави просто таки напханий міфами про еволюцію людини від мавп або, приміром, птахів від динозаврів, ми віримо в ці міфи апріорі, навіть не замислюючись про те, чи є у них хоча б один доказ. Мільярди людей були "успішно" обмануті за минулі півтора століття. Без жодного доказу теорія еволюції продовжує свій хід по світу за підтримки цілого ряду ідеологічних систем.

Але для чого людство периконують в правдивість цієї очевидної брехні? Не стати ляльками в цій злій грі певних сил можна лише добре знаючи, які цілі та методи обману і зомбування масової свідомості, і які наукові факти на справді. Фільм складається з 2-х частин, де показані лише деякі з низки скандальних фактів фальсифікацій і брехні, до яких вдавалися еволюціоністи протягом останніх 100 років. Сьогодні фундаментальна наука має незаперечні докази, що ні Всесвіт, ні чоловік, ні навіть мікроскопічна молекула білка, що є основою життя, не виникли випадково.

2ced159e97fca303d4e91b880d64f0c6_full.jpg

783 kb/s 352x264

317,002 KB

233,291 KB

/Video/Science/evolution

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну зачем же так сгущать краски? никто никого не обманывал.

просто на тот момент (150 лет назад) не было более вменяемой теории, кроме божественной, которая еще более абсурдна.

по мере развития науки стало ясно, что Дарвинизм не объясняет зарождение жизни на земле, а тем более

появление человека.

но в остальном он прекрасно справляется с своими задачами на минимальном уровне, типа развитие видов, подвидов классов и т.д.

тут уже выкладывался фильм, где четко говорили, что Дарвин отчетливо понимал недостатки своей теории и предупреждал, что если кто-либо докажет, что какой-то вид, клетка и т.д. не могла появиться сама по себе, случайно, то это будет крахом самой теории. просто на тот момент времени ученые не располагали такими технологиями и знаниями, как сейчас.

а то что наша школьная система хромает - это уже наши проблемы. ибо в мире уже давно преподают альтернативные теории, типа "разумного строения".

так что не нужно паранойи глобального заговора, что кто-то кого-то обманывает - просто многие наши учителя и ученые мужи больно уж костны и ленивы, чтобы сменить когда-то вдолбленную им систему мировозрений и взглядов. ну и соответственно до учеников в школах эта информация не доходит тоже.

а как познавательный материал, это конечно же обязательно нужно посмотреть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...