Гість ximik Опубліковано 7 Червня, 2006 в 18:37 #1 Опубліковано 7 Червня, 2006 в 18:37 Во, якшо комусь цікаво заходьте, дивіться:http://lutsk.plast.org.ua
Shkoder Опубліковано 7 Червня, 2006 в 22:34 #2 Опубліковано 7 Червня, 2006 в 22:34 блиин, вон оно как.. а я всегда думал что "пласт" -- это слово "сало" написанное с пятью ошибками
Songoku Опубліковано 8 Червня, 2006 в 10:21 #3 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 10:21 Люде хавайся! Ахтуунг Бойскаут ето ответ Запада на Советского Пионера.
Гість ximik Опубліковано 8 Червня, 2006 в 11:41 #4 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 11:41 значить так, Пласт був заснований в 1912 році. А скаутинг був заснований трохи раніше в 1909 здається. Так що це було ще аж до піонерів, а вони в нас стирили майже все. так шо таке. І щоб ви знали пластунами називали найпроворніших козаків котрі мали неймовірно аномальні здібності. Це так, для загального розвитку...
Shkoder Опубліковано 8 Червня, 2006 в 12:50 #5 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 12:50 короче организация иксменов
Songoku Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:01 #6 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:01 Хорош прикалуватись. Організація правильна. Може культуру дітей піднімуть! Ато 40% в комп. клубах або в подваротнях. А піонерів я згадав - бо ще памятаю таких мудаків!
[quark] Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:15 #7 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:15 Во-во... Пласт то класно... Набагато краще тих малолітніх гопніків, що шляються по дворах...
[quark] Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:28 #8 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:28 Хімік, розкажи цьому еее... шановному пану відмінності, оскільки ти знаєш цю всю штуку зсередини...
Shkoder Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:35 #9 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:35 2 georg: +1 на самом деле все это промывка неокрепших мозгов. как в данный момент надо партии и прательству, так и будут промывать, причем жестко и с пристрастием, чтобы на всю жизнь сделать киборга с "невероятно аномальными способностями"
[quark] Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:55 #10 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 15:55 2 Шкодер... таааа... та ти жжош, я всьо пойняв... пласт відновив Кучма, щоб створити власний Кучмоюгенд! ага! всьо розкрилось... тікайте хлопці...
noven Опубліковано 8 Червня, 2006 в 16:15 #11 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 16:15 ви всі жжотє.. 2Шкодер і georg ви що бачили чули? чи так поговорить? ггг
Songoku Опубліковано 8 Червня, 2006 в 17:28 #12 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 17:28 А піонерів я згадав - бо ще памятаю таких мудаків! Наверное крепко обижали тебя пионеры в детстве, что до сих пор на них зло держишь? Найди три отличия, кроме названия, в организациях скаутов, пионеров, пластунов и гитлерюгенда Слава богу я не дотянув до піонера. Десь через тиждень мали посвящати і тут раз СССР нету. А шо делать?? Така жизнь.
Shkoder Опубліковано 8 Червня, 2006 в 18:33 #13 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 18:33 если на их сайте хотя бы две трети инфы - правда, то с меня вполне хватит инфы для размышлений растут себе солдатики под эгидой романтики - ну и ладно, мне-то какое дело.
noven Опубліковано 8 Червня, 2006 в 19:27 #14 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 19:27 2Шкодєр ) дик солдат і так вистачає ) подивись навкруги..
noven Опубліковано 8 Червня, 2006 в 19:41 #15 Опубліковано 8 Червня, 2006 в 19:41 вони почнуть вбивати нєсолдат )
Гість ximik Опубліковано 9 Червня, 2006 в 10:19 #16 Опубліковано 9 Червня, 2006 в 10:19 Значить так шановні, пора відповідати за свої слова.georg Найди три отличия, кроме названия, в организациях скаутов, пионеров, пластунов и гитлерюгендати питаєш про відмінності? не знаю які там відмінності в піонерів і в гитлерюгенда, так як про те дуже мало знаю і не був в тих організаціях. А от щодо скаутів і пластунів то я скажу. Що відмінності є. Пласт був заснований на ідеях скаутингу котрі були поширені в Англії в 1909 році Бейденом Пауелом. І чим тобі скаути не подобаються? А пластуни? Давай, називай конкретні факти, інакше це буде просто пусті слова. Пласт заснував Олександр Тисовський, Петро Франко та Іван Чмола. Це є аполітична організація, так що не треба за'являти мов на самом деле все это промывка неокрепших мозгов. как в данный момент надо партии и прательству, так и будут промывать, причем жестко и с пристрастием, чтобы на всю жизнь сделать киборга с "невероятно аномальными способностями"повір, мені насправді краще знати що це і як там все відбувається. І ніяка то не промивка "мозгів". Відомими пластунами були: Степан Бандера, Роман Шухевич, якщо вам шановне товриство ці імена про шось кажуть. Половина Січових стрільців були в Пласті .І це тільки та мала частка тих людей, котрих я пам'ятаю. Наразі почесними пластунами є президент України В.А.Ющенко (ще до того, як він став президентом України) і Сашко Положинський, котрий приймає участь в наших акціях. если на их сайте хотя бы две трети инфы - правда, то с меня вполне хватит инфы для размышлений растут себе солдатики под эгидой романтики - ну и ладно, мне-то какое дело.Інформація на сайті цілком достовірна, тому що я є його адміном. А про солдатиків, то я багато говорити не буду, а скажу просто словами однієї видатної людини: "Молодь кожного народу повинна бути готова до збройної оборони своєї Батьківщини.". До речі до вашого відома Начальний Пластун - пл.сен. Любомир Романків, є одним з найкрутіших спеціалістів в галузі ІТ в компанії IBM.Відмінність між нами це те, що ми намагаємось створити країну, та й пак цілий світк кращим, а деякі просто "ляси точать". p.s.Перш ніж заявляти безглузді речі, варто бути поінформаваним якщо не на 100%, то принаймі на 90%.
noven Опубліковано 9 Червня, 2006 в 12:14 #17 Опубліковано 9 Червня, 2006 в 12:14 Значить так шановні, пора відповідати за свої слова. Це є аполітична організація, так що не треба за'являти мов ...p.s.Перш ніж заявляти безглузді речі, варто бути поінформаваним якщо не на 100%, то принаймі на 90%.Георг.. ну окуляри поправ )
Shkoder Опубліковано 9 Червня, 2006 в 14:23 #18 Опубліковано 9 Червня, 2006 в 14:23 кстати, ximik, происхождение такого любопытного герба не прояснишь? одно дело геральдическая лилия на старинных монархических гербах, а другое дело - современная молодежная огранизация..
Гість ximik Опубліковано 9 Червня, 2006 в 15:08 #19 Опубліковано 9 Червня, 2006 в 15:08 герб? Без проблем. Символом скаутингу є трилиста біла лілія. Котря символізує три Головні обов'язки скаутинга.В нашому трактувані це такі обов'язки1.Бути віним Богові та Україні2.Допомагати іншим3.Жити за пластовим законом і слухатись пластового проводуі ще вони завжди направлені у верх. тобто пластуни будь яким чинома намагається вдосконалиит себе. А для того, щоб підкреслити, що це українські скаути, то ця лілейка гармонічно і естетично вплетена в наш національний герб. В Тризуб.
Гість ximik Опубліковано 9 Червня, 2006 в 15:46 #20 Опубліковано 9 Червня, 2006 в 15:46 ось він наш герб в оригіналі. А, ще варто зауважити, що цей герб носять заприсяжені пластуни та пластуники на своєму односторої і коли пластуни дивиться на герб то він згадує головні обов'язки.
Shkoder Опубліковано 10 Червня, 2006 в 08:09 #21 Опубліковано 10 Червня, 2006 в 08:09 2 ximik: все что ты написал есть на сайте, а читать я и сам умею. ты мне расскажи историю герба. почему именно монархическая лилия? откуда такая средневековая символика? ps. я почему-то при взгляде на герб вспоминаю не обязанности, а фразу "да здравствует король"
Гість OTAM Опубліковано 10 Червня, 2006 в 15:27 #22 Опубліковано 10 Червня, 2006 в 15:27 ой фікня, жалко шо гостєвуха працює))
Shkoder Опубліковано 11 Червня, 2006 в 08:45 #23 Опубліковано 11 Червня, 2006 в 08:45 2 OTAM:убери куда-нить свой замечательный аватар с матерщиной и сократи по возможности подпись
Гість ximik Опубліковано 16 Червня, 2006 в 22:18 #24 Опубліковано 16 Червня, 2006 в 22:18 так,дійсно середньовічні французькі королі використовували лілею (геральдичну) - як символ влади. але це не від того.правда й те що геральдична лілея (хто дивився Код да Вінчі) - справді символ Божої влади на землі (чому саме - наразі не можу пояснити, але можна пошукати) .а наша лілея ось звідки:Лілейка використовували на зображенні лицарі та царські роди, як ознаку шляхетності.Зображення Лілії (3-х листої) зображувалось у китайців на стрілочці. Стрілочка була одностороння і вказувала лише на Північ. Інтерпретуючи - лілейка як вказівник правильного шляху.
Shkoder Опубліковано 17 Червня, 2006 в 08:19 #25 Опубліковано 17 Червня, 2006 в 08:19 информация о происхождении символа в корне неверна. в Европу лилия как символ попала на дорогих восточных тканях (китайских в том числе) и "ознакою шляхетностi" стала просто из-за того, что такие ткани могли себе позволить только сильные мира того. насчет отношения лилии к богу - это ты что-то себе выдумал, хотя может и было что-то такое раннехристианское вроде изображения рыбы.мне конечно было интересно почитать твои досужие размышления, но все-таки интересно узнать реальное происхождение герба скаутов.ps. моя инфа с российского сайта по геральдике
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.