Перейти до змісту

О чём сигналит встречный?

ursa

Рекомендовані повідомлення

незнаю насчет:

1. Одно короткое мигание дальним светом или аварийкой:

- Обрати внимание.

- Или "понял, спасибо".

У меня всегда было одно мигание дальним значит пост ГАИ, два мигания значит 2 подряд с промежутком ГАИ, такое ГАИщники часто практикуют. Типа проехал пост и думаешь все ок, а тут на тебе облом. Ну и мигание дальним конечно при всяких там поворотах если дать дорогу или попросить дать дорогу в зависимости от ситуации.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот якби всі знали так сказать ці жести то проблем би не було ...

бо скажімо були такі казуси типу: Їду я в Рівне ... на Зустріч (на Луцьк) їде батько мій ... я тікі шо проїхав пост ГАІ і маячу йому "блим-блим", шо там гайці... а він подумав шо це тіпа ПРЄВЄЄЄД і валить собі 100+ далі ... потім дзвонить телефон і він каже "ну так нада було маякнуть" а я у відповідь .. "а я шо робив ?" всіми фарами блимав ( в мемне тоді їх аж 10 було)

і таких випадків сотні ...

Навіьт не так давно була кора ... Їду з ківерець .. вже так темненько на вулиці (але ше народ без фар їздить) проїхав пост ГАІ дивлюсь на зустріч їде якесь авто .. я йому "блим-блим" він під*їжжає блище (я бачу шо це теж гайці) і мені "блим-блим" ( а недавно друга по дорозі з києва за такий жест штрафанули на 320=грн за неправильне використання світла+ дальніє у населеному пункті і тд) так шо з цим всім зара треба бути обережніше =)

але солідарність ... її я вважаю проявляти обов*язково ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...