Ridiska Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:20 #1 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 20:20 В обшем в связи с сложишимися обстоятельствами ищу пати для хардкороного задроцтва людей которые могут играть 5+ часов в день Прошу заметить ПАТИ ,а не клан хз кого и хз для чего , людей с которыми можно шикарно сигратсяв перспективе вступить сиграной пати в топовоый клан профы и сервак можно обсудить
silia Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 10:07 #2 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 10:07 Хз чи в тебе вийде щось з цього. Самі задроти вже давно ушли на якіта сервакі, записались в якіта конст паті та клани. А 90% тих хто ща будуть согласні собрать паті будуть або нубами або гравцями фор фан з не стабільним онлайном. Ну удачі
Ridiska Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 11:00 Автор #3 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 11:00 сам был уже определен но так сложились обстаятельства что приходится начинать все с 0
MrVes Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:00 #4 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:00 ICQ#: 476-967-148 Ник AerieЕсли спросят кто рекомендовал, то можно сылаться на мну.Больших задротов найти трудно будет.
ko5teg Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:40 #5 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 12:40 а які рейти ? довго качатись "в задрот рєжимє" по 8+ годин в день ...
Ridiska Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 17:34 Автор #6 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 17:34 рейты х1 на премиуме х2я хотел людей месных мначе искалбы на гохе
ko5teg Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 20:39 #7 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 20:39 хз.. можна було б почати ... але думаю шо дуже швидко мені надоїсть ....З.І.клієнт з офф сайта качнути можна ?
Acid Burn Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 22:33 #8 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 22:33 http://l2.ru/download/client.htmlвот тут есть ссылки. Сам сейчас играю немного, раз в два-три дня захожу) Но на премиуме.
Ridiska Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 06:51 Автор #9 Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 06:51 http://l2.ru/download/client.htmlвот тут есть ссылки. Сам сейчас играю немного, раз в два-три дня захожу) Но на премиуме. Не понял что ты етим хотел сказать ..и нах сылку дал на клиент ??
yurkkkin Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 07:50 #10 Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 07:50 хз.. можна було б почати ... але думаю шо дуже швидко мені надоїсть .... З.І. клієнт з офф сайта качнути можна ? http://l2.ru/download/client.htmlвот тут есть ссылки. Сам сейчас играю немного, раз в два-три дня захожу) Но на премиуме. http://l2.ru/download/client.htmlвот тут есть ссылки. Сам сейчас играю немного, раз в два-три дня захожу) Но на премиуме. Не понял что ты етим хотел сказать ..и нах сылку дал на клиент ?? А шо тут непонятного ?)
ko5teg Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 09:13 #11 Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 09:13 качаю ...попробую "опять" поиграть .... естессно буду качать глада ...З.І.мо хтось живе недалеко від центра, хто б зміг залити на флешку ? єстєссно пиво з мене =)))
Snig Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 09:49 #12 Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 09:49 Якщо автор шукає досі цікавлять такі питання:1) Вік2) Стаж (сервер, рейти, кі-ть награних годин і т.д.)3) В якому обсязі використовувати ІМ (преміум обовязковий в будь-якому випадку)4) Час стабільного он-лайну5) Клас за який граєш6) Шо таке асіст?7) Можливість голосового спілкування (Вєнтра)?
Ridiska Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 21:14 Автор #13 Опубліковано 25 Грудня, 2008 в 21:14 хз.. можна було б почати ... але думаю шо дуже швидко мені надоїсть ....З.І.клієнт з офф сайта качнути можна ?сори етого поста чет не заметил просто )))) Snig приват
ko5teg Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 09:00 #14 Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 09:00 Сілля величезне "чєловєчіскє" тобі дякую =) Установив .. все скачав .. вобшем почав грати .. ці вихідні буду в "задрот" режимі ... якшо хтось тоже почав "з нуля" пишіть...Нік Меррзи, в мене є скайп, ну і власний сервак вєнтріло .. поки шо оплачений на 2 тижні... аха .. я будущій БД ...
Ridiska Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 10:22 Автор #15 Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 10:22 Snig зрая ты так тянешся за ДД у нево выживают единицы те у каво есть на игру 1000килобаксов в месяц и я уверен на 99 % что вы вылитиш очень быстро и будиш просто как ты мне выразился про дестра МЯСОМ ,ты будиш в любом случае МЯСОм играй ты хоть 24\7 не важно каким классм Хаос еше во времена ЗБТ говорили что наберут кучу зерга для того чтобы быстро набить адены на КХ а потом вылетят все у кого нет бабла в реале (кстати об етом и ДД говорил )Зерг= мясо ....а игроки без денег в реале не могу отигрыват в ево клане другой функции
Snig Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 12:25 #16 Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 12:25 Ніхто за ДД не тянеться, ти мислш дуже примітивно, ДД в хаосі - це тільки бойова одиниця, він навіть не в хаосі доречі, є таке поняття як "конст-паті" на даний момент існує таких 2: магі, лукарі. Дагери і т.д. на Грації вибачте, але всасують (навіть на масс пвп). Дестроєрів час пройшов ще в інтерлюдії, чому? читайте гайди, статті і т.д. Я розумію що ви на ГФШ з х-міліон може і рулили на сервері з кривими скілами і геодатою, але офф - це зовсім інше, тут думаєш за кожну адену. ЗІ: писав свій пост в той момент коли ми дійсно шукали БД, знайшли БД в своєму клані 52+ тому проблема вирішена. ЗІІ: якщо дійсно вирішили серьозно грати і не шкодувати часу. нервів, а іноді і коштів в кругленькій сумі запрошую вас на сервер Кадмус клан: http://www.chaos-online.ru/forum/ , для тих хто сумнівається в "Правдивості ДД", читайте його особистий блог за адресою: http://www.danieldefo.ru/ і не дивуйтесь що в стрічці "мой клан" ви побачите адресу, яку я написав вище. Хто потрібен? Потрібні люди які забезпечують нормальне функціонування конст паті, детальніше про те хто "рулить" теж читайте в блозі ДД, там навіть виложена 1-ша частина його монологу про офф і гру взагалі, якщо станете членами Хаоса, то отримаєте ще доступ до 2-х частин бонусних Хоча для людей які знають що таке "руки" там нічого цікавого не буде.
silia Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 13:02 #17 Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 13:02 Не сотвори собі кумира !!! Чо ви прикіпіли до якогось ДД? Як ви не можете зрозуміти що л2 така гра де рулить в основном обвєс, далі вже йдуть рукі і пінг. ДД ет всього навсього пару К зелені на абвєс, нормальне залізо і широкій інтернет і непогана голова щоб гарненько все росписати на словах. Одінь так як він вдітий любого задрота і буде рулить звєрско з одним лише нюансом ніхто особо школьнєга не запамятає так як той не зможе воспєвать так собі любомімому діфірамби на форумах як той же ДД.Для чого школьнікам робить з нього ікону ? Хіба в вас немає інших авторитетів які добились чогось в житті а не лише в грі ?
Ridiska Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 13:29 Автор #18 Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 13:29 Силя никакой школьник не сделает за 6 дней Б дуалы +15 ППЦ вот ДД сидит пишит кто рулит как нагибать заствлят вас играть Хавками и сапортом ....а сам качает глада спрашивается зачем есл он реально гимп от него польза только валор но когда ето будит ..и вообше будит ли ? Дестроєрів час пройшов ще в інтерлюдії, чому? читайте гайди, статті і т.д.Гимпами дестры стали только для людей не далеких ..не буду рассказывать полностьтю что им дали и что забрали но в умелых руках дестр ето ужасающая мощь даже после нерфа Ніхто за ДД не тянеться, ти мислш дуже примітивноТут ты говориш что за ним не тянешся Кадмус клан: http://www.chaos-online.ru/forum/ , для тих хто сумнівається в "Правдивості ДД", читайте його особистий блог за адресою: http://www.danieldefo.ru/ і не дивуйтесь що в стрічці "мой клан" ви побачите адресу, яку я написав вище и сразу же даеш сылку на ево статии и раассказуеш какой он мега папко и мы все ничиво ввообше ничиво не смыслим в линаге Внутрение противоречия свойствены для детей лет до 16полез в драку ты перый )))) ты безосновательно обозвал дестра мясом ,а дял меня ето почти личное аскарбление
silia Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 14:14 #19 Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 14:14 Силя никакой школьник не сделает за 6 дней Б дуалы +15 В цьому сила ВМЗ, читай про що я писав вище
Snig Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 21:41 #20 Опубліковано 26 Грудня, 2008 в 21:41 Ridiska, за 16 років я уже переріс і можу дозволити собі слухати Кети Перрис і не бути геєм... Тепер пояснюю логіку (це буде суто моє імхо, нізвідкіля не взяте і т.д.) Чому Дєстри всасують, або теорія фарму діназавріків в небрачний період. Частина перша. Інтерлюдія. Л2сервер.ру 1-х10 Теорія качу дєстра з 40-го до 78-го за 1 День при фул бафі. Бреш друзів а саме (Варк, бд, свс, кіт і т.д.) на себе накладаєш ТОП люксор броню і руки 2-ручнік Ц і ідеш валиш РБ біля гірану (котика), береш 44, далі краще вальнути РБ нєжить в СОС, і біля ТОІ при цьому ми валимо РБ офф паті. за 3 РБ дають 52 лвл (витрати на вбивство 45 хвилин) далі вдіваємо БВ Беремо топ Б двуруч, бажано +15 кач до 61-го займає 1.5 години (також по РБ), далі вдіваємо ТОП А і Двуруч А +15 (мені пощастило я якраз попав на фарм закена і отримав 4 лвла (фармили в 3 рила). 65 по 78 набив по РБ 70+ витрати 1 день, після цього я зрозумів Дєстр- сила, особливо якщо носить Драконік сет +10 і Ы+15 - на реаліях пвп сервера це виглядало для мене дуже круто. Частина друга. З неба на землю. На оффі всі отримують лоу НГ в руки і помічника новачків Ніяких +15 і т.д. ніяких ковів. Спочатку були маги... у всіх біжа Ц-гр комон, яка не здатна врятувати нікого від магів. Маги жирують... вони тащатся, при масс пвп вони юзають масс скіли і це ефективно... дамаг - неймовірний. Я граю за ЕЕшку і зі свого досвіду скажу, що транс проходить завжди. Алгоритм вбивства Дестра? Транс - дебаф і 1 маг кріт. Але тут настає день і сонце дає надію вижити, гноми розпочинають кувати першу біжутерію і вставляти в неї кристали... Дєстри радуються... нарешті на них не будуть проходитити всі дебафи підряд... але не одні дестроєри радіють... Хавки і арби тихо посміхуються і потерають руки бо настає їх черга - черга лукопаті. На практиці, Дестроєр не добігає до пачки лукопаті в 75%, а якщо добігає то може знести 2-3 людей.... але тут головна фішка, толку з того що він вальне 2-х 3-х чоловік коли його вся фулка уже жме "в місто"? Коли рулять дєстри? - тоді коли паті противника не знає шо таке асіст. А тепер діточки, в ліжечко і спатки)
Ridiska Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 00:09 Автор #21 Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 00:09 Ну ты рассказал мнение обычного человека который играл с рейтами Х сто тышь милинонов и до русс офа нифига не видил знаеш после етого рассказа что сказали бы тибе папки с гохи ..."Автор нуп и апазорился)" Я за дестра уже пару лет бегаю ...и не разу у меня небыло Ы ствола заточеного больше 3х (если б я его сломал то повесился бы ) Хавки і арби тихо посміхуються і потерають руки бо настає їх черга - черга лукопаті. На практиці, Дестроєр не добігає до пачки лукопаті в 75%, а якщо добігає то може знести 2-3 людей.... але тут головна фішка, толку з того що він вальне 2-х 3-х чоловік коли його вся фулка уже жме "в місто"? Коли рулять дєстри? - тоді коли паті противника не знає шо таке асіст. Дестры не добигают ,а кто добигает ты добигаеш ? или хавк 1 добижит ? расскажи мне кто 1 добежит я так и не понял почему дестры мясо ..потому что у них нет бижи и их мочит маг или потому что по одному дестру асистит арчер пати и он умерает от етого ? Дестр офигенный ганк перс и не нужно ево сравнивать с осадной единицей хавком Ето тоже самое что сравнивать агр танка и спойл гнома в качестве агра на РБ ЕБАТЬ КАПАТЬ ДЕСТРУ ДРАКОНИК СЕТ тушите свет ..нагибатор пришол раз два три четыри пять начинаем нагибать теперь я уверен на 100 % что ты в хаосе не продержишся столько сколько хотел ) А сеячас я расскажу как раскладывается фул конст пати в ганке Берется 1 дестр и 1 твинк бафер обычно качается в ИТ (империал томб ) конст пати луков ...забегаю твинком узнаю их точное место расположение вазвращаюсь бафаю дестра дестром подбегаю в соседную комнату на одном мобе сливаюсь под лимиты включаю френзи и вылетаю на всех парах изза угла првым ухидит с 1 удара биш дальше уходит вспомогательный хиллре если такой есть потом ДД по очереди ....половина пати уже мертва они понимают что их ганкают умерают оствшиеся ДД и на последок всякая шалупонь типа БД и СВС (если они еше не сделали б сое ) шанс на успех 80 % хавк уходит обычно с 3х критов бд и свс чуть больше тряпки по 1 удару И ето не фантастика если зайдете на гоху в раздел орков то увидите таких фрапсов десятки Вот так вот бывает Расскажи мне что можит сделать с арчер пати 1 хавк , 1 твой ЕЕшко , 1 СХашко ,1 некр Ты в неправельном направлении пошол
silia Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 12:15 #22 Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 12:15 Ridiska, за 16 років я уже переріс і можу дозволити собі слухати Кети Перрис і не бути геєм...
Snig Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 23:03 #23 Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 23:03 Ridiska, омфг ганг і ЕЕ може провести.... тимбільше якшо ганкати 2-х чоловік фулкою.... Я говорю про осади і т.д. Дєстр в драконіку - це реалії ІТ
Ridiska Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 23:29 Автор #24 Опубліковано 27 Грудня, 2008 в 23:29 Я кажется про фулки ничиво не говрил ты вообше читал то что я написал ? А сеячас я расскажу как раскладывается фул конст пати в ганке Берется 1 дестр и 1 твинк бафер обычно качается в ИТ (империал томб ) конст пати луков ...забегаю твинком узнаю их точное место расположение вазвращаюсь бафаю дестра дестром подбегаю в соседную комнату на одном мобе сливаюсь под лимиты включаю френзи и вылетаю на всех парах изза угла првым ухидит с 1 удара биш дальше уходит вспомогательный хиллре если такой есть потом ДД по очереди ....половина пати уже мертва они понимают что их ганкают умерают оствшиеся ДД и на последок всякая шалупонь типа БД и СВС (если они еше не сделали б сое ) шанс на успех 80 % хавк уходит обычно с 3х критов бд и свс чуть больше тряпки по 1 удару и посмотри видео ....Кстати ты так и не ответил почему ДД качается гимпа ?Поиграл на серваке где дестры драконик носят и с 0 до 78 за один день качаются и ппц знаеш о линаге все подумал бы бошкой в кем спориш
Snig Опубліковано 28 Грудня, 2008 в 10:45 #25 Опубліковано 28 Грудня, 2008 в 10:45 Кстати ты так и не ответил почему ДД качается гимпа ? ДД начинал играть на украинском сервере еще на с3, потом его поперло... узнал он о оффе и пошол, как оказалось там было много "своих" играл он за Глада всегда ибо они соло рулили в пвп, но потом как оказалось, при достаточном вложении денег, глады рулят всегда. Сейчас в ДД несет важную роль в нашей корпорации, он как косяк рыб со своей пати режет стан врага, почему так выходит? да потому что ДД 70+ лвл. когда все 60+. Потом будет изза того что бижа у него будет ++ и ктомуже она будет называтся эпической. Поиграл на серваке где дестры драконик носят и с 0 до 78 за один день качаются и ппц знаеш о линаге все подумал бы бошкой в кем спориш во первых шард был х10, а не х1, во вторых Драконик сет был выбран не зря и доведенно сотняи тестов что он для дестров намного лучше чем другой Ы сет. Уверен что ты поиграл на говношарде ибо если бы ты играл на оффе ты бы тут даже не выябывался, вот я уже качнул ЕЕшку на 60 лвл, а не сижу на форумах и кричу как кто-то рулит
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.