Перейти до змісту

Огонь и Лед: Хроники драконов

wolfua1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1229934930_4yxvz3in34.jpg

Информация о фильме

Название: Огонь и Лед: Хроники драконов

Оригинальное название: Fire & Ice: The Dragon Chronicles

Год выхода: 2008

Жанр: фэнтези, драма, приключения

Режиссер: Питоф

В ролях: Эми Эккер, Том Уисдом, Джон Рис-Дэвис, Арнольд Вослоу, Оана Пелля, Разван Василеску, Кебрал Ибака, Овиду Никулеску, Лоредана Гроза, Кристиан Мотью

О фильме: Карпия - чудесное королевство в мире драконов, рыцарей и магии. Ею управляет король Августин и королева Ремени. На их спокойную некогда страну обрушивается Огненный Дракон. Он сеет панику и смерть везде, где появляется. Единственная возможность спастись - освободить другого дракона, Ледяного. На его поиски отправлется принцесса Луиза и несколько ее верных друзей. От режиссера фильмов "Женщина-Кошка" и "Видок".

Выпущено: США / Румыния, Media Pro Pictures

Продолжительность: 01:25:51

Озвучивание: Профессиональное (многоголосое)

Файл

Формат: AVI (XviD)

Качество: DVDRip

Видео: 1819 kb/s, 704x384

Аудио: Russian / English: AC3, 224 kb/s (2 ch)

Размер: 1,37 GB

Опубліковано
Опубліковано

Я теж передумав. Це - щось схоже на ТЕЛЕ- фільм.

Я проти .. не лити.

І ще. +1 - годі кричати... бо я впевнений, що потім будуть пости тих, хто кричав "+1" - "що за єрунда?"...

На колір та смак - .....

Опубліковано

Лий, лий не жалій - 6 "поддєржал", маєш повне право, а хулє? такі нові правила, нехай на фтп стане на 1,37 Гб менше місця :)

Опубліковано

Поставив на закачку... Але швидкість 200 кВ... Думаю завтра після обіду буде на фтп.

Читав на мегалайфі відгуки про цей фільм, то десь 70% позитивних... (фільм для тих, хто любить казочки) :)

Опубліковано

Льється на фтп.

Кіно нормальне, дивитися можна) На мою думку, повинно сподабатися тим, хто любить фільми про середньовіччя. :) Моя оцінка 6/10.

Тільки є один прікол: дракони на драконів не подібні, а нагадують більше літаючі скати. :D Да таких драконів, я не зустрічав ні в одному фільмі)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...