Перейти до змісту

Куплю костюм ДІДА МОРОЗА?

Alto®WoLF

Рекомендовані повідомлення

Куплю костюм Діда Мороза, бажано нового або у відмінному стані! Подякую за підказку тим хто дасть адресу, тел., магазину у Луцьку де можна купити дане вбрання! Треба повний комплект. Дякую всім!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Нові дитячі костюми цього року - ІМХО ацтой. Шапочка+лапочки+накидочка+шортики/спідничка. Гівняна якість, кольори полішуцькі, ціна 60-70грн.

2. З цього слідує, що костюми для дорослих - ще дорожчі.

Особисто брали діда мороза і снігурку на секонді (старий ринок). Дід мороз обійшовся в 50грн разом з бородою: шапка + халат (без пояса правда)+густа бородіща :) (ІМХО пояс, штани, взуття і рукавиці можна самому знайти.

Взагалі на секонді просто суперові костюми продаються (деякі взагалі нові). В магазинах такого не купите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене цікавить повний комплект. Бігати по місту та шукати "причандали" до костюму в мене особисто немає часу. О тож буду вдячнй якщо підскажете де я можу придбати цілий комплект. В Київі знайшов у інтернет магазині.... якщо не знайду в Луцьку прийдеться замовляти у столиці ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО.

маєте бажання викидати гроші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

во народ.... я купити хочу а мене починають вчити заощаджувати гроші. <_<

ІМХО.

маєте бажання викидати гроші...

Збери мені повний комплект.... куплю в тебе. Заробиш пару "рублів" :D

noname_ded_moroz_6516.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тьфу!

хотіла як краще, а вийшло - як усігда...

ще й крайньою зроблять.

Львівський онлайн магазин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На твою тему отозвались,посоветовали ... где ЛУЧШЕ ... и дешевле. большенство БОРДОВЦЕВ наверно сказали б спасибо,а ТЫ ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На твою тему отозвались,посоветовали ... где ЛУЧШЕ ... и дешевле. большенство БОРДОВЦЕВ наверно сказали б спасибо,а ТЫ ...

По моему я разместил здесь своё объявление не для того что-бы меня учили экономить мои деньги. Мне нужен костюм а за какие деньги я его куплю эо сугубо моя личная проблема. СПАСИБО конечно... мне не жалко :D Всех с наступающим и хороших Вам праздников!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я 2 года назад заказывал костюм в Юванте, шили т.к. ростом я 196 см. думаю стандартный не подошел бы. Нормально пошили нормального Советского Деда Мороза, а не сантаклауса, обошлось уже не помню вроде 800 грн. Скажу одно, блин жарко в бороде шо капец :) пока племяшей всех поздравишь мокрый выходишь :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...