Alto®WoLF Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 07:28 Поділитися #1 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 07:28 Куплю костюм Діда Мороза, бажано нового або у відмінному стані! Подякую за підказку тим хто дасть адресу, тел., магазину у Луцьку де можна купити дане вбрання! Треба повний комплект. Дякую всім! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 07:44 Поділитися #2 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 07:44 1. Нові дитячі костюми цього року - ІМХО ацтой. Шапочка+лапочки+накидочка+шортики/спідничка. Гівняна якість, кольори полішуцькі, ціна 60-70грн. 2. З цього слідує, що костюми для дорослих - ще дорожчі. Особисто брали діда мороза і снігурку на секонді (старий ринок). Дід мороз обійшовся в 50грн разом з бородою: шапка + халат (без пояса правда)+густа бородіща (ІМХО пояс, штани, взуття і рукавиці можна самому знайти. Взагалі на секонді просто суперові костюми продаються (деякі взагалі нові). В магазинах такого не купите. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alto®WoLF Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 07:59 Автор Поділитися #3 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 07:59 Мене цікавить повний комплект. Бігати по місту та шукати "причандали" до костюму в мене особисто немає часу. О тож буду вдячнй якщо підскажете де я можу придбати цілий комплект. В Київі знайшов у інтернет магазині.... якщо не знайду в Луцьку прийдеться замовляти у столиці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 08:07 Поділитися #4 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 08:07 ІМХО. маєте бажання викидати гроші... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alto®WoLF Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 08:19 Автор Поділитися #5 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 08:19 во народ.... я купити хочу а мене починають вчити заощаджувати гроші. ІМХО. маєте бажання викидати гроші... Збери мені повний комплект.... куплю в тебе. Заробиш пару "рублів" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 08:49 Поділитися #6 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 08:49 тьфу!хотіла як краще, а вийшло - як усігда...ще й крайньою зроблять.Львівський онлайн магазин Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Egoist Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 09:34 Поділитися #7 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 09:34 во народ.... я купити хочу а мене починають вчити заощаджувати гроші. На твою тему отозвались,посоветовали ... где ЛУЧШЕ ... и дешевле. большенство БОРДОВЦЕВ наверно сказали б спасибо,а ТЫ ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alto®WoLF Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:18 Автор Поділитися #8 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:18 во народ.... я купити хочу а мене починають вчити заощаджувати гроші. На твою тему отозвались,посоветовали ... где ЛУЧШЕ ... и дешевле. большенство БОРДОВЦЕВ наверно сказали б спасибо,а ТЫ ... По моему я разместил здесь своё объявление не для того что-бы меня учили экономить мои деньги. Мне нужен костюм а за какие деньги я его куплю эо сугубо моя личная проблема. СПАСИБО конечно... мне не жалко Всех с наступающим и хороших Вам праздников!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:26 Поділитися #9 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:26 Я 2 года назад заказывал костюм в Юванте, шили т.к. ростом я 196 см. думаю стандартный не подошел бы. Нормально пошили нормального Советского Деда Мороза, а не сантаклауса, обошлось уже не помню вроде 800 грн. Скажу одно, блин жарко в бороде шо капец пока племяшей всех поздравишь мокрый выходишь )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.