Перейти до змісту

У Луцьку заборонили шаурму, шашлики і чебуреки

Doping

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
У Луцьку заборонено виготовлення та торгівлю продуктами харчування на вулицях міста. Таке рішення, з метою впорядкування торгівлі продуктами харчування в дрібнороздрібній торговельній мережі, а також для попередження інфекційних захворювань прийнято на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Згідно з рішенням у місті заборонено виготовлення та торгівлю продуктами харчування (шаурмою, курами-гриль, шашликами, хот-догами, чебуреками, біляшами, пиріжками та іншими кулінарними виробами) на об’єктах дрібнороздрібної торговельної мережі (палатках, кіосках, павільйонах, автофургонах, автопричепах тощо) та розміщення таких об’єктів на території міста з 1 січня 2009 року. Виготовлення та реалізацію цих продуктів здійснювати виключно в стаціонарних закладах торгівлі.

Відтак, до 1 січня 2009 року підприємцям доручено демонтувати палатки, кіоски павільйони, автофургони, автопричепи тощо, в яких триває продаж продуктами харчуванняя. Управлінню муніципальної поліції Луцької міської ради до 20 січня 2009 року сформувати перелік зазначених вище об’єктів торгівлі, які не демонтовані власними силами суб’єктів господарювання. Санітарно-епідеміологічній станції міста Луцька і Луцького району рекомендовано протягом січня 2009 року видати приписи про заборону торгівлі зазначеними вище продуктами харчування.

©

Поголів*я бродячих тварин знову збільшиться :D

• Відповідей 104
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Бабульки з семачками" - это уже борьба против гопников, а не "з метою впорядкування торгівлі продуктами харчування в дрібнороздрібній торговельній мережі" ;)

Опубліковано

Це удар, нижче пояса. Те пад*о усате, шипилявисте треба реально давити, поки є сили і ця зараза не розрослася :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr: :mdr:

Опубліковано
давно пора.

А чим тобі вона не подобається?

:0098: Я ніколи на вулиці чебуреки, шаурму не купував, але як побачив по СТБ як воно все виготовляється :0079: , в яких умовах - то думаю правильно зробили, що заборонили. ПіДТРИМУЮ :101010:

Опубліковано

AltoAngelo, всім!!!!! та й

собачку жалко!

(думки: якщо буде конкурс на звання форумчанина року, котрий може найшвидше вивести з себе... знаю, за кого голосуватиму!)

Опубліковано

Бляха муха ! Это что же эти сволочи творят!!! Вот суки!!! Я конечно понимаю что приготовленные на улице чебуреки и шаурма могут быть ненадлежащего качества, но ни кто не заставляет силой это покупать. А если ктото любит жрать гвозди и ему от этого хорошо, а второй увидел на базаре гвозди сожрал и помер. Чтож теперь запретить гвоздями торговать. Мне кажется это планомерное освобождение места на базаре. Всех выгнать сразу будет БУНТ. А если изживать постепенно. Сначала пирожки потом рыбу, раки, потом клубнику и грибы. Все давно знают что кое чья мохнатая лапа давно наложена на Варшавский базар. Суки и это когда кризис в стране, они ещё додушивают народ . Скоро в каждом городе будем возводить памятники ГОЛОДОМОРУ 2008-2009.

И те кто остался в живых , позавидуют мёртвым. (с) Сильвер

Опубліковано
Бляха муха ! Это что же эти сволочи творят!!! Вот суки!!! Я конечно понимаю что приготовленные на улице чебуреки и шаурма могут быть ненадлежащего качества, но ни кто не заставляет силой это покупать. А если ктото любит жрать гвозди и ему от этого хорошо, а второй увидел на базаре гвозди сожрал и помер. Чтож теперь запретить гвоздями торговать. Мне кажется это планомерное освобождение места на базаре. Всех выгнать сразу будет БУНТ. А если изживать постепенно. Сначала пирожки потом рыбу, раки, потом клубнику и грибы. Все давно знают что кое чья мохнатая лапа давно наложена на Варшавский базар. Суки и это когда кризис в стране, они ещё додушивают народ . Скоро в каждом городе будем возводить памятники ГОЛОДОМОРУ 2008-2009.

И те кто остался в живых , позавидуют мёртвым. (с) Сильвер

Звичайно так і хочеться мати гнути.....В такий час людей лишати робочого місця та ще й під час КРИЗИ.Якщо так хай дають всім тим кого закрили робочі місця....Нелюди.б*я....хай но ще народ потерпить трохи...Але думаю ще один два закона і не витримає.....ВМіє всеж таки влада зіпсувати людям настрій під Новий рік....

Опубліковано

Рішення на 100% правильне! Вже надивився, як щодня в такий "заклад харчування" носили олію грязним відром, 150 раз її пережарюють

Опубліковано

По-перше. Не у всіх точках де готують шаурму, така повна антисанітарія. Так, є "свинюшникі", як Варшавському ринку, але ж це, не означає, що це є скрізь. На рахунок чябуреків згідний, повне *****

По-друге. Невже, хтось так вірить у турботу про наше здоров"я, зі сторони міськвлади :D ? Бо я знаю такі місця "опщепита", порівняно з якими шаурмові точки - едемські сади і їх не тронуть. Як же це низько, прикривати "предел собственості" втюхуванням "попередження інфекційних захворювань" ось цього лайна.

По-третє. Невже, хтось з вас вірить, що цим усатік-шипилявик задовольниться? Як точно зазначив DarkMonk :ok: - починають ці гади з малого, а закінчуть - бог зна чим. Бо не точкі їм потрібні(вони тільки споміжна ланка), а значно більше.

Опубліковано

Дібіли, це вони так малий бізнес розвивають, краще б підняли якість через дозвільну систему, а тут зразу обрубують ДІБІЛИ і СУКІ я вшоці, вибачте що так вирвалось

Я б на місці підприємців залив би кетчупом стоянку біля міськради.

ВИМАГАЮ КРОВІ ДЕПУТАТІВ (хоча б з носа)

Опубліковано

Да,дибільне рішення.У всьому світі торгують,а внас...Звісно, лоху простіше заборонити, ніж організувати контроль за якістю.То нашо тоді нашими податками кормиться СЕС,відділ торгівлі,захист споживачів і т.д.В принципі логічно,якщо депутацтво не хоче працювати,а гроші получати,то й інші бюджетні структури також.

Опубліковано
Я б на місці підприємців залив би кетчупом стоянку біля міськради.

ВИМАГАЮ КРОВІ ДЕПУТАТІВ (хоча б з носа)

Я так зрозумів кетчуп також кров символізує....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...