Перейти до змісту

Допоможіть з вибором нетбука


Рекомендовані повідомлення

Хочу купити Acer Aspire One, вибираю між комплектацією з 512 мб озу, 8 гб ssd-диск і 1 гб озу, 160 гб hdd. Питання - як буде вести себе вінт, наприклад, при роботі на ходу чи в транспорті, чи боїться він вібрації і т.д.? Чи буде поширюватися гарантія на випадок, якщо ноут не падав, не літав, але вінт вийшов з ладу після того як, його добре потрясло?

Ну і продаці, чекаю ваші ціни в ПМ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

именно поэтому я купил ноут с SSD - ноут не боится падений, вибрации, работы в автотранспорте. да и вообще винты в ноутах - самая хрупкая деталь, особенно в дешевых, где винты идут самых бюджетных серий.

превышение допусков по нагрузке хорошо видно в статистике SMART (во всех новых "мобильных" винтах стоят датчики). если была "ситуация", по гарантии замены не будет. кроме того, отдельно винт чинить тоже никто не будет, только ноут целиком. зачем это надо, если уже в самых бюджетных нетбуках идет 16-20 гиг SSD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder, а ти його давно юзаєш? З лінуксом, чи з віндою? Багато читав,що ssd мають обмежену кількість перезаписів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два месяца. юзаю практически 24/7 (везде таскаю с собой) под виндой (XP). в моем Eee 900 предусмотрено два SSD диска - системный на 4 гига и "накопительный" на 16 гиг. в случае вылета первого, потери будут минимальными.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder, ще одне таке питаннячко: в неті пишуть що в нетбуках малі і незручні клавіатури, чи справді це так? сильно впливає на швидкість набору сліпим десятипальцевим методом? І чи 9 дюймовий дисплей не втомлює очі при тривалій роботі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Eee часть кнопок действительно меньше остальных, что создает определенные неудобства, но человек - он ко всему привыкает :smile3: в этом плане Aspire получше будет - он хоть и больше, но зато раскладка ближе к нормальной. 9" экран мелковат конечно, но жить можно. в плане размера пиксела идеальной диагональю для разрешения 1024x600 был бы 11-12" экран, но 9-10" тоже ничего

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...