Перейти до змісту

Робота для всіх

Kleo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную роботу в галузі дистрибюції парфумерії (совати сумки з купою товару не потрібно). Основні вимоги - бажання працювати, вік і стать значення не мають. Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. Мій тел. 8-097-510-00-35.

Опубліковано
канадская оптовая компания?

вік і стать значення не мають. Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж

ні, всього лиш дистрибюція парфумів, які можуть продавати усі, незалежно від віку і статі.

Прошу не загаджувати пост якщо вас робота не цікавить, а питання задавати по суті. Буду дуже вдячна!!! ;)

Опубліковано
який графік роботи??

довільний, коли хочеш - тоді і працюєш, від тебе ж залежить твій заробіток. :lol:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Можу оформити гарно в электронному варыанты!

Можу як 2Д малюнок (навыть з вашого шаблона пересканованого), так ы 3Д промалювати в 3Д МАКСы!

43 70 517 - стукайте ву асю! (Тут рыдко коли буваю)

Ааааааа!!!! Сорры! Не туда выдпостив :blush:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

знову лохотрон Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. пост №1

вважаю тему потрібно закрити модеру

Опубліковано

А назву канторки можна в голос (пардон, в студію) ?

Опять федерікамагора якась? Чи щось серйозне

Опубліковано
А назву канторки можна в голос (пардон, в студію) ?

Опять федерікамагора якась? Чи щось серйозне

І як ти здогадався? Кого цікавило дзвонив і питав, але тобі ж аби нагадити в усіх темах. :angry2:

Опубліковано
знову лохотрон Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. пост №1

вважаю тему потрібно закрити модеру

В усіх сверах дистрибюції з/п торгових представників залежить від об"єму продаж і дехто заробляє непогані гроші( наголос на перший склад а не на другий <_< )

З.І. Якби модер хотів її закрити, то давно закрив би.

Опубліковано
Пропоную роботу в галузі дистрибюції парфумерії (совати сумки з купою товару не потрібно). Основні вимоги - бажання працювати, вік і стать значення не мають. Ваш заробіток залежить лише від ваших продаж. Мій тел. 8-097-510-00-35.

Опубліковано

Робота за кордоном.

Пропонуєш людям роботу - створи свою власну тему і не засмічуй мою. :angry2::0001:

Опубліковано
продукція сертифікована на Україні?

Продукція має сертифікат якості фірми виробника та затверджена державною санітарно-епідеміологічною службою України в м.Львові. Копію висновку експертизи маю на руках.

Опубліковано

Ну хоч в кратці скажіть що треба робити? Якщо товар не носити, то що? Каталогі? Чи Ви просто надаєте інструктаж, і з цією інформацією людина вже ходить і пропонує продукцію?

Опубліковано
Ну хоч в кратці скажіть що треба робити? Якщо товар не носити, то що? Каталогі? Чи Ви просто надаєте інструктаж, і з цією інформацією людина вже ходить і пропонує продукцію?

Все що отрібно для роботи - це папка, в якій більше 140 пробніків парфумів, пачка тестерніх папірців і список парфумів. Каталог також є, але я ним наприклад не користуюсь. Інструктаж можна провести по техніці безпеки, а ми проводим семінари як в Луцьку, так і в Львові. ;)

Опубліковано
Інструктаж можна провести по техніці безпеки

Це щоб не обнюхувались тестових папірців до памороків і не пили пробніків? :ohmy:

Опубліковано
Інструктаж можна провести по техніці безпеки

Це щоб не обнюхувались тестових папірців до памороків і не пили пробніків? :ohmy:

Ну як варіант підійде :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...