Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

хех... я б не проти ультри за 130 грн.

ЗІ маю повний мануал до D-Link DSL-2500U на 74 сторінки, повністю на російській мові, куди мені його кинути, може що комусь пригодиться?

Опубліковано

а меня и 2 мегабита устроило бы но нормальных

и чтобы не рвало раз в сутки, и чтобы "пинги" на разных пулах были одинаковые

та хоть би тільки раз рвало... в мене кожних пів години (вінда нова, перебоїв е/е немає, лінія норм)

Опубліковано
Питання до тих, хто знає: як можна перепідключити себе на інший пул, бо я ходжу через Дніпропетровськ, як перейду, може хоч трохи щось зі швидкістю поміняється?

Я паро раз відключав модема і включав, то помогло...

Опубліковано

Я паро раз відключав модема і включав, то помогло...

Я так само роблю. В київській підтримці нічого нормального не порадили. Передзвонили з луцького УТ, порадили робити, як написав Slammer, і проблем не стало ні з обривами, ні зі швидкістю.

Під'єднуюсь на Київ.

Опубліковано

а меня и 2 мегабита устроило бы но нормальных

и чтобы не рвало раз в сутки, и чтобы "пинги" на разных пулах были одинаковые

"...а я клубничный дождик люблю!" :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всім привіт, можливо хтось знає причину. Є така проблемка, при вхідному дзвінку на дом. телефон пропадає нет. Через пару хвилин модем піднімає з"єднання( Glitel GT 5802W антена зліва).Давав заявку на техпідтримку, зреагували миттєво, в той же вечір перезвонили а на слідуючий день приїхали. Подивились на систему, поміряли лінію. Сказали що лінія супер але проблема в проводці по будинку(дійсно стара). Вся проводка була змінена на нову в той же день. Проблема ніби зникла. А зараз те саме, дзвонить телефон, пропадає нет.Дякую наперед за відповіді.

Опубліковано

змінена на нову в той же день. Проблема ніби зникла. А зараз те саме, дзвонить телефон, пропадає нет.Дякую наперед за відповіді.

у меня такая же фигня - как сирость на улице - при входящем звонке рвет ДСЛ соединение

помогает звонок в сапорт, становится нормально некоторое время, а потом всё хуже и хуже

проблема в том что "мокрая" линия где-то и на "землю пробивает"

Опубліковано

Найчастіше це коли неправильно підключений сплітер або в ньому глюк, попробуй замінити.

Сплітер нормально підключений, підставляв інший (правда Dlink). Модем теж інший пробував.

Опубліковано

З 21.04.2011 року в Луцьку та Ковелі для абоентів Укртелекому (послуги ОГО!) діють нові тарифи: (зміни не значні)

image.png

Опубліковано

Тобто, якщо в мене зараз тариф ОГО-4, то з 21.04.11 р. в мене автоматично буде тариф ОГО-Стандартний. Я правильно зрозумів?

Опубліковано

Тобто, якщо в мене зараз тариф ОГО-4, то з 21.04.11 р. в мене автоматично буде тариф ОГО-Стандартний. Я правильно зрозумів?

На скільки я зрозумів, автоматичного переходу не буде. На сайті самообслуговування потрібно самому змінити тариф!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...