Перейти до змісту

чи допоможе UPS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання ось в чому, в мене напруга с мережі дуже низька і треба якись стабілізатор напруги, бо так камп довго не протяне... зараз стоїть звичайний мережевий фільтр(недумаю що він щось допомагає). Хочу купити UPS, але чи UPS стабылізують напругу, чи вони тільки вмикаються коли напруга зникає? чи че від моделі залежить? що порадите в данному випадку?

Опубліковано

Є УПС зі стабілізаторами, або до звичайного УПС мона докупи окремо стабілізатор і постав перед УПСом. І буде тобі щастя.

Про стабілізатори вже тема піднімалась. Юзай пошук.

Опубліковано
... зараз стоїть звичайний мережевий фільтр

я так розумію це сама проста "переноска"? Тобто подовжувач,лише є кнопочка ВКЛ\ВИКЛ. із підсвіткою, при чому дуже делікатна,якшо не помиляюсь в більшості SVENів провода 3х0,5мм. Варто вмикнути туди праску чи ел. чайник чи мікрохвильову і R.I.P тому фільтру...

Що він фільтрує - невідомо.

UPS він же uninterrupted power supply, в таких випадках річ незамінна, радив би пошукати в виконанні з USB,LAN,PHONE виходами (якщо буде зі всіма,це люкс).

USB - контролінг розряду акумулятора в момент коли пропало світло і автоматичне та коректне завершення роботи ПК (актуально якщо нікого на той час в приміщенні нема).

LAN,PHONE фільтрація відповідно мережевого та телефон-модем сигналів.

лідер на ринку APC - American Power Conversion

але і не дорогі Mustek,наприклад, непогано себе зарекомендували

Опубліковано

Deemon, людина написала ж:

в мене напруга с мережі дуже низька

Візьми тестер, недорогий УПС і розетку з низькою напругою. Втикни УПС в розетку і заміряй тестером напругу на виході УПСа. Я тебе розчарую - напруга буде та сама шо і в розетці. УПС то не стабілізатор. Він рятує тоді, коли напруга опускається нижче певної межі (В тих же АРС - 180-190 вольт), або пропадає зовсім. Тоді живлення перемикається на батарею. Але якшо в мережі напруга постійно скаче, то капець тому УПСу прийде з постійними перемиканнями на батарею і назад. А батарею ше ж заряджати тре від чогось, а від чого її заряджати, якщо напруга низька і УПС не перемикається в онлайн? Тут тре або УПС зі встроєним стабілізатором, або окремо обидва девайси.

Я свого часу наморочився в одній конторі, де напруга була 180-200 вольт, а коли вмикали чайники, то взагалі...

Опубліковано

"смарт" упсы от АПС (например) умеют повышать напряжение на выходе не переходя полность на батарею,

но они дороже обычных "бак" упсов

Опубліковано

У мене УПС із вмонтованим стабілізатором. працює 5 днів на батарею ще не перемикався і постійно онлайн..так саме Smart Ups

Як на мене то краще буде просто докупити стабілізатора дешевше вийде ніж Упс зі стабілізатором

Опубліковано

Я бы посоветывал перед покупкой упса или стабилизатора сначала взять у кого-нибудь в аренду и поюзать, о то вдруг не поможет.

У меня на старой конторе такие перепады напряжения были, что компы сами перегружались и гасли лампы дневного света. Не помогали ни "смарты", ни тем более "бэки". Пришлось начальству раскошелиться на онлайновый безперебойник. Сцука, дорогой (4000 грн), шумный и электричество непомерно кушает (2 кВт/ч), но работать - одно удовольствие.

Опубліковано

дякую, вирішив що потрібно купляти стабілізатор... може хтось ще порадить якісь моделі щоб витягувало БЖ 450ВТ і монітор 22'' (ASUS MW 221u поідеї він більше 100ВТ брати не повинен), папруга на око в мене десь 180-200 вольт приблизно...

yurgen, має допомогти бо в мене стояв колись якись СССРовський, такий великий, важкий, але гудів шо то ппц... я його зняв бо психіка с таким гудінням довго не витримає((

Опубліковано
Питання ось в чому, в мене напруга с мережі дуже низька і треба якись стабілізатор напруги, бо так камп довго не протяне... зараз стоїть звичайний мережевий фільтр(недумаю що він щось допомагає). Хочу купити UPS, але чи UPS стабылізують напругу, чи вони тільки вмикаються коли напруга зникає? чи че від моделі залежить? що порадите в данному випадку?

повір від предложеннь не буде відпору

але з власного досвіду в мене була проблема з живленням

напруга в мережі змінювалась 190-240 Вольт вирішив питанням встановлення

UPS Powercom 5115 можеш поставити і 5125 в залежності від навантаженості

та разом з цим упсом постав прогу Lansafe яка буде коректно згортати (вимикати) комп

Опубліковано

В мене питання з приводу АPC Power regulator/conditioner 600VA LE600I. Купив вчора стабілізатор, підключив через нього PowerMust 800 і далі ПК. Так от, упс щось дуже часто почав клацати і деколи навіть пищати(мов на 1сек пропав струм). Наскільки я розумію стабілізатор повинен вирівнювати струм на виході, там входить 210-250 вольт, а виходить ~220. А в мене коливання напруги, що з стабілізатор, що без, однакова. Мене цікавить, це так повинно бути, чи я щось не так підключив? :rolleyes:

Опубліковано

Ой блін.

Народ почекайте не кидайтесь зразу щось купувати. Зараз компутера хавають багато енергії це раз, два це те що не завжди БЖ до компа купують такий як треба - а це ще вже ще одна проблема. Тому купувати треба UPC з вмонтаваним AVR десь 20-30 % потужнішим ніж БП компа а то і більше.

Далі якщо маєте вдома старий трансформатор такий як з теліками типу Горизонт продавались, то ставте його, він гад витягає канкретно, правда ГУДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НО його можна сховати, я наприклад ховав його нагорищі :-), а вже після нього можна поставити той простий УПС. Вот якось так я боровся колись в 90 роки на жит.масиві який будувався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...