Перейти до змісту

Продається монітор 20 дюймів на S-IPS матриці

Valentin_Ok

Рекомендовані повідомлення

У зв'язку з придбанням монітора більшої діагоналі продається сабж.

Був придбаний на "Медії" для роботи з фото 2 роки тому з трирічною гарантією. Справно працював і працює на даний момент.

Технічні дані: http://www.superwarehouse.com/Sony_SDM-S20...S205KB/p/652523

Тест можна глянути по ссилці: http://www.fcenter.ru/online.shtml?article...nitors/18801#17

Орієнтовна ціна - 475 у.е. Можливий торг.

Нова ціна - 335 у.е.

На монітор покупець не знайшовся, але дешевше $335 сабж продаватися не буде.

Дякую всім за увагу до даного топіка.

Тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ціна зменшилась до 460 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какой смысл покупать б/у монитор за бабки которые можно потратить на новый с Большей диагональю... да матрица хорошая .. но так ли ето заметно ?.. интересно какая ж у него была цена два года назад .. 500-550? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У зв'язку з придбанням монітора більшої діагоналі продається сабж.

Монітор хороший.

Що взяв натомість, якщо не секрет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна зменшилась до 460 у.е.

Віддати за монітор 2-во річної давності 3400 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мдаа... за такі гроші можна реально купити щось новіше і набагато краще!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два роки тому цей монітор коштував в райні 750-850 доларів і після покупки був за пару місяців знятий з виробництва. Я ледь встиг його взяти під замовлення. Тому що конкурентів в нього серед 20-ок небагато:

Це NEC MultiSync LCD2070NX та NEC MultiSync LCD2090UXi. Ну якщо розглядати wide-моделі, то ще NEC MultiSync 20WGX2 Pro.

Справа не в тому що я за нього прошу зараз 460, а в тому що це S-IPS матриця, вбудований KVM-перемикач, півот та інше. В приведених мною ссилках все описано. Хто працює з кольором, з обробкою фотоматеріалів, той мене зрозуміє. Для таких цілей TN, MVA, PVA не підходить.

Замість нього (хоча можливо в додачу до нього :-) , тому що виявилось що з двома моніторами досить зручно працювати в дизайнерських пакетах) купив HP LP2475w.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два роки тому 750-850, беремо середню, 800*5.0=4000грн.

зараз 460*7.5(сьоня)=3450грн.

550грн спустив за 2-ох річного монітора, хіба ти його вмикав раз в місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два роки тому 750-850, беремо середню, 800*5.0=4000грн.

зараз 460*7.5(сьоня)=3450грн.

550грн спустив за 2-ох річного монітора, хіба ти його вмикав раз в місяць.

Я його купував за долари чи як принято називати умовні одиниці. Тому продаю теж за них. Курс мене не цікавить абсолютно. І "спустив" я на даний момент 340 у.е., тобто 2550 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я його купував за долари чи як принято називати умовні одиниці. Тому продаю теж за них. Курс мене не цікавить абсолютно. І "спустив" я на даний момент 340 у.е., тобто 2550 грн.

Купував ти його за 4000 грн. Приблизно. Пишеш, що скидаєш 2550 грн, після простої арифметики виходить, що

4000 - 2550 = 1450 грн. Оце його реальна ціна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував ти його за 4000 грн. Приблизно. Пишеш, що скидаєш 2550 грн, після простої арифметики виходить, що

4000 - 2550 = 1450 грн. Оце його реальна ціна...

Сам розумієш що 1 гривня два роки тому це зовсім інша гривня зараз. Я про її купівельну спроможність. А долар він завжди долар. В свій час я затратив на монітор 800 у.е.

Хоча якщо знайдеш такий монітор чи його аналог за 1450 грн. кинь будь-ласка ссилку. А наразі його ціна 460 у.е. Тобто я скинув 42,5% від ціни покупки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какой смысл покупать б/у монитор за бабки которые можно потратить на новый с Большей диагональю... да матрица хорошая .. но так ли ето заметно ?..

заметно, оченнь даже заметно! Дома у меня Samsung 20-ка TN, на работе юзаю такой же Sony, как на продаже в этом топике.

Да один градиент у Самвысунга чего стоит!!! Про цветопередачу я молчу вообще. Эта Сонька - вещь очень хорошая.

Ну и конкретно по теме – за 2000 грн. забираю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и конкретно по теме – за 2000 грн. забираю.

Звичайно я можу ще скинути в розумних межах. Але явно не до такої суми. Тим більше з продажою я зовсім не спішу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль зараз купівельна спроможність громадян низька, тому сам продати свої лоти "дорого" неможу, і що саме обідно така ситуація буде мін. до літа!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль зараз купівельна спроможність громадян низька, тому сам продати свої лоти "дорого" неможу, і що саме обідно така ситуація буде мін. до літа!

Така ситуація, на жаль, швидше всього буде довше ніж до літа. Але працювати всерівно потрібно :D

Кому за монітором, кому десь інше. І бажання людей купувати чи продавати особливо не пропаде. Але продавати 2-річний монітор на S-IPS в ідеальному стані по ціні дорогої TN чи посередньої (x)VA такої ж діагоналі чи розширення - нема резону.

Тоді вже краще хай разом з LP2475w на пару трудяться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ціна знизилась до 445 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ціна 430 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна 430 у.е.

смешно однако, посмотри на прайсы, может что-то в этом мире поймёшь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imho, в жк-мониторе самое главное - матрица, а в Sony SDM-S205K стоит S-IPS матрица LG/Philips LM201U04. более совершенная модель этой же матрицы, LM201U05, стоит в актуальных на сегодня мониторах LG Flatron L2000C. те же матрицы (или более старые U03) стоят в доброй половине всех 20" мониторов (желающие могут убедиться здесь). разница между ними только во внешнем виде, немножко в электронике, довольно существенно в программном обеспечении и, разумеется, в бренде :smile3: лично я всегда готов платить за бренд, если действительно ощутима разница :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна 430 у.е.

смешно однако, посмотри на прайсы, может что-то в этом мире поймёшь.

Ні в якому разі не хочу когось образити чи принизити, тому що кожен підбирає товар під себе, але почитай відповідні вітки на спеціалізованих форумах, поспілкуйся з людьми, які працюють на лижах, самсунгах, а також на неках, еплах, соні. Теж можливо щось зрозумієш в цьому світі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна - 410 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ціна - 385 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Монітор ще продається. Ціна 370 у.о.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Нова ціна $350.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...