Перейти до змісту

Куплю штангу від 40-ка кг.

Davids

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю штангу від 40-ка кг., але бажано 80кг. :0054:. Можливо у когось є непотрібна, з радянського заліза роблена? :)

Потрібен стандартний гриф(незнаю яка його довжина, здається 1.5м :smile3: ) і блінів на 40 - 80кг.

Прохання нових, ті, що стоять у Олімпі і Атлеті, не пропонувати.

Чекаю пропозицій.

Опубліковано

ага .. а я третим .. хотя етот вопрос поднимался не раз уже .. и про штанги и про гири .. все ето железо стоит на вес золота блин...

стандартный гриф весит 20 кг и длиной дето метра два .. тот что полтора - ето 12 кг.. двадцатка предпочтительнее...

Опубліковано

вже давно пораховано, що купляти б/у гриф за ~300у.о. плюс блінів на 5, 10, 15, 20 кг плюс скам'ю плюс створити умови для качалки, коштує дуже дорого і не факт, що у вас вистачить бажання качатись стільки часу щоб відбити дане обладнання, дешевше піти в качалку де багато заліза і недорогий вхід, покачатись місяць-другий, може попустить і гроші зекономите :D

Опубліковано

Я не просив порад, як краще зробити, чи ходити у спортзал, чи купити усе устаткування і бути дома. Мене не попустить це точно. А купляю тому, шо задовбався ходити в тренажерку. :D

І я написав, що нового не пропонувати, а куплю із "радянського заліза роблену", отже виходить набагато менше ніж 300у.о.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...