Перейти до змісту

Луаз

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

субж..

тра щось в економічному плані .. або що . .мо якісь діпломи в кого є :(

або взагалі по автозаводам.. що там можна покращити. і тп.

Опубліковано

Цікаво... такі глобальні проблеми мають вирішуватися всім форумом, однозначно... хай живе колективне управління!

Інформації в мене ніякої немає, але знаю анекдот, який можна впровадити в життя:

"Серйозного удару автомобільній індустрії Німеччини було заподіяно останньою передовою розробкою заводу ЛуАЗ: генеральний директор концерну BMW, побачивши цю розробку, помер від сміху".

Опубліковано
"Серйозного удару автомобільній індустрії Німеччини було заподіяно останньою передовою розробкою заводу ЛуАЗ: генеральний директор концерну BMW, побачивши цю розробку, помер від сміху".

А як розшифровується BMW занєш? Тіпа Бутилка Мініральної Води! А Волинянку нашу тоже називають BMW, тіпа Боєва Машина Волині!!! :)

Опубліковано
Про Волынянку надо говорить в прошедшем времени - называли...

Нічого колись вона ще дасть жару... Може ( я маю на увазі автомобіль заводу ЛуАЗ )

Опубліковано

Боже яка страшна новина ! Прес від фашистів !

Весь АЗЛК був вивезений з Німеччини.

У СРСР, здається, жоден автомобільний завод не був збудований та запущений вітчизняними інженерами.

До речі перша радянська машина - полуторка, це дореволюційний АМО. Коли червоні прийшли до влади, то витурили колишнього власника і в результаті завод простояв без роботи 10 років.

Після того як запросили спеців з Німеччини він відновив роботу, але випускав всі ті ж дореволюційні АМО.

Хай той ЛУАЗ хоч щось робить, аби не стояв.

Опубліковано

ну .. я теж так думаю. кудись то вони все таки рухаються :)

чув що будуть робити тралікі.. давно пора наше лайно міняти на нове лайно :)

пс: а все таки молодці. закали всю тему..

хтось на Луазі працює? мені тра взнати певну інфу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...