Перейти до змісту

Синій екран 2 раз за день

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

О_о сікретное посланійо на сіній бумаге. В себе можу схожий:) але теж синій екран смертіі зробить у будь який час. 2 кліка мишкой по ярличку і - вуаля. Авторестарт с синім екранчиком - у мене був Девід Блейн ?

Опубліковано

У меня в своё время тоже была такая проблема. После интенсивной нагрузки на комп, он вылетал в синий экран. Благодаря выше выложенным таблицам неполадок, я выяснил причину поломки. У меня была "мать" уставшая (слабая пропуская способность какого-то слота, точно не помню и это уже не важно)..... после замены на аналогичную всё исчезло навсегда. Пробуй найти по коду сбоя...

Опубліковано

в мене таке було дві планки оперативи (ідентичні за параметрами але різних фірм) воювали, прийшлось одну нах спляжу і все працювало норм

Опубліковано

IRQL_NOT_LESS - це залізо. Якщо щось на мамці - імхо не лічиться :)

Спробуй виставити мінімальні настройки СMOS set-up, скочати нову прошиву мами, чи пам"ять поміняти, як тут радили.

Опубліковано

Така ж проблема була нещодавно у мене. Поличилося заминою видеокарти NVidia на ATI (NVidia 100% робоча, переихала в инший комп).

Опубліковано
О_о сікретное посланійо на сіній бумаге. В себе можу схожий:) але теж синій екран смертіі зробить у будь який час. 2 кліка мишкой по ярличку і - вуаля. Авторестарт с синім екранчиком - у мене був Девід Блейн ?

Шо ты написав, я шось не поняв.

Опубліковано

В мене пам"ять була глючна : 2 планки по 1 гб. синій екран, плюс при установці програм та ігр, вискакувало вікно : прервать, пропустить, отменить. Все вирішилось тестуванням планок по черзі , в результаті , одну з пляжа удалив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...