Перейти до змісту

Гідропідсилювач керма

hyrurg

Рекомендовані повідомлення

Власне, може хтось ремонтує гідравліку керма(жужжить і піниться в бачку), кажуть що підсос повітря, але чув що на БМВ Е34 в гідравліці є впресований підшипник, і після зборки його неможливо зафіксувати, тобто - не ремонтується. Це правда? Що підкажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне, може хтось ремонтує гідравліку керма(жужжить і піниться в бачку), кажуть що підсос повітря, але чув що на БМВ Е34 в гідравліці є впресований підшипник, і після зборки його неможливо зафіксувати, тобто - не ремонтується. Це правда? Що підкажете?

В принципі - не зовсім правда....Головне визначити ступін пошкодження гідропідсилювача. Передзвони до спеціаліста-гідравліка, він тобі зробить діагностику та підкаже, що і як робити далі. 8 095 390 54 94 Сергій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі - не зовсім правда....Головне визначити ступін пошкодження гідропідсилювача. Передзвони до спеціаліста-гідравліка, він тобі зробить діагностику та підкаже, що і як робити далі. 8 095 390 54 94 Сергій

Отож-бо, що я до нього дзвонив і він мені таке сказав, я просто хотів ще когось спитать. До речі, fedot, а скільки на шроті така штука вартує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож-бо, що я до нього дзвонив і він мені таке сказав, я просто хотів ще когось спитать. До речі, fedot, а скільки на шроті така штука вартує?

И, сори за небольшой офф, сколько стоит к астре ~95-99г или к ланосу гидрорейка и насос ГУРа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

450-650 гривень

И, сори за небольшой офф, сколько стоит к астре ~95-99г или к ланосу гидрорейка и насос ГУРа?

Рейка орієнтовно 180-220$, ГПК орієнтовно 120-150$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А электронасос от AstraG(Classic)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А электронасос от AstraG(Classic)?

TreNeR....Офф-топ))) Є тема, ти ж знаєш....

Насоса такого нема в мене....Оскільки і не було - то і орієнтовної ціни я сказати не можу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему мона закрить, їздив до Сергія (по рекомендації fedot-a), який все зробив, всім дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...