Перейти до змісту

Допоможіть у виборі принтера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, мені потрібен недорогий принтер, для друкування тексту.

Вимоги:

- 300-400грн

- нодорога заправка

- нормальна якісь печатки тексту.

Я прошу компетентних у цьому питанні людей, мені допомогти у виборі даного предмету, порадити який кращий, чому?

Зарання дякую.

І що таке СНПЧ? Як воно розшифровується я знаю :smile3: , а для чого воно треба?

Опубліковано

Отже, мені потрібен недорогий принтер, для друкування тексту.

Вимоги:

- 300-400грн

- нодорога заправка

- нормальна якісь печатки тексту.

Я прошу компетентних у цьому питанні людей, мені допомогти у виборі даного предмету, порадити який кращий, чому?

Зарання дякую.

накинь ще стільки само грошей і вийде лазерний принтер ;) , в домашніх умовах майше вічний . :smile3:

який би ти не купив струйнік (за 300-400грн краще не вийде )за пару років користування вбухаєш в нього грошей ,що вийде два лазерних.про нерви вже я промовчу. :)

Опубліковано

Для текста - ч/б лазерник однозначно. Заправка - гривен 40, ресурс - 2.5 тысячи листов, быстро, ничего не засыхает... Но цена 300-400... не знаю, мне кажется, реальнее 700-800.

СНПЧ - это ёмкости с чернилами для струйника. Нужна для многократного удешевления процесса печати. Но на дешёвых чернилах хорошего цвета добиться сложно. Может завоздушиться... Но если тебе принтер нужен "для друкування тексту" - забудь про струйник сразу :smile3:

Опубліковано

РS.СНПЧ для того й потрібна , так як розшифровується. :smile3: , треба купувати для конкретних моделей прінтерів.

Опубліковано

А якісь конкретні моделі ч/б лазерника порекомендуєте?

Які кращі бренди\моделі\?

А якщо вже говорити про 3.1(принтер, копір, сканер), то яка цінова категорія тих, на які можна звернути увагу? І чи варто їх купувати?

Опубліковано

Сложный вопрос :smile3:

У одного принтер одной и той же модели может ломаться каждые две недели, а у другого работать пять лет...

HP, Canon, Brother, Xerox...

Принтер HP LaserJet P1005 A4 лазерний ч/б - 129 у.е., есть в наличии.

МФУшки - если они тебе реально нужны - цены от 1000-1100. Не думаю, что они особо хороши - лучше взять отдельно принтер и сканер-планшетник.

Принтер (БФП) Xerox WC 3119 A4 лазерний ч/б - 194 у.е., тоже есть в наличии. Если вдруг заинтересует ;)

Опубліковано

Ну, во-первых, HP LaserJet P1005 - чипованый... Потом заправляй его... Уж куда лучше и за меньшие деньги Canon 2900 - и тонер дешевый и картириджи от НР 1010 подходят, ежели что :smile3:

Что ж до МФУ, то у Гнусмасов есть неплохие модели, в ценовой категории до 180 у.е.

В общем ежели чего - стучи в личку/аську.

Опубліковано

Samsung ML-2015 також себе непогано зарекомендував в домашніх умовах. Та й заправляється ще простіше, ніж HP, хоча й до тонеру трохи більш вимогливий. До якості й швидкості друку зауважень немає.

Опубліковано
Samsung ML-2015 також себе непогано зарекомендував в домашніх умовах. Та й заправляється ще простіше, ніж HP, хоча й до тонеру трохи більш вимогливий. До якості й швидкості друку зауважень немає.

Я б нестав робити таких висновків принаймі в порівнянні з НР.

Опубліковано

Я поки зупинився на принтері запропонованому mix_forever'ом. Почитав відгуки про нього, всі ним нарадуватись не можуть... Якщо не знайду більш кращого ціна/якість, зупинюсь на Canon 2900 остаточно.

Опубліковано

НУ дик :friday: Я ж фігні не раджу. Принтерів продав таких уже з десяток. Всі задоволені. Вони не вибагливі до паперу, до тонера. ІМХО, для дому - самоє оно.

Опубліковано

Не радив би я брати такий принтер. Три рази був в мене в ремонті :friday: Хоча після останнього візиту працює нормально. Заправка дуже дешево, 15 грн тонер купив, сам засипав і друкуєш далі

Опубліковано

СНПЧ це система неперервної подачі чорнил. http://wwm.com.ua/ru/i-524.html

Але нафіг воно треба, краще лазерного принтера для тексту нічого не придумаєш. mix_forever дійсно дуже хороший принтер радить. І ціна хороша, і надійний, і дешевий тонер... Що тут думати ? Треба брать, поки знов доллар п"ять раз на день не дорожчає. :friday:

Опубліковано

Колись читав, що принтери Кенони і Самсунги є так званими він-принтерами, тіпа, пашуть нормально тільки під віндою. Під Лінукс та інші ОСі на них просто нема дров, і нема можливості підключити.

Сам дуже поважаю НР. Кажуть, що їх чіпують - може й так. Але, наскільки я знаю, ті, хто заправляють картриджі - вміють і чіпи міняти.

Опубліковано

Моя порада - взяти нормальний струйний МФП

Як на мене лазерний принтер більш підходить для офісу, де друкується багато документів і де не малу роль відіграє швидкість...

Вже 2 роки користують МФП НР F380 - бомба!

За цей час здруковано понад 25 пачок бумаги (підробляли), до 2 л чорнил.

При цьому картридж замінив тільки місяці 2 назад. Причина - вичерпався ресурс картриджа.

Ціни:

МФП типу НР F380 (є багато модифікацій) - 350-400 грн

Картридж чорний - 70-80 грн

Картридж кольоровий - 100 грн

Фотокартридж - близько 130-150 грн

Чорнила (200 мл.) - 18-20 грн

Заправка здійснюється звичайним одноразовим шприцом - дуже просто, легко і швидко!

Збоїв у роботі не було. На рахунок ергономіки - 100 зі 100%

З.ЬІ.: На рахунок швидкості друку - ставиш "черновая печать" і пішов (листки аж вилітають з принтера)

Опубліковано

А тепер порахуй резерв картриджа лазерника і вартість його заправки і співстав його з резервом артириджів струйника і вартістю їх заправки...

Хотя кожному своє.

Опубліковано

Будь-ласка, давай порахуєм...

Баночки чорнил (18-20 грн) мені вистачає приблизно на 2500-3000 сторінок

Вартість одноразового шприца - до 1 грн.

на рахунок резерва, звичайно в лазерного він більший...

але з іншої сторони... скільки коштує заміна картриджа в лазерному...

хоча, кожному своє...

хай топікстартер сам обирає..

Опубліковано

Я свій вибір зробив, в сторону ч\б лазерника. mix_forever +1 :)

Поки купив собі б\у, так як мені не потрібно його використовувати промислово, а декілька сторінок, пару раз на тиждень... ^_^

З.І буду брати нового, це буде Canon 2900.

Тему можна закривати, якщо більш нікого не цікавить таке питання.

Всім дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...