Перейти до змісту

Ковбасний ларьок

konva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім!вирішила поділитися мясною точкою-бо сама перший раз там була-і може комусь знадобиться.

Нещодавно проїджаючи через Торчин заїхали випадково в ковбасний ларьок що біля Торчин мясозаводу (не знала що у нас такий є)

і купили там за компанію копчені ребра по 24 грн за 1 кг-і скажу я вам смакота неабияка-по-перше запах возбуждающий (апетит), по-друге- мяска там було чимало і ціна як на мене не страшна. До пивка - самий клас!!!! Ще купили там Лікарської по ....забула точно-ніби 34. Там кому треба на якусь дифіляду -можна замовити на якусь дату-і смачно і якась економія буде.

Опубліковано

Самі часті гості там - оптовики із Варшавського та Центрального ринку. А та точка існує стільки само часу, як і існує Торчинський м'ясокомбінат...

Опубліковано

мля, на днях смотрел передачку по СТБ - Парвда жизни, там какраз показывали про колбасные изделия, колбасы мне в следующие полгода точно не захочется, даже с цельным куском мяса химичат и умудряются туда запичкать до 70% влаги, геля и желейных компонентов.

Опубліковано
мля, на днях смотрел передачку по СТБ - Парвда жизни, там какраз показывали про колбасные изделия, колбасы мне в следующие полгода точно не захочется, даже с цельным куском мяса химичат и умудряются туда запичкать до 70% влаги, геля и желейных компонентов.

Теж дивився цю передачу.Ковбаси вже небуду мабуть істи,але все ж таки, так хочеться смачноі ковбаски :smile3:

Опубліковано

Мій дядько, який 6-ть років тому пішов із Луцького м'ясокомбінату наказав своїй дружині ні в якому разі не купувати виробів їхнього виробництва - повна лажа. При потребі, купувати варто в підприємців, які тільки починають займатись виробництвом ковбасних виробів. Вони перших 2-3 року працюють на якість і на завойовування клієнта... :friday:

Опубліковано

Колбасы не едим уже года 4 точно...Лучше запечь в рукаве в духовке кусок мяса и на хлебушек, чем фиг знает чем давиться

Опубліковано
1 килограмм нормальной колбасы не должен стоить дешевле 1 килограмма, скажем, говядины. Иначе это не колбаса...

Але в нашій державі і не є фактом що ковбаса за ціною м'яса - то ковбаса...

Опубліковано

Всіх "вегетаріанців" і "тих що дивились передачу" пропоную в погребок на хліб і водичку.

З а два тиждні думки про якість м"ясної продукції кардинально міняється. Сам перевіряв...

Правда не в погребі... в армії. :):):D

Опубліковано
1 килограмм нормальной колбасы не должен стоить дешевле 1 килограмма, скажем, говядины. Иначе это не колбаса...

помоєму ціна ковбаси до ціни мяса немає ніякого відношення

Опубліковано
помоєму ціна ковбаси до ціни мяса немає ніякого відношення

точно, поэтому когда подорожает куриные шкурки, лапы, кости, и отходы мясокомбината - ждите подорожания колбаски ^_^

Опубліковано

А все таки я від ковбаски не відмовлюся нізащо

по-перше це економія часу і неабияка

а по-друге- і грошей-бо коштує менше м!яса

я стараюся ковбаси купувати в цінах понад 30-40грн

шинкова з сиром -дрогобицька

мені здається там мясного більше

останнім часом в Вопаці навіть ціни не встигають переклеювати

а яку ковбаску ви купуєте?

чи віддаєте перевагу якомусь виробнику?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...