Перейти до змісту

Queen & Paul Rogers '2008 - The Cosmos Rocks

Shkoder

Впечатления  

2 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

этот альбом не привычная перепевка старых вещей Queen, а совместное творчество с Полом Роджерсом

-= ССЫЛКА =-

мое мнение - твердая четверка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кхм..з радістю би прослухала, але у мене з ЛМ не качає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Shkoder

Назву групи треба поправити  ;)  на офіційну ,Queen & Paul Rodgers ,тому що це зовсім не Queen і фанатів жде великий облом  :P . приблизно те саме що Far cry i Far cry 2 (геймери поймуть).

для мене велика загадка чому Brian May ,Roger Taylor взявши за вокаліста Paul Rodgers-а , залишили назву Queen & Paul Rodgers , народ вроді не бідний щоб тупо косити бабло  :) .

а так альбомчик тяне на 3 з невеликим плюсіком ,професійнина зроблений блюз- роковий альбомчик, в дусі Bad Company + гітара Brian May і розкладка по голосам Queen-а ,в деяких пісеньках . ;)

IMXO .Queen  перестав ісрувати з смертю ФРЕДІ ."умерла так умерла..." як для мене то Queen почав битися в предсмертних конвульсіях з виходом альбомів The Game і Flash Gordon 1980 року.

PS. Найкраща пісня , це бонус трек Runaway (кавер на стареньку пісню) , який не присутній на диску, а скачується з інету.

PS2. не величка справка , якщо хтось думає що Paul Rodgers , це дядько з вулиці .Ще в 70 році група Paul Rodgers -Free з альбомом Fire And Water очолювала британські і американські чарти , а потім трансформовалось в  Bad Company ,про Queen тоді ще ніхто і не чув. Грали вони блюз рок і популярність мали на рівні Led Zeppelin и Cream.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...