romaxa11 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 14:49 #26 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 14:49 Фільм бомба, а від головного начальника ЦРУ з його рожею і діалогами ржав і довго не міг зупинитись. Фільм-іронія, мега-секс-зірки Клуні і Піт довели, що вони справжні актори і не бояться сміятись над власними, створюванними на протязі всієї кар'єри, типажами і що отримуємо: Піт - напівдибільний спортивний тренер - роль зіграна перфектно!, а Клуні - секс символ - примітивний, огидний ловелаз, роль зіграна так якісно і з самоіронією, що думаю, велика кількість шанувальниць відпаде автоматом. Коени - генії-прікалісти, так само, як і Клуні з Пітом. Мегаблокбастерів ці пацани за своє життя назнімали, прийшов час відпочити і прікальнутись. Нехватає тільки Стетхема в ролі таксіста-алкоголіка
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 15:28 #27 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 15:28 romaxa, тут принято считать мега-комиками Пертосяна, а от Пита и Клуни все ждали очередного ограбления банка. В итоге - фильм - гуано(ну кагжеж - с Клуни и без ограбления???)
Yurik Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 16:15 #28 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 16:15 Нехватає тільки Стетхема в ролі таксіста-алкоголіка Джейсон в таких тупих фільмах не знімається
romaxa11 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 16:41 #29 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 16:41 доречі, один з небагатьох фільмів, де Піту і Клуні дійсно прийшлось зіграти, бо власну "харизму" в такі ролі не засунеш. Джейсон в таких тупих фільмах не знімаєтьсяти бачив фільм про футбольний матч на зоні, кажись вчора ввечері по ІСТВ йшов, так от перший фільм з Стетхемом, який я дивився біля 20хв, не мав сили додивитись.
avitalik Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 18:12 #30 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 18:12 фільм супер Просто чекали від фільму - зовсім не такого!Я чекав, щось типу Оушена, чи хоча б гарного трилера, а вийшла доволі тупенька комедія. Звичайно ж, можна вишукувати вищі мотиви у фільмі і дивуватися про те, як то так режисер/сценарист замутили-закрутили сюжет... а чому чекали від фільму зовсім не такого? ...вірно, в фільмі потрібно дивуватися з роботи режисера/сценариста а також гри акторів, вишукувати мотиви(можливо й не виші)
Yurik Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 19:51 #31 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 19:51 ти бачив фільм про футбольний матч на зоні, кажись вчора ввечері по ІСТВ йшов, так от перший фільм з Стетхемом, який я дивився біля 20хв, не мав сили додивитись. офтоп. фільм називається "Костолом", доволі непоганий фільм, я переглянув весь, більше мабуть через те, що сам полюбляю футбол
RZRV Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 21:24 #32 Опубліковано 9 Листопада, 2008 в 21:24 "Костолом" класний фільм. І футбол і зона, мені нравиться. А це кіно ше обов'язково подивлюсь. Все ж надіюсь шо такі актори в фуфлі не знімались...
Yaryk Опубліковано 12 Червня, 2009 в 15:47 Автор #33 Опубліковано 12 Червня, 2009 в 15:47 Перезалито на прохання BlackЛінк в першому повідомленні.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.