Перейти до змісту

Я розмовляю на російській мові, тому що...

Гість encoarage

Опитування  

82 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

encoarage, твоя фамилия не Пшеничный?

уверен, что да.

а четырежды забаненый пользователь, думаю, имеет все возможности получить бан на 36525 дней

если не хочешь такого - попробуй опровергнуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Баньте ізверги, я своє слово сказав.

я бы сказал "насрал"

прощальное слово предлагаю тебе написать в разделе Флейм

кроме того, предлагаю дать тебе не бан, а РО.

ибо смеха меньше будет без такого оборотня как ты...

вот...

ждем твоей прощальной темы во Флейме.

там можешь даже поругать меня, Shkoder-a и остальных неугодных...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нененененееее! Какой бан?!!!

Только поп-корн начал! В мире кризис, работы нет, думал хоть паржать, а тут - бан.

Я против :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мм...да....уж...

дуже гостра тема для адміністрації форуму)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю афтар темы это кремлевский провокатор и

запроданець. надо его принудительно проверить на

принадлежность к высшей касте украинцев.

p.s. так как папа русский то поедет на рудники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут сперечаються російські (ну і один білоруський, але дуже зросійщений) колонізатори (їх діти, внуки, правнуки), що проживають зараз на території України і українці, які Слава Богу також якось змогли залишитись проживаючими на території України, а не Сибіру.

Російські колонізатори доводять (просвєщают) українцям, що мова спілкування - це неважливо, і головне, щоб можна було порозумітись, тому завжди і з покоління в покоління, вони спілкуються тільки виключно своєю мовою, в незалежності від розташування колонізованої території.

Українці висловлюють позицію, що українець повинен (бо це просто природньо, якщо він не загнаний комплексами яничар) розмовляти в Україні українською. При цьому слід розрізняти питання українець і громадянин України (як наприклад Джуманжі з Єфіопії, який закінчив Тернопільський медуніверситет).

Російські колонізатори говорять що це дуже примітивна і однобока позиція говорити в Україні українською, тому завжди стараються говорити в Україні російською, бо мол це зрічніше, прогресивніше і не так примітивно, вони почуваються дуже вільними.

І впринципі все було б нормально, бо фактично точок дотику між опонентами практично нема, якби теза: "українець повинен розмовляти в Україні українською" не дратувала російських колонізаторів, бо це якимось дивним чином задіває їх потаємні душевні переживання і вносить в мізки певний дискомфорт. Проблема того дискомфорту в тому, що вони не бажають бачити різниці між "українець і громадянин України ", і їм би дуже хотілось залишити тільки "громадянин України", щоб остаточно знищити українську націю. Це не робиться відкрито, це з області прастрахів у підсвідомості і російський колонізатор може навіть не здогадуватись деякий час про це, але підсвідома ненависть до українського це вже історичний інстинкт, це явище має своє відображення і серед українців :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, я думаю одна з головних проблем нашої держави що незалежність була отримана ніби то "даром" (хоча це звичайно не так, згадаймо хоча б просрану ядерну зброю) і тому у більшості населення просто немає поняття про цінність цієї незалежності і немає до чого апелювати в перепалках з "братушками" коли вони починають басню про кровні узи славян, "братушечність", що Росія НЕ МОЖЕ, ВЗАГАЛІ НІКОЛИ ВОЮВАТИ З УКРАЇНОЮ і т.п

Короче кажучи біда що не було нормальною великої визвольної війни з Росією, а те що було (боротьба в 1918-20ому фактично на три фронти) благополучно забуто.

Правда зараз ситуація трошки виправляєтся і молоде покоління росіян вже не мислить братушечними нормами, а чисто імперськими і не приховує цього, що для не погано а добре, тому що суть Росії не міняєтся ніколи, але добре коли ця суть виставлена напоказ а не прихована, я рахую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, вчора бачив собаку таку звичайну дворняжку гаффкала, але млін вона дуже на москаля схожа, думаю її заслали сюди з Росії щоб знищити українську націю..Ти звичайно в чомусь правий, але бачити в кожному російськомовному українцю ворога, це як оголосити трикутник квадратним і твердо в це вірити..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха, спасибо тебе, теперь я еще и колонизатор, здоровски.

Для скудных умишком поясняю - если форум внезапно стал филиалом государственного органа, то я перейду на украинский язык, а вот пока этого не случилось - свои рекомендации по поводу перехода и т.д. засуньте себе в соответствующее место.

И никто за меня решить никогда не сможет каким языком мне говорить.

Вон, есть юрист, для которого русскоговорящие третий сорт, он вам всем пояснит принцип законодательства - разрешено все, что не запрещено. Именно поэтому я буду говорить по русски тогда когда мне это взбредёт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мене нема перегибів, я стараюсь донести ідею. До війни не закликаю, а просто хотілось щоб кожен відверто і без перекручувань старався відобразити тему даної дискусії, запарки з'являються саме від постійних перекручувані і відходжень від теми, а для її реального розкриття думаю достатньо 5-10 , якби не постійні загони про ворогів Росії і всяких дворняжок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну розумієш, просто ти систематично намагаєшся принизити людей які розмовляють російською...

Ти створюєш собі образ такого злого мужичка з поглядом божевільного, який з зявзятою ненавистю до Росії, держачи в руках такий здоровенний ніж, ходить і знищує по кравницям московську ковбасу через те що вона московська і підриває авторитет України :Д (без образ просто в тебе якась параноя, з тобою можна погодитись в багато чому, але ця твоя ненависть до Росії, і все що з нею звязано лякає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть такие люди - дерявянные по пояс. Сверху. Разговаривать с ними АБСОЛЮТНО бесполезно. Очень жаль. Жаль не их, а страну.

romaxa11, извини, но после твоих слов про колонизаторов - верх идиотизма! - в моих глазах ты НИКОГДА не будешь нормальным украинцем. И никакого желания дискутировать с тобой у меня больше не возникнет. Я не хочу портить мнение об украинской нации, читая посты отдельных её представителей, которые НЕ УМЕЮТ и НЕ ХОТЯТ УЧИТЬСЯ слушать кого либо, кроме себя, любимых.

Адьос, амигос!

Паранойя прогрессирует в обществе, ля. Жуть. МРАК! Хо-хо! © by Эллочка-людоедка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то что мы здесь пишем - бред. Ну какая разница на каком языке человек изъясняется? Что изменится от того что я, например, перейду на общение украинским языком? Все лучше жить срочно станут? Или уважать друг друга больше? Или может быт страны коренным образом изменится? Чушь!

Меня, или другого русскоговорящего что никто не понимает? Если таки не понимаете, то почему вы реагируете на посты которые написаны русским языком? Начинайте игнорировать, игнорируйте в масштабах государства, хотелось бы посмотреть какой тогда получился бы диалог власти с народом и наоборот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода що знову йде підміна понять і знову різними способами викручуєте прості речі.

Що складного, не розумію:

є коріний етнос певної території з його мовою і культурою, яка не один день робилась і заслуговує поваги, етнос захоплюють фізично чи політично чи демографічно, значення немає, мову починають давити (ви не згідні що українська мова постійно переслідувалась царською імперією, потім за союзу був повністю припинений її розвиток, вона стала штучно відірваною від науки і від життя у всіх галузях і плавно заведена на маргінальний рівень). Я її ПРОСТО захищаю і вже це викликає у вас обурення і образи, які ви перенаправлюєте на все українське - хитренько.

Тепер про колонії.

Україна була колонією східної імперії, а потім радянської Росії і як кожна колонія вона потужно заселювалась колонізаторами, щоб контролювати і керувати колонізованим народом.

Було багато фільмів про індіанців, в яких білі ставали членами племені, але для цього вони щиро шанували звичаї і традиції цієї спільноти і розвивали їх. Якщо б ви поважали культуру і мову землі на якій зараз проживаєте не було б суперечностей, але вам цього не потрібно ви як річ в собі, самодостатні в своїй інтернаціональній російськості, яку захищаєте в ролі громадянина України - ви залишились колонізаторами з чужим уставом. Вихочите зробити вашу гру без правил - єдиноправильною грою і будь-які заперечення закидуєте націоналізмом, примитивізмом, і дибілізмом. Блін якісь саєнтологи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то что мы здесь пишем - бред. Ну какая разница на каком языке человек изъясняется? Что изменится от того что я, например, перейду на общение украинским языком? Все лучше жить срочно станут? Или уважать друг друга больше? Или может быт страны коренным образом изменится? Чушь!

Меня, или другого русскоговорящего что никто не понимает? Если таки не понимаете, то почему вы реагируете на посты которые написаны русским языком? Начинайте игнорировать, игнорируйте в масштабах государства, хотелось бы посмотреть какой тогда получился бы диалог власти с народом и наоборот.

суть справи що людина не тільки говорить російською, вона ще й думає російською, дуже багато політиків і громадян саме такі і їм не доведеш, що найбільша загроза Україні йде від Росії, вони як щурі (вибачте) за сопілкою Нільса йдуть в прірву

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11 а теперь внимание вопрос! Кто давит язык? Тот кто прекрасно понимает и пишет, но не говорит боясь выглядеть смешным (как мои родители например), тот кто прекрасно говороит и пишет, даже, о ужас, ведет на украинском языке делопроизводство и 70% времени говорит по украински, а в быту говорит по русски, или все же то коренное население (твои слова) которое переходят на русский ибо слабы духом? Ну? И не надо петь песен что вас там кто то давит и гнобит. Литература украинским языком выпускается, госорганы в абсолютном большинстве говорит по украински, в школе язык обязателен к изучению. КТО ВАС ДАВИТ? №№№*№№ наследие империи и сов. империи? Да %:%%:№№ после него в культуре Украины осталось все самое дорогое для страны достояние которое вы же сами и просираете, но чванитесь как вас давили и видимо от этого нихрена не создается. Подпилили вам корень культуры, и т.д. Да ё***;№№ь культура или она есть или ее нету ваабще, она не может быть "была", и культура общения в частности.

А по поводу колонии - я тебе сакжу так, ты тупо не хочешь изучить историю Украины в бытность УССР. И выражаясь твоим языком в сибири, канаде, штатах, аргентине сейчас живут украинские колонисты, и так любят свою родину что аж пипец полный.

З.Ы. Все любим родину, но за длинным рубликом поедем поднимать экономику других государств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 romaxa11 -- з твоєї точки зору, всі російсько мовні українці, нічого толкового не зможуть принести україні? Я знаю багато рос. мов. українців, які не перевершані специ в своїї справі, вони роблять такі речі....мама рідна... І саме головне, що це цілком нормальні, адекватні люди, вони поважають Україну, і нічого дурного на неї не кажуть :( і казати на них колонізатори, просто язик не повертається. А от ті остатки Социалізму з не людским лицем, про яких ти згадуєш і справді є, тільки їх ДУЖЕ МАЛО, з мого досвіду :)

І в загалі, не хотів влізати в цю розмову, бо таке враження що вліз в купу лайна. Одним словом, народ, перестаньте дивитися телевізор, він вас зомбує, робить з таких чудових людея як romaxa11 і ursa, запеклих ворогів. Народ це утопія!

2 encoarage за такі теми по дупі бити треба! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ромах, класно ти їх (пост 57 і 65).Цим все не закінчиться, зараз знов почнуть огризатися такі як урса, бризгаючи отруйною слиною

"ти, для меня, никогда, мое мнение, про укр нацию",(постає питання до останнього, а хто ти такий, шоб бути в твоїх очах кимось??)

Відчуваєтся як діфото ледь не вдавився попкорном і скоро напише на таджицькому черговий недоречний жарт,шура намагається "блеснуть

интелектом" і найти причину за що б тебе мона забанити, шкодер видумує нові образи типу "опустился к твоему уровню,обратись к

профессионалам,лизать задницу", ніби він майбутній випускник дитсадка №18, інші будуть обзивати параноїком.На мою думку, піднімати тут

такі теми, знаючи контингент форуму і його відношення до даного питання,крім отаких сварок нічого добитися не можна.Мені приємно, що не

перевелися ще справжні патріоти...дай Боже побільше таких як ти, ромаха, і бажано поближче до влади....і тоді може щось зміниться на

краще в нашій країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми всі разом на одній гілці, коли її допиляють, дупи потовчуть всі і навіть ті хто встидається говорити українською, тому вам прийдеться бути зацікавленими, щоб та гілочка якомога довше не спилювалась, а можливо й розросталась. В голові маєте мозги от і думайте, що зробити щоб цього не сталось, я своїми, наприклад, стараюсь думати :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорри, не удержался ;)

Якщо б ви поважали культуру і мову землі на якій зараз проживаєте не було б суперечностей, але вам цього не потрібно ви як річ в собі, самодостатні в своїй інтернаціональній російськості, яку захищаєте в ролі громадянина України - ви залишились колонізаторами з чужим уставом. Вихочите зробити вашу гру без правил - єдиноправильною грою і будь-які заперечення закидуєте націоналізмом, примитивізмом, і дибілізмом. Блін якісь саєнтологи.

Тебе абы, простите, попи....ть? Это ты - вещь в себе, самозамкнутая, самовлюблённая и с зашоренными глазами. Ты кидаешься на всех, кто на тебя не похож. Ты, наверное, даже украинца, говорящего по украински удавишь, если он хоть слово скажет в защиту русского языка.

He's dangerous.... (Jesus Christ) He's dangerous... (Superstar) © :(

Чем ты лучше тех, кого ненавидишь? Чем ты от них отличаешься?

Сколько процентов тех, кто ненавидит тебя, живут в твоём воображении - не пробовал посчитать? :)

Ты вообще читать умеешь? Какого ... ты всех ставишь на одну планку? Да и вообще, что ты знаешь о людях, которых ты обвиняешь?

Честно говоря, мне плевать, как ты относишься к России, но когда ты начинаешь рассказывать, какие МЫ тут все херовые... Противно слушать, культурно говоря.

Чим я перед тобою завинив? Що не спілкуюсь із тобою на приємній твоєму вухові мові? Звиняй, чоловіче, мене це не збуджує через твою WALL-позицію.

А сегодня я воздушных шариков купил

Полечу на них над расчудесной страной

Буду пух глотать, буду в землю нырять

И на все вопросы отвечать: "Всегда живой!"

Ходит дурачок по небу,

Ищет дурачок глупее себя... ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти щось трохи переборщуєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ромах, класно ти їх (пост 57 і 65).Цим все не закінчиться, зараз знов почнуть огризатися такі як урса, бризгаючи отруйною слиною

"ти, для меня, никогда, мое мнение, про укр нацию",(постає питання до останнього, а хто ти такий, шоб бути в твоїх очах кимось??)

24iter

А ты кто такой, чтоб спрашивать меня, кто я такой? :(

Ты в своих глазах - розовый и пушистый? Ну и зашибись. Я рад за тебя.

А вообще - научись видеть в людях людей, а не "москалей", "жидов" и "патриотов" :)

Не воображай, что ты - исключительный а все остальные ниже тебя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa, ти переводиш питання в флуд та образи Ромахи, по суті нічого не відповиши (не знаю чому, чи то тому що не знаєш історії, чи то тому що не хочеш знати, чи то тому що прикидаєшся).

Особисто в мене навіть mammoth викликає більше поваги, він конечно, гад, але в нього хоть якісь принципи і честь є, да і не флудить багато.

На мою думку, піднімати тут

такі теми, знаючи контингент форуму і його відношення до даного питання,крім отаких сварок нічого добитися не можна.

Вдумайся, на Луцькому(!) форумі ВЖЕ не можна піднімати такі питання. А що буде далі?

Якщо будем продовжувати спати, то...

Короче сумно це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa не переходь на особистості, ти ж культурний фотограф, ще й білорус

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...