Перейти до змісту

Аніме

sku

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
ГЫ отстал я от жизни

канечно заливай

а полнометражные есть???

В якому смислі щось я незрозумів.А серії буду заливати

Опубліковано

в смысле я тока про 92 серии переведенные на рус.яз. знаю

Пролнометражные Наруто их вроде 4 или 5 мультиков есть

Опубліковано

Полнометражние, это мульт каротый идёт больше 60 мин=) ну почти как фильм=)!!!

Подивився я вже ці 28 серій, так цікаво, давай остальні заливай!!!!!! А то аж не терпиця=)!!!

Опубліковано

І 78-79 серія без перекладу заливати?Бо тоді мії любімий акатукі бився то я вже просто неміг ждати

• 2 тижня потому...
Опубліковано
народ у каво есть Берсерк, Триган или Гангрейв

залейте пожалуйста

Если еще надо, на следующих выходных могу залить или заболванить Берсерка, Тригана и Гангрейв.

Опубліковано
Перевод нармальный,я надеюся???

Триган - с одноголосовым переводом, озвучка нормальная... Берсерк и Гангрейв - сабы... Я не люблю аниме с руской озвучкой, и поэтому с озвучкой у меня мало...

Опубліковано
Залей на ЛМ так проще

Все? И если я за один день успею - то залью, так как в Луцке буду только полтора дня...

Может еще что-то надо?

Опубліковано
а чо есть??? (с русским переводом)

Claymore, Death Note, Fate Stay Night, Fullmetal Alchemist, Blood. The Last Vampire, Горец, Phantom Master, Battle Programmer Shirase, Kaze no stigma, Overdrive, Those Who Hunt Elves, Those Who Hunt Elves 2, Yamato Nadeshiko Shichi Henge ... Это все с русской озвучкой... Имхо, лучше смотреть с сабами...

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

А може краще ви б дисками/вінтами обмінювалися.? Бо вже адміни раз сварилися за надмірну к-сть аніме на обміннику.

Повнометражки, ще куди не йшло, але всі сезони по 90 серій в кожному, Всіх сезонів з 12...

поважайте інших.

Опубліковано

я не казав заливати весь сезон! а лише з 90 серіі......це порядку 8-9 серій по 150 мб

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...