Перейти до змісту

Куплю телефон на 2 сімки

mlmn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ваші пропозиції щодо телефону на 2 сім карти, які працювали б одночасно. Розгляну всі варіанти - від самого простого і дешевого до самого "крутого" і недорогого...)

Опубліковано

Ну їх зараз не так багато і є,

можу запропонувати такі моделі

Samsung D780 DuoS Dark Silver - 1 383грн

Samsung D780 Duos Gold - 2 413грн

Samsung D880 DuoS Black - 1 678грн

Samsung D880 DuoS Red - 1 678грн

Fly B700 Duo Black - 1 001грн

Опубліковано

нєєєєєєєє!!! тільки не самсунг!! ну не люблю я їх... В неті бачив такі телефони китайського виробництва (nokia n41, ...)... типу всі навороти - сенсорний екран і т.д. за 1500грн. Що то таке?? Варто брати?? За і проти?? Хтось користується?? Може хтось продає?? Ваші коментарі пліз!

Опубліковано

я собі взяв Seekwod SGT 01(китаєць),користуюсь вже три місяця,нормально,дві батареї,удобно...один мінус,щьо не можна взнавати баланс рахунку на другій сімці,треба через меню оператора..

Опубліковано
нєєєєєєєє!!! тільки не самсунг!! ну не люблю я їх... В неті бачив такі телефони китайського виробництва (nokia n41, ...)

сила! ;)

Samsung не подходит, а нечто китайского производства - да?

вот уж никогда бы не подумал...

Опубліковано
нєєєєєєєє!!! тільки не самсунг!! ну не люблю я їх... В неті бачив такі телефони китайського виробництва (nokia n41, ...)

сила! :)

Samsung не подходит, а нечто китайского производства - да?

вот уж никогда бы не подумал...

;) та ні.!!! просто самсунги не подобаються через їх дизайн та меню... та ще і батарейка тримає зовсім мало (може не у всіх)... от і шукаю щось інше

я собі взяв Seekwod SGT 01(китаєць),користуюсь вже три місяця,нормально,дві батареї,удобно...один мінус,щьо не можна взнавати баланс рахунку на другій сімці,треба через меню оператора..
Бери гнусмас моноблок.

А можна більш детальніше? де купляли?? Де мені можна купити? ну і що мені треба знати при покупці таких телефонів??

Опубліковано

Куплявся в Луцьку в Фуршеті. Ціна київська. Батарея тримає 3 дні. К-сть розмов - на 100 грн./міс. Київстар. "Тяга" гарна. Глюків і неприємних недоробок софта немає. Заряджається від USB. Картка 2 гіга розпізналась вся. Єдине, що несподобалось - не возять батарей до них (пока).

Опубліковано

Знакомый взял себе 2 месяца назад Fly B700 Duo

досих пор нарадоватся не может (в хорошем смысле слова)

Опубліковано

Я чув як Fly B700 Duo рубає через динамік - я офігєл. Н73 ногі миє. Реально там так аре шо звіздєц :(

Опубліковано

Аха. А ще він классно "показує" на яку картку дзвінок був.

Тобто непоказує. І не витирається зовсім, і з запчастинами/ремонтом/батареями - одна сплашная радость.

Так що +1 - "звіздєць" іщо тот :(

ПыCы. Я звичайно незнаю, непробував, але і не хочу. Марка Fly себе повністю дискредитувала smiley23.gif

Опубліковано
ПыCы. Я звичайно незнаю, непробував, але і не хочу. Марка Fly себе повністю дискредитувала smiley23.gif

Повністю згідний!!!

Можливо хтось користується китайською нокією?? А то прочитав кучу відгуків про ці наворочені телефони - одні пишуть що все гуд інші що г... повне. А тут хто що скаже??

ЗІ. Поки орієнтуюсь на Seekwood SGT 01 Smart. Ціна нормальна.... Та і поки не бачу чогось більш привабливого... ^_^

Опубліковано

Нарахунок китайських мегафонів нічого гарного сказати не можу.

Спочатку працюють добре, але це не надовго.

Але ж ТАМ Є ТЕЛЕВІЗОР!!!! :)

+ до всього глючненька прошивка з сенсорним екраном.... ДЛЯ ЧОГО?! До того ж через певний час дотики по сенсорниму екрану перестають співпадати з пунктами меню!

Взяти ти хоча б "український" мегафон Borton DSC-MP-03

На рахунок Seekwood SGT 01 Smart:

Телефон досить непоганий, впринципі.

Зроблений з понтом, сенсорний екран + звичайна прошивка.

Я так і не розумію до чого приставка Smart.

Цей телефон для тих, хто хоче щось неординарне.

Якщо ж потрібно просто телефон на 2 сім-карти, без лишніх пантів і з гарною роботою, рекомендую, щось з вищезгаданих Samsung/Fly.

Мій вибір - Samsung SGH-D780 DuoS, хоч і сам Гнусмасів нелюблю дуже...

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Fly не бери нівякому разі.Да рубає він файно і корпус внього класний це і все.Камера лайно екран кончений дуже темний.В мене 2 рази (за 4місяці)було так виключу трубу включу і все не бачить 2 сімку.Я з бойом його поміняв на самсунг Д780 цей апарат краще у всьому ну крім звуку у Флая було 2 динаміка а тут один але чути його добре на шумній вулиці у внутрішньому кармані

Доречі на китайцях в основному стоїть прошивка з флая і русифікація підгулявша

Опубліковано

Якщо когось зацікавить маю на продаж б/в китайську нокію Gionee A-388 на 2-і сім карти. Сенсор(стилус).В комплекті 2-і батареї (5000/12800), навушники, зарядка, USB, flash - 2 Gb(micro SD).

5b92cae8f9be.jpg55fab0120d2a.jpg

Стукати сюди - 369851220 або 8(050)6742080

Опубліковано

Продам N95 (китаєць) Double Sim - Double Standby... Сенсор(стилус). Недорого. В наявності зарядний пристрій, MicroSD 1Gb, USB-шнур... На двох картках працює бездоганно!

Стукати 412103735

Опубліковано
Продам N95 (китаєць) Double Sim - Double Standby... Сенсор(стилус). Недорого. В наявності зарядний пристрій, MicroSD 1Gb, USB-шнур... На двох картках працює бездоганно!

Стукати 412103735

Недорого це скільки? Можна ціну відразу вказати?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...