Перейти до змісту

КАРАУЛ!!!!!!!! хотят вырубить "дубки" на ГПЗ

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

только что смотрел новости и услышал что "дубки" на ГПЗ хотят продать, вырубить и построить там торговый центр

толи только хотят голосовать за продажу, толи уже продали

у кого есть данные?

post-4-1224174062.jpg

на фото:

I - сами дубки (фотка толи осегнью толи весной - ибо листьев нет)

II - детсад

III - детсад

IV - шлола №20

Опубліковано

і що ж там там будувати? там же місця мало. схил сильний. І крім того там колись таблиця стояла, що вроді як охороняється.

І нафіга нам якийсь торговий центр. є три супермаркети+базар + дрібні магазини.

Опубліковано

Я б цим бажаючим вирубати дубки, ноги і руки повідрубував би, скотам. Як можна уявити ЛПЗ без дубків, які ростуть, напевно, із часу заснування мікрорайону? Хочеться будувати? Он біля кінцевої тролейбуса біля церкви ціле здоровенне поле, викупи його і будуй скільки влізе, навіщо природу нищити?

Опубліковано

Та вони що, зовсім охрєнєли ??????? Блін, одне місце на ДПЗ, яке повітря очищає, і те якийсь мудак вирішив знщити !!! Ще й пару кубів дорогої деревини на шару нагріти!!! Нормально. Гроші і зв"язки вирішують все. :sm128:

2 NetSerpent. 100%, там поле аж до сахарного. Хай собі той великий мегабізнесмен там будує хоч торговий центр, хоч піраміду, на пам"ять наступним поколінням про його дибілізм.

Опубліковано

нужно узнать точно верно ли я услышал

и если да :)

то понарасклеивать по раёну бумажек с новостью, а от народ незнает (аверс мало кто смотрит)

и втихаря всё провернут

Опубліковано

Зевс, приєднуюсь, якщо це правда, по любому треба якось населення району інформувати про такі плани місцевих мікроолігархів.

Люди, хто знає якусь достовірну інфомацію на рахунок дубків, повідомте буль-ласка.

Опубліковано
Та вони що, зовсім охрєнєли ??????? Блін, одне місце на ДПЗ, яке повітря очищає, і те якийсь мудак вирішив знщити !!! Ще й пару кубів дорогої деревини на шару нагріти!!! Нормально. Гроші і зв"язки вирішують все. :)

2 NetSerpent. 100%, там поле аж до сахарного. Хай собі той великий мегабізнесмен там будує хоч торговий центр, хоч піраміду, на пам"ять наступним поколінням про його дибілізм.

+1

Опубліковано
Он біля кінцевої тролейбуса біля церкви ціле здоровенне поле, викупи його і будуй скільки влізе, навіщо природу нищити?

Там доречі вже табличка є: "Продам".

Опубліковано

Ну так табличка "Продам" означає, що та земля вже кимсь куплена, з метою вигідного перепродажу, а Дубки, маючи певні зв"язки, можна прибрати до рук набагато дешевше, мотивуючи тим, що робиться велика і благородна справа на благо мікрорайону.

Опубліковано

Проходив сьогодні мимо "Дубків" на ДПЗ. Що з ними буде, поки невідомо, але те, що наша кохана міська рада продає там земельну ділянку - факт, підтверджений папером на огорожі дубків, біля більярдного клубу "Зебра", чи як там він називається. Так що на природу міській раді начхати, їй треба бабло від продажу земельних ділянок і торгових закладів побільше !!! Там і так є Колібріс, Салют, трохи далі маленький Вопак і Наш Край, треба ще якийсь Там-Там на ДПЗ побудувати, бо ж нема людям де хліба купити.

На першому фото - дубки, подивіться (не виключено, що востаннє)

На другому - оголошення про продаж.

post-2161-1225024474.jpg

post-2161-1225024526.jpg

Опубліковано

ахренеть

а я надеялся что я что то неправильно услышал по ТВ

от мудаки,

и нафига вырубывать жедевья? в Луцке и так места куча

Опубліковано
нужно узнать точно верно ли я услышал

и если да :0056:

то понарасклеивать по раёну бумажек с новостью, а от народ незнает (аверс мало кто смотрит)

и втихаря всё провернут

2 Zevs_Isver. Здається пора розклеювати, поки не продали. Бо якщо візьмуть бабло і оформлять папери, буде вже пізно. Тоді прийдуть дяді з бензопилками і швиденько зроблять свою чорну справу. І не буде де гуляти з дітьми, пити пиво милуючись природою і т.п.

Хоча, якщо вірити тому оголошенню, то площа 0,0116 га і адреса бульвар Дружби народів 2б, вселяють в мене надію, що це не самі дубки, а якась прилегла до них ділянка. Дубки явно більші. Треба розібратись, що все таки продають.

Опубліковано

угу

завтра по заводику постараюсь "растрещать" новость,

вот только продают 0.0116 га, ето чтото мало очень, на все дубки не потянет

Опубліковано

Від одного підрядчика паступила інфа, що продано буде палюбе, і що актиано до аукціона готуються :ohmy: . Ось такі невтішні новини.

Хвилю протесту пора організовувати і згадати наше славне минуле - "На палю бусурманівв які нищать природу".

На Дачках і так бардак, річка в аут пішла.. на що дивиться природоохорона - ніпанятна.

Опубліковано

Хтось може точно сказати, де знаходиться та грьобана земельна ділянка, на якій розміститься хіба що платний туалет, але заради цього потрібно вирубати дубки.

Опубліковано

Ось така інформація:

0.0116 Га - це 116 м2, Нормальна хата + прилягаюча земля.

Лот № 5. Земельна ділянка на бульварі Дружби народів, 2б, площа

земельної ділянки — 0,0116 га, цільове призначення — для будівництва та

обслуговування торгового закладу, стартова ціна — 13 954,80 грн., без

ПДВ, розмір сплати гарантійного внеску — 4 186,44 грн., без ПДВ.

Прийняття заяв на участь в аукціоні, час та місце ознайомлення

потенційних покупців з земельними ділянками, що виставляються на аукціон

проводиться у відділі земельних ресурсів департаменту містобудування

Луцької міської ради за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 21, каб.

104 (тел: 72-00-87).

Опубліковано

2 vef. Так я ж цю інформацію, в вигляді фото, давно виклав. Не знаєш, ця ділянка на тариторії Дубків, чи перед тим модним більярдом і магазином з новою та б.в. електротехнікою ? Адреса бульвар Дружби народів, 2б мені ні про що не говорить. Ясно що десь поруч з гуртожитком, а де конкретно, фік її знає.

2 sergyj. 1 сотка = 1х100метрів = 10х10 метрів, чи не так ? Тоді це площа не така вже й велика. Супермаркет там точно не поміститься, хіба що якийсь генделик. ;)

Опубліковано

позвонил я по номеру 72-00-87 с намерение поскандалить, но на другой стороне провода были подчёркнуто вежливы и скандала не получилось

но ближе к делу

плошадь действительно 116кв.м.

находится она ~ на том месте где была когдато будка шиномонтажа и "вниз"

вот что получилось узнать по телефону,

вид с верху с отмеченой територией у них есть, но "силой мысли" они мне его передать немогут так если нужно то можно зайти посмотреть

если кто будет поблизости зайтите отксерте карту, обед у них с 13 до 14

Луцької міської ради за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 104

Опубліковано

2 Zevs_Isver. Не пам"ятаєш де була та будка ? Не там, де тепер таксисти тусуються, біля дубків ? Тоді вниз, це практично в дубки. На десять метрів, для початку, але головне почати ! :D Треба Лєкса запитати. Він точно знає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...