Перейти до змісту

У Луцьку вночі заборонять галасувати

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Департамент підприємництва Луцької міської ради розробив проект «Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька», який після проходження регуляторної процедури має бути винесений на затвердження міської ради. Про це ЗІК повідомила начальник відділу розвитку підприємництва Луцької міської ради Наталія Рибай.

Проект правил передбачає, зокрема, встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, сфери послуг та закладів ресторанного господарства. Проектом передбачено, що усі об’єкти, які мають намір працювати з 22.00 вечора до 8.00 години ранку, повинні мати відповідний дозвіл міського виконавчого комітету. Той, своєю чергою, такий дозвіл надаватиме лише тим об’єктам, які відповідатимуть санітарним вимогам щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму та наявності договору охорони об’єкта. Для закладів, що працюють вдень, достатньо буде погодження з департаментом підприємництва.

Крім того, якщо проект правил додержання тиші буде затверджено, лучан чекає значно детальніший перелік заборонених «гучностей». Такими можуть стати, наприклад, «встановлення на балконах, лоджіях, відкритих вікнах та сходах будинків радіоапаратури та включення її на значну потужність протягом доби», або «прослуховування радіо та музики при відкритих дверях та спущених шибках автомобілів».

Цікаво,а як вони вирішать з нічними салютами?

Опубліковано

Пусть приедут к нам во двор и послушают как строителю строят дом до 12 часов ночи, и Шиба об этом прекрасно знает и все товарисчи. Зато закон они могут принять, а толку ничего не изменятся, кто его будет контролировать, ППСники (читай ГОПы в погонах) или мунициальная полиция?

Опубліковано

мені цікаво прям згідно закону після 10 години всі хором замовкнуть!!!Чи може насильно кляпи впихати будуть!!Як був хаос так і залишиться

Опубліковано

Ну кляпи то ще якось може яким особливо буйним гопам і повпихають , а от як і хто буде гонитись за іномарками з сабвуферами, ото б я хотів подивитись. А якщо й зупинять, то чувак скаже , то не я, то той Лєксус, що попереду мене їхав. :)

Опубліковано

Цікаво було б почитати проект целіком, а том в мене складається враження що міськрада черговий раз робить спробу винайти велосипед - про тишу в нічний час в громадських місцях і так достатньо написано в законодавстві. Тільки правильно застосувати не завжи вдається (чит. хочеться).

Краще б взялись за чистоту :)

Опубліковано

да блін просто піар перед майбутніми виборами - брєд - типу подивітся які ми хороші! Все як було так і залишиться, просто гра на публіку - небільше! Пам"ятається приймали вже такий закон що неможна салюти пускати після 11вечора :)

Опубліковано
да блін просто піар перед майбутніми виборами - брєд! Все як було так і залишиться, просто гра на публіку - небільше!

+ сбить еще бабла за "погодження" и "дозвил".

Опубліковано

Перевіримо закон на своїй шкурі :(

Хай заграє музиченька, від Фроськи до Маньки.

Просто мене дістали маразматичні сусідки, постійний наклеп на "Прокляту" квартиру, немає світла - то всьо прадєлкі патлатого, прорвало стояк - мутки лахматого, брудно в під"їзді - ха, та знаєм цього винуватого...

ПС Чим це все мені вильється і які наслідки занотую тут :D

Опубліковано
+ сбить еще бабла за "погодження" и "дозвил".

а енто запросто! :)

100% збити бабла ))

де ж це таке може бути - ночні заклади працюють без дозволу, хоча їм ще ніхто і не забороняв?!

Заборони!

Зняти бабла з угодних.

Закрити конкурентів - як неугодних!

в нас все якось так через ж....у...

радєтілі за наш спокій, бідненькі...

Опубліковано
Просто мене дістали маразматичні сусідки, постійний наклеп на "Прокляту" квартиру, немає світла - то всьо прадєлкі патлатого, прорвало стояк - мутки лахматого, брудно в під"їзді - ха, та знаєм цього винуватого...

патамуша патлатиє фсєгда вінавати ва фсьом! ібо ані наслєдуют Іісуса, каторий єдінствєнний імєєт право на патлатость :sq_ye: (чи як там?...)

З.І. екс-Черніковій привіт :P

в нас все якось так через ж....у...

угу. дивно, що місто називається не Жуцьк, а країна - не Жукраїна...

Справді, цікаво дуже, як це вони контролюватимуть музику в машинах...

Опубліковано

В нас і існуючий закон не виконується. Біля Там-Тама зараз розташувались "бродячі качелі" з атракціонами". І до пізньої ночі, поки то все працює, там лабає "діскотєка". Коли відкриваєш ввечері вікно, щоб провітрити кімнату, то за тим музоном і візгами з криками часом не чути телевізор в кімнаті. В мене, наприклад, зараз вже діти сплять і той "бемкаючий" фон з вулиці їхньому сну аж ніяк не сприяє.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...