Перейти до змісту

Адмиралъ

hitachi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось досить цікава стаття, про даний фільмКлац.

Почитайте і подумайте чи варто цей фільм чекати. :)

Опубліковано

"Все - и главные герои, и массовка - ходят в мундирах, которые как будто только что из фирменного магазина пожаловали. «Мертвые не потеют». А также не рвут, не портят одежду. Зато постоянно вывешивают ордена. Моуриньо со своим пальто от «Армани» и то более поношенным выглядел."

:)

Опубліковано

Фільм подивилась. Враження не справив.Така спадає думка, що сценарист і режисер знімали фільм поспіхом, не задумуючись над змістом. Погоджуюся з автором статті .

Опубліковано

Вчора нарешті подивився весь фільм від початку до кінця. Те що фільм явно не відповідає історичним подіям - це факт.

Але загалом, задум гарний. Є красива історія кохання, ще й на фоні таких подій. Чому б не показати. Можливо його і знімали поспіхом, проте досить якісно, і не побоюсь цього слова, продумано. Через весь сюжет іде неприхована пропаганда.

І якщо чесно, то мені фільм сподобався. Єдиний негативний момент, це те що через неспроможність власної держави нас не по своїй волі "годують" ідеями чужої імперії.

Опубліковано

Стільки шуму, а фільм невдалий, ІМХО. Задум хороший і тільки. Сам сценарій нікудишній, дійсно, як поспіхом.

Сцени мильної опери (які викликали сміх) мінялися сценами війни, які зовсім не вражали (хіба що дивували новими мундирами). Та і історичним його назвати важко. Вдалого музичного супроводу, який би підсилював сприйняття, теж нема.

Та і в Хабенского з Боярською в "Іронії.." було більше почуття та іскорки в очах ніж тут :)

От якби за цю ідею взявся Міхалков, думаю ми б побачили зовсім інше кіно.

Опубліковано

Сподобався цей фільм.Все на рівні,навчились росіяни патріотично-історичні робити,молодці.За якісь +.Ні камріпам!

Опубліковано

Фильм сам по себе - фуфел, но заставляет подумать. (ИМХО)

http://imho.ws/showthread.php?t=135937

Кстати откель DVD? Оно вроде как только 11 числа в продажу поступит, а все что в нете - хороший скан.

• 2 місяця потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

я дивився Media Player Classic, що входить в набір кодеків k-lite. Хоча формат .avi відкривають якщо не всі медіаплеєри, то 90% точно :)

Опубліковано

drozl - а не варто останнього.

В мене 4.34, бо 4.53 не добре працює з HD.

Тому, останній кодек не ознака самого хорошого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...