Перейти до змісту

Виб'ємо воду з Кропиви!!!

glamurnenko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Жителям 33-40 кварталу ще з серпня обіцяють подачу гарячої води. Минає час, а в крані пусто. Тому лучани на чолі з громадською організацією "Громадська ініціатива" влаштовують акцію протесту "Виб'ємо гарячу воду з Кропиви"!

Прийди і відстоюй своє право на можливість митися в гарячій воді! Лише разом ми досягнемо успіху!

Отже, початок протесту: 8.00

адреса : Карбишева, 2 (офіс Кропиви)

дата: 8 жовтня - середа (день юриста)!

Прийдіть і не будьте байдужими до біди, бо чужої біди не буває!!!!

Всім охочим видаємо черпаки та каструлі, хто має можливість приносьте з собою!

Також по можливості беріть з собою наверх надягнути брудний одяг - нехай нашим чиновникам буде соромно за те, до якого стану довели народ!!!

Будуть присутні журналісти і телебачення, тому наші зусилля не будуть марними!!!

До зустрічі 8 жовтня!!!

Опубліковано

У нас на під"їзді наліплена записка-

"

Вітаємо з перемогою! Тепер котел на карбишевій Луцька міська рада оголосила народу, а не кропиві!.

Ще раз вітаємо з перемогою Лучани"..

Ну десь так написано, як я пам"ятаю...

Опубліковано

А на роботу зранку ходити вже не кошерно? ;) Вдягнути на себе брудний одяг і в такому вигляді з"явитися на телебаченні- це взагалі жесть! До речі який це має бути одяг? Щоб по телебаченню було видно, що одяг дійсно брудний пропоную учасникам акції вдягнути брудні білі труси навиворот ;) Реально думаю там збереться купка пенсіонерів, і ефекту від такої акції мало.

Хіба не зрозуміло що там не один Кропива винен? Якби там не було інтересів представників Луцької влади- воду давно б подали, котельню забрали і т.д. От якби жителі зазначених районів дружно не заплатили комунальні платежі за пару місяців- ефект від такої акції думаю був би значно більший!

Опубліковано
Також по можливості беріть з собою наверх надягнути брудний одяг - нехай нашим чиновникам буде соромно за те, до якого стану довели народ!!!

;)

п...ц , забув додати - будь-ласка паркуйте ваші автомобілі подалі, хай ті чиновники дійсно бачать ;)

але чого так однобоко? так, кропива контрацептів що використав такий метод впливу на шибу. але чим мер краще - опалення і гар.води місто від котельні на карбишева-2 спожило майже на 29 млн.грн. ми всі за неї заплатили. причому майже ті ж 29 млн. грн., а заплатило місто за неї 18 млн. грн. факти споживання засвідчені актами звірки з мокрими печатками того ж луцьктепло, це ж підтвердив господарський суд! мерія і луцьктепло тупо витратило понад 10 млн.грн. (які ми заплатили за тепло і воду!) не за призначенням, а зараз висмоктуть проблеми з пальця, бо не мають грошей повернути борг!

давай і на хмельницького акцію проведем, і на г.артемовського!

Опубліковано
давай і на хмельницького акцію проведем, і на г.артемовського!

Давай! Почнемо з Карбишева і зробимо ходу по місту! Складай список вулиць куди зайдемо, а фінал буде біля Міської Ради! Ініціативу підтримуємо!!!

Опубліковано
От якби жителі зазначених районів дружно не заплатили комунальні платежі за пару місяців- ефект від такої акції думаю був би значно більший!

дiйсно більший: заплатили бы позже, но уже с пеней + судебные издержки.

Опубліковано

Можна зразу і взривпакети брати. Влада і менти в курсі ситуації,думаю не обідяться. :friday:

Опубліковано
Жителям 33-40 кварталу ще з серпня обіцяють подачу гарячої води. Минає час, а в крані пусто. Тому лучани на чолі з громадською організацією "Громадська ініціатива" влаштовують акцію протесту "Виб'ємо гарячу воду з Кропиви"!

Допоки міська рада не сплатить борг для Кропиви - Кропива гарячу воду давати не буде. Невже не ясно?

Шибі вигідні такі заходи, і він їх усіляко підтримуватиме, оскільки платити не хоче.

Краще б запитали в шановного ме'а, чого він не хоче розраховуватися за спожиту гарячу воду, а переводить стрілки на Кропиву...

Опубліковано
Знайшла деякі цікаві факти про Кропиву, чесно кажучи навіюють шок!

http://www.volynnews.com/news/unofficially/1723/

на 85-90% брєд. Як людина, яка має невеличке відношення до окремих процесів на згаданих в сюжеті відносинах ХБК/Кропива, і котельня/Кропива - можу посперечатися практично з усім, що висловлено в цій заказусі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...