Перейти до змісту

Кавери, тріб'юти і звичайно ж ПЛАГІАТ )

SoulBurn

Рекомендовані повідомлення

Хотіолося б обговорити, послухати чужу думку, пораду... Сцилку цікаву тицьнуть...

Цікаво часом послухати гарні кавери на старенькі-добрі пісеньки...(як ось ці наприклад ;) ...колись було, знаю)

Цікаво послухать якийсь трібют...(як ось цей наприклад)

Цікаво почути старі, до болю знайомі мелодії улюбленого гурту в нових творіннях нових груп...(самі сцилко знайдіть :) )

Нехай перша думка буде моєю:

Кавер Тараса Чубая на пісню "Червона рута" значно кращий за оригінал... :) за популяризацію попси серед нас :)

З.І. Сцилки зовнішні, бо я не користувач Фотакому бла-бла-бла....

З.З.І. Маленький лікбєз:

Кавер-версия (англ. Cover version) — музыкальная композиция (часто известная), принадлежащая другому автору, в исполнении музыканта или коллектива, в творчестве которых, как правило, преобладают свои собственные песни. Кавер-версия может быть исполнена, полностью имитируя оригинал, либо совершенно радикально отличаясь от него. Сборник кавер-версий песен одного автора или группы называется трибьютом.

Трибьют-альбом или альбом-трибьют (англ. tribute, дословно: дань, коллективный дар) — музыкальный альбом, состоящий из кавер-версий песен или композиций одного исполнителя (автора, музыкальной группы), и таким образом посвящённый этому исполнителю. Обычно трибьют-альбомы являются знаком почтения и уважения со стороны музыкантов, исполняющих кавер-версии, в отношении творчества исполнителя, которому они посвящены.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не признаю кавери трібьюти мікси та інший самокльоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не признаю кавери трібьюти мікси та інший самокльоп

А ти по сцилкам полазь...раптом щось сподобається)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Helloween - Metal Jukebox 1999

HERE

дуже подобається :)

Whiskey in the Jar

Оригінал

i

кавер

ПРичому кавер подобається набагато більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кавери звичайно ж потрібні, завдяки ним я відкрив для себе кілька старих гуртів про які колись навіть не чув :)

Також інколи цікаво послухати одну з улюблених пісень у іншому виконанні.

Фігня лише мікси, бо вони зовсім змінюють враження про пісню переважно в гіршу сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SoulBurn, прошу вибачення. А що є оригіналом Червоної рути?

А на рахунок каверів - то це цілком нормально, як на мене, якщо колектив може це достойно заграти. Причому є різні варіанти: кілька пісень, як кавери; коли половина репертуару - кавери і, нарешті, коли граються виключно кавери. Тут кожен обирає для себе. Приміром, існує дуже багато пісень, які я просто хотів би інколи грати перед публікою... "Цілком природнє бажання..." На мою думку, просто є речі, які на це заслуговують. Особливо класно, коли воно просто виривається назовні, коли щиро... (можу пригадати якесь відео RHCP, де Джон Фрушанте співає How deep is your love) Адже коли музика - творчість, а творчість - це коли хочешь щось сказати у своїй манері. А сказати можна своїми словами, а можна і процитувати когось. :)

От прочитав попередній пост - справді, це ж чудово, це супер, коли кавери продовжують життя пісні, чи дають друге, чи завдяки їм хтось відкриває для себе щось нове. Але... Але, от, Forever Autumn, розумію про що ти, прекрасно розумію. Але мучить мене таке відчуття, що дещо втрачаємо, починаємо звертати увагу не на те, що треба... У сучасних каверів зазвичай кращий звук і все таке, погано, коли приваблює саме це... Я останнім часом навпаки - більше люблю слухати в оригінальному виконанні. Коли вперше почув Knoking to heaven's door в оригіналі - зовсім не сподобалось... Але з часом зовсім по-іншому почав усе сприймати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Helloween - Metal Jukebox 1999

HERE

дуже подобається :rolleyes:

Всі сцилки покрились трупними плямами, навіть деякі файлообмінники з того списку почили в бозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для власників безлімітних тарифів :rolleyes:

Covers (#1-#152)  IMG533-1223049376.gif і ..of fucking pops IMG533-1223049798.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а як же плагіат???

Як же Arch Enemy з піснею Shadows And Dust і Megadeth'овою Secret Place??? <_<

Та нічого... Вони (АЕ) потім реабілітувались перед Megadeth кавером на Symphony Of Destruction :D

Та Metallica всіх переплюнула :) передерши сама себе :D

I Disappear (1:44-2:00) - Unforgiven III (2:27-2:57)

З.І. Чи може мені ведмідь по вухах походив??? :rolleyes:

SoulBurn, прошу вибачення. А що є оригіналом Червоної рути?

"...Володимир Івасюк і Олена Кузнецова вперше виконують «Червону руту» у Чернівцях на Театральній площі 13 вересня 1970 року..."

Але я мав на увазі цю піню у виконанні Софії Ротару...

З.І. Чи ти вирішив до слів придертися? :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У металлики 2х сидишный альбом Гараж инк. - сборник каверов....И большая часть получилась лучше оригиналов) и то же Виски в банке.

Много смеялся над каверами Бони Нем иль как то так) Перепели Мечта сбывается, Без тебя - арии, и многое другое...Такой жестяк получился) с гроулом и хардом неймоверным)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Много смеялся над каверами Бони Нем иль как то так) Перепели Мечта сбывается, Без тебя - арии, и многое другое...Такой жестяк получился) с гроулом и хардом неймоверным)

Це не гроул, а скоріше сичання осипшого алкоголіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Є така група Leningrad Cowboys, на цьому поприщі вони відзначились. Особливо ця штука прикольна :http://www.youtube.com/watch?v=oAELvnc6HSo

не знаю як сюди вліпити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:P Бонни Нем - Лаванда, жетсь...

Дуже подобається Трибьют ГО. Майже всі пісні досить вдало, як на мене, переспівали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...