Перейти до змісту

Супутниковий інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

;) На форумі по-моєму немає.. ;) .Хтось в курсі що за інет, скіль коштує? Оголошень в Луцьку море типу: Супутниковий інтернет  в кожен дім...бла бла бла :D

Опубліковано

Супутниковий нет відносно дорогий. В залежності від часу доби й від швидкості передачі даних (максимум здається 2 мегабіти). Ціна коливається від 10 (вночі) до 150 (бізнес-час) гривень за гігабайт. Але! Супутниковий інтернет працює тільки на прийом. Передача даних повинна йти по якомусь наземному каналу (мобільний інтернет, діал-ап, ще щось).

Себто якщо ти поставиш у себе лиш тарілку з усім іншим, то інтернету не буде.

Хіба що граббінгом займатися :ohmy:

Опубліковано

Є там і синхрон і асинхрон. От тільки ціни різні. Дорого - не сперечаюся.

Виключно для " рибалки" - імхо не варто. Вже краще платити за 2Мбіт/512Кбіт 200 грн на АДСЛ-і. (анлім)

Опубліковано
Вже краще платити за 2Мбіт/512Кбіт 200 грн на АДСЛ-і. (анлім)

вже краще добавыты ще 50 грн. за 4Мбіт/512Кбіт АДСЛ-ага4.

• Адміністратори
Опубліковано

Тільки всі ці "супутникові" не для тих, хто хоче в онлайн іграшки дрочити.

Опубліковано

:)

но, на данный момент, это почти единственное решение для жизни за городом.

256/64, конечно, не гиперскорость, но для того, чтобы не быть отрезанным от информации - вполне достаточно

Опубліковано

Цікаво, звичайно, але лише для пошти - трошки за круто, качати щось типу фільми і т.д. - довго. Хіба що робота буде пов'язана із нетом і не потребувати великих швидкостей.

• Адміністратори
Опубліковано

Угу. Дзвінок на телеком. Хочу ОГО на хуторі, 40 км від міста за 120 грн :ok:

Бігом!!!

• Адміністратори
Опубліковано

:dont:

но, на данный момент, это почти единственное решение для жизни за городом.

256/64, конечно, не гиперскорость, но для того, чтобы не быть отрезанным от информации - вполне достаточно

Я про затримки в каналі між А і Б, а це біля 1.5 секунди(4х36тис.км+затримки на обладнанні). Багато не награєшся з такими затримками.

Опубліковано
Я про затримки в каналі між А і Б, а це біля 1.5 секунди(4х36тис.км+затримки на обладнанні). Багато не награєшся з такими затримками.

да я понял :dont:

и помню аналогичные задержки по Привет-оффлайну :)

дам ведь тоже спутник дуплекс...

Опубліковано

На інтернет бум'i ми відеоконференції проводили на 20 fps 640х480. Але недай бог погода нельотна... всьо, хоч стріляйся канал пропадає.

• Адміністратори
Опубліковано

Сапутніг він і в ахриці сапутніг. :dont:

Фронт буде стояти ніякого сігнала не зловиш. Хоча дивлячись яке зеркало поставити. :)

Опубліковано
Супутниковий нет відносно дорогий. В залежності від часу доби й від швидкості передачі даних (максимум здається 2 мегабіти). Ціна коливається від 10 (вночі) до 150 (бізнес-час) гривень за гігабайт. Але! Супутниковий інтернет працює тільки на прийом. Передача даних повинна йти по якомусь наземному каналу (мобільний інтернет, діал-ап, ще щось).

Себто якщо ти поставиш у себе лиш тарілку з усім іншим, то інтернету не буде.

Хіба що граббінгом займатися :)

А який інтернет хороший при передачі данних (upload)? ;)  Виділка? Дуже потрібний такий інет ;)

Опубліковано
А є тут хтось хто спутниковий інет юзав? Поділіться враженями.

Ну я юзав. Як варіант для заміського будинку підходить, а вот коли в тебе є інші варіанти то не дуже. Канал сильно нестабільний, да і ціна кусається.

2 коммандор: зеркало 120, при потребі магу показать, як буду на бордовці

• Адміністратори
Опубліковано
2 коммандор: зеркало 120, при потребі магу показать, як буду на бордовці

Думаю цим його не здивуєш, в нас 1.8м на стіні.

Нарешті дійшли до самого цікавого, давайте мірятись :(

Опубліковано

А я не буду мірятись :) Все-таки цей тазік був тільки для одного компа, а не для цілої організації. І ставили його досить давно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...