Перейти до змісту

The Wall Pink Floyd.DvDRip.XviD.Mp3

pit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

The Wall Pink Floyd/DvDRip/XviD/Mp3

frontgy3.jpg

Рік 1982

Країна Великобританія

Жанр Драма\Музика

Автор Роджер Уотерс

В ролях Bob Geldof, Christine Hargreaves, James Laurenson, Eleanor David, Kevin McKeon, Jenny Wright, Bob Hoskins

Переклад Відсутній, він і не потрібен :0003:

Відео 672х288

Звук 115 кб/с

Розмір 700 МБ

Тривалість 1:35:06

Думаю фільм представлення не потребує.

А якщо коротко то Рок зірка, яка сходить з розуму під час фізичної та соціальної ізоляції, пірнає углиб своєї свідомості.

Опубліковано
The Wall Pink FloydDvDRip.XviD.Mp3

Рік 1982

Країна Великобританія

Жанр Драма\Музика

Автор Роджер Уотерс

В ролях Bob Geldof, Christine Hargreaves, James Laurenson, Eleanor David, Kevin McKeon, Jenny Wright, Bob Hoskins

Думаю фільм представлення не потребує.

А якщо коротко то Рок зірка, яка сходить з розуму під час фізичної та соціальної ізоляції, пірнає углиб своєї свідомості.

Цікавить?

Ще знайди рецезію радянських часів , про загниваючий капіталізм :0003: .

так це Pink Floyd , чи Roger Waters , бо Floyd є , а Waters-а нема.

Опубліковано

Перклав з IMBD рецензію. Музика і ідея належить Уотерсу. А назва фільма точна:"Pink Floyd The Wall", тому 2ї претензії трохи не доганяю. Знаеш кращу рецензію пропонуй, я тільки за

Опубліковано

Це перелік основних харктеристик фільму після назви серед яких і формат звуку, щоб зразу уявлення про якість було.

Адже дехто такий фільму(враховуючи його музичність), не захоче дивитись з Mp3 звуком, тому щоб людина не витрачала час на перегляд теми, я так написав.

Крапка поганий "роздільник", тут я трохи затупив признаю

Опубліковано
Перклав з IMBD рецензію. Музика і ідея належить Уотерсу. А назва фільма точна:"Pink Floyd The Wall", тому 2ї претензії трохи не доганяю, оскільки фільм про Pink'a. Знаеш кращу рецензію пропонуй, я тільки за

я про те що The Wall , є відео в виконані Pink Floyd ,і самого Roger Waters , тепер я зрозумів ,що то відеофільм Pink Floyd. :0003:

Опубліковано
я про те що The Wall , є відео в виконані Pink Floyd ,і самого Roger Waters , тепер я зрозумів ,що то відефільм Pink Floyd. :0003:

відео у виконанніPink Floyd чи Roger Waters , це як? Це ж не кліп, а фільм, акторів я здається вказав, можливо саундтрек?

Музика виконується Pink Floyd , але автором є Roger Waters

Опубліковано
відео у виконанніPink Floyd чи Roger Waters , це як? Це ж не кліп, а фільм, акторів я здається вказав, можливо саундтрек?

Музика виконується Pink Floyd , але автором є Roger Waters

В 1989 году Roger Waters был призван Леонардом Чеширом для постановки грандиозного шоу "The wall", посвященного падению берлинской стены. Концерт, собравший 300000 зрителей, был записан на видео, и также был издан в виде альбома "The wall live in Berlin"

Опубліковано
В 1989 году Roger Waters был призван Леонардом Чеширом для постановки грандиозного шоу "The wall", посвященного падению берлинской стены. Концерт, собравший 300000 зрителей, был записан на видео, и также был издан в виде альбома "The wall live in Berlin"

Я вказав рік ще на початку, будь уважнішим і питань не виникне. А про це шоу не знав, дякую що проінформував, треба буде ше це витянути. :0003:

Опубліковано

Pink Floyd The Wall (1982)DVDRip.avi

маю 1,485,572,098 bytes DivX 5.0 01:35:10 720x336 1627 kb/s FPS23.976 0.281 bits/pixel

ac3 448 kb/s (6 ch) CBR 48000 Hz

+ російські субтитри

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...