laska Опубліковано 7 Вересня, 2008 в 06:04 #1 Опубліковано 7 Вересня, 2008 в 06:04 БОРЩ ЯК ВИТВІР СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВАКілька способів приготування й подачі борщу на стіл Імпресіонізм:Продукти не нарізати, а збити у блендері до стану густої сметани.Експресіонізм:Покласти в каструлю цілий буряк, через годину-півтори — картоплину, цілу цибулину і головку капусти, також цілу. Варити три години під відкритим небом.Кубізм:Продукти нарізати кубиками. Варити у квадратній посудині.Романтизм:При подачі до столу борщ посипати пелюстками троянди.Символізм:Гостям подають на тарілці папірці з написами: "цибуля", "морква", "буряк", "м’ясо".Сюрреалізм:В готовий борщ влити пляшку горілки.Гіперреалізм:Відварити буряк і картоплю. Нарізати цибулю, капусту, солені огірки (можна замінити оселедцем). Змішати. Полити олією).Фольклорний стиль:На стіл ставлять кошика з сирими овочами. Далі гості повинні все робити самі.Альтернативне мистецтво:Зварити борщ не на свинячому бульйоні, а, скажімо, на відварі куріпки, степового зайця чи на жабрах акули.Модернізм:Подати гостям банки з борщовим концентратом.Соцреалізм:Варять борщ із гнилої картоплі. Гостям читають лекцію про неухильне підвищення виробництва продуктів харчування в порівнянні з 1913 роком і про корінні переваги нашого борщу з їхнім. Незадоволеним б’ють морди.Соцреалізм-2:Гостей заганяють в темну кімнату і включають музику зразка "Ех харашо в странє совєтской жить!", щоб заглушити чавкання господарів, які їдять борщ. Незадоволеним б’ють морди.Соцреалізм-3:Гостям зв’язують руки, на стіл ставлять каструлю із запашним борщем. Гості зобов’язані навипередки розхвалювати борщ. Незадоволеним б’ють морди.Неопримітивізм:Гостей відправляють в магазин за продуктами, потім дають їм можливість готувати борщ самостійно.Абстракціонізм:Вийти надвір, нарвати будь-якої трави, що попадеться під руку, залити окропом. Сіль, перець за смаком.Неокласицизм:М’ясний бульйон замінити порошковим, свіжі овочі — сушеними.Концептуалізм:В тарілку налити окропу. Подавати охолодженим.Гіперконцептуалізм:Подати гостям повні миски запашного борщу, а ложки сховати. Сам господар вибачається й іде з дому.Оп арт:Наливають повну миску ароматного борщу і показують її гостям здалека.Поп арт:Приготовлені для борщу овочі залити спиртом і підпалити.Хепенінґ:Після того, як гості з апетитом поїли, продемонструвати їм зварену в борщі кішку.Перформанс:Запрошених на борщ гостей хазяїн і хозяйка зустрічають в чому мати народила.Постмодернізм:Гостям розливають уявний борщ, і всі роблять вигляд, що його їдять. Того, хто вигукне "Ніякого борщу тут нема!", виганяють за безкультур’я і хуліганство.Соц-арт:Варять борщ із ківі, ананасів, авокадо, манґо, дуро, карамболів та іншої мушмали з мурмалою. Оцет і перець на смак.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.