Перейти до змісту

БОРЩ ЯК ВИТВІР СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА


laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

БОРЩ ЯК ВИТВІР СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА

Кілька способів приготування й подачі борщу на стіл

Імпресіонізм:

Продукти не нарізати, а збити у блендері до стану густої сметани.

Експресіонізм:

Покласти в каструлю цілий буряк, через годину-півтори — картоплину, цілу цибулину і головку капусти, також цілу. Варити три години під відкритим небом.

Кубізм:

Продукти нарізати кубиками. Варити у квадратній посудині.

Романтизм:

При подачі до столу борщ посипати пелюстками троянди.

Символізм:

Гостям подають на тарілці папірці з написами: "цибуля", "морква", "буряк", "м’ясо".

Сюрреалізм:

В готовий борщ влити пляшку горілки.

Гіперреалізм:

Відварити буряк і картоплю. Нарізати цибулю, капусту, солені огірки (можна замінити оселедцем). Змішати. Полити олією).

Фольклорний стиль:

На стіл ставлять кошика з сирими овочами. Далі гості повинні все робити самі.

Альтернативне мистецтво:

Зварити борщ не на свинячому бульйоні, а, скажімо, на відварі куріпки, степового зайця чи на жабрах акули.

Модернізм:

Подати гостям банки з борщовим концентратом.

Соцреалізм:

Варять борщ із гнилої картоплі. Гостям читають лекцію про неухильне підвищення виробництва продуктів харчування в порівнянні з 1913 роком і про корінні переваги нашого борщу з їхнім. Незадоволеним б’ють морди.

Соцреалізм-2:

Гостей заганяють в темну кімнату і включають музику зразка "Ех харашо в странє совєтской жить!", щоб заглушити чавкання господарів, які їдять борщ. Незадоволеним б’ють морди.

Соцреалізм-3:

Гостям зв’язують руки, на стіл ставлять каструлю із запашним борщем. Гості зобов’язані

навипередки розхвалювати борщ. Незадоволеним б’ють морди.

Неопримітивізм:

Гостей відправляють в магазин за продуктами, потім дають їм можливість готувати борщ самостійно.

Абстракціонізм:

Вийти надвір, нарвати будь-якої трави, що попадеться під руку, залити окропом. Сіль, перець за смаком.

Неокласицизм:

М’ясний бульйон замінити порошковим, свіжі овочі — сушеними.

Концептуалізм:

В тарілку налити окропу. Подавати охолодженим.

Гіперконцептуалізм:

Подати гостям повні миски запашного борщу, а ложки сховати. Сам господар вибачається й іде з дому.

Оп арт:

Наливають повну миску ароматного борщу і показують її гостям здалека.

Поп арт:

Приготовлені для борщу овочі залити спиртом і підпалити.

Хепенінґ:

Після того, як гості з апетитом поїли, продемонструвати їм зварену в борщі кішку.

Перформанс:

Запрошених на борщ гостей хазяїн і хозяйка зустрічають в чому мати народила.

Постмодернізм:

Гостям розливають уявний борщ, і всі роблять вигляд, що його їдять. Того, хто вигукне "Ніякого борщу тут нема!", виганяють за безкультур’я і хуліганство.

Соц-арт:

Варять борщ із ківі, ананасів, авокадо, манґо, дуро, карамболів та іншої мушмали з мурмалою. Оцет і перець на смак.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...