Перейти до змісту

Call of Duty:World at War

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

А ти на ФТП можеш закінути? Якщо да - кідай ++1 )

Не дружу з ФТП, попробую сьогодьні шото залить, хотя не чіхлю :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

ИМХО.

Или я стал более требовательный или что. Но думаю второй раз не пройдет фокус с COD.

1. Не понравилось что все уж слишком по сценарию, идти надо только в одном направлении и нельзя влево вправо, скольо раз был прикол надо было бежать в одну сторону и типа такой заборчик и ноги подымать не надо, ан нет, пройти нельзя только по строго вызначенному пути (тропинке которая возле тебя в 2-х метрах).

2. Не понравилось что если по сценарию не понял что сделать или не двигаешся дальше то врагов можно отсреливать сутками, они не заканчиваются как и свои собственно.

3. Не понравилось псевдо потасовка в игре, блин все стреляют, все убивают много шума, взрывы, но по ходу пока сам не убьеш когото смотреть на этот цирк можно часами.

4. Не поравилась громкость звука, точнее фразы людей слышишь, шаги тоже, а автомат стреляет тмше разговора и тому подобное, баланса звука нет.

Просто все эти фокусы проходили в COD4 т.к. игра была новая, то в COD5 как по мне уже могли изменить что-то. Бразерс ин Армс в этом плане была поинтересней, как по мне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МАЮ лиц.ДИСК рус. Call of Duty World at War ящо то можу залить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о БЛІН він 8 Гб :sq_ye::smile3::bayan:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не підскажете гру будуть повністю русифікувати, чи так і залишиться піратський переклад тексту що патчем ставиться? :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за дегінерати не до кінця ігри заливають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так фільтруй базар!!

Товарищ заливщик-дозалей образ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає фільтрів....А вже як не дозалив, то можна знов поставити на перезаливання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul ненада тут демагогію устраюватИ! якшо хтось має терпіння то гра буде (я буду заливать) десь в пятницю-суботу) гра клёва)

я це говорю до того шоб не обламатись так як Арт із-за кривих заливальників! хочете ждіть не так не! ідіть і купляйте)))

то Алекс ігру піратку ніхто повністю русифікувати не буде хібашо скачаєш десь повний русіфікатор! а зараз по моєму то тількі ліцензія і та ше в нашому селі може і не бути її! :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де шукати Key Code????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де шукати Key Code????

Не знаю яка в тебе версія ,я на торентах бачив штук шість різних ;) , в мене наприклад в info cd key.

поробуй може підійде MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залив на фтп все туди ж кейген і носд в архіві!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пограв сьогодні, пройшов дві місії. Ігра не дуже сподобалась, таке враження що граєш мод до Call of Duty 4, а не нову гру. Побачимо що буде далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пограв сьогодні, пройшов дві місії. Ігра не дуже сподобалась, таке враження що граєш мод до Call of Duty 4, а не нову гру. Побачимо що буде далі.

спірітмен ти часом не з фтп качав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спірітмен ти часом не з фтп качав?

Я з fileshare качав.

А де в ігрі файли збереження? Сьогодні ввійшов в гру, а збережень то нема. Знову треба з першого етапа все проходити :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за фігня з образом гри шо на фтп???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна детальніше про "фігню"? Я от думав качати з фтп, а тепер засумнівався :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь на середині установки в мене пише шо образ не може бути проситаним, от... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це погано. Відпишіться будь ласка хто ще скачував цю гру з фтп, якщо такі є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На фтп лежить не дозалитий образ. Я сам хотів скачувати, але побачив, що там тільки 3,4ГБ, а гра в запакованому вигляді 5,6ГБ, вирішив качати з файлшари. На фтп не лив, бо думав, що вже нікому не треба та й гра не фонтан. Якщо потрібно, то можливо завтра заллю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заливай без питань , а той палений образ треба кікнути (нафіга народ баламутити , люди можуть і не поняти :rolleyes::P )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залито. Call of Duty World at War . В архіві образ і декілька нодвд. Якщо гра не йде, пробуйте замінити нодвд. Русифікатор краще не ставити, бо від нього більше багів чим користі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SpiritMen, а проблему із сейвами вирішив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SpiritMen, а проблему із сейвами вирішив?

Ага) Ще раз пройшов. Там просто профілі не потрібно чіпати і все буде ок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...