Перейти до змісту

Потрібна порада

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Комп не бачіть,в ноутбуці все ок.Штучка така SAMSUNG MP0402H USB Device.Флешкі бачіть.Драйверів не найшов.

Комп ОС ХР(пак2)

MB ASUS A7V600-X (KT600,Socket A,SATA,SC6ch,4xUSB2

CPU AMD Athlon XP 2000+ "Thoroughbred"

DDR RAM 512Mb NCP PC3200

VC Inno3D Tornado GeForсe FX5200 128Mb DDR AGP8x T

Поможіте.

Опубліковано

Попробуйте удалить хост USB концентратору с помощью диспетчера устройств.

Это должно силу XP для повторного обнаружения, и мы надеемся установить правильный драйвер для вашего USB-порт.

Опубліковано

Навіщо відразу щось удаляти, відкручувати чи модернізовувати.

Флешки бачить? Значить порти УСБ працюють. І не в дровах справа.

То spqr.

Як саме небачить?

Пише що невідомий пристрій чи взагалі нічого?

Більше інформації плз.

Бо можливий банальний варіант - невистачає живлення по УСБ. От сабж і нестартує.

ПС

Підключаєш сабж до порта УСБ виведеного шлейфом на корпус чи на платі з тилу?

Якщо варіант перший, то спробуй варіант 2. Інколи проходило.

Опубліковано

S30

Не бачіть нічого від разу,пробував "установка оборудования" тоже нічого не бачіть.Підключаю до порта USB з заду компа через удленитель.Ще така інфа може до цього відноситься.Розпаковував з флешкі архівовану іграшку (2.9 г розпакована 4.3) комп видав помилку мало місця,хоча вільно 10г.

Опубліковано
S30

Не бачіть нічого від разу,пробував "установка оборудования" тоже нічого не бачіть.Підключаю до порта USB з заду компа через удленитель.Ще така інфа може до цього відноситься.Розпаковував з флешкі архівовану іграшку (2.9 г розпакована 4.3) комп видав помилку мало місця,хоча вільно 10г.

Глянь в ПМ. Там моя аська.

Першу пораду дав там же.

А далі будемо плясати.

Крім проблеми з цацкою більше ніяких? :)

Сабж гарантовано працює на інших компах? З флешносіями ніяких проблем? З принтерами, сканерами підімкненими до УСБ?

Зроби те що просив без сабжа і з оним (щоб глянути чи напругу просаджує). Заміряй напругу на БЖ.

Справа в тім що при старті сабж споживає до 5Вт, а вже в вході роботи 2,5Вт. Він може просто нестартанути. Таке на старих мамах траплялося.

При підключці прислухайся чи старається він стартувати чи ні, горять якісь індикатори чи ні.

Опиши послідовність своїх дій, а то " і чого це машина незаводиться? А мо в неї нафти нема, а мо двигуна сперли" :)

Більше інфи. До речі аналогічні питання вже розглядалися в інеті.

ПС

Дивись незакороти по живленню.

Опубліковано

Індекатор горить при включенні.Попитаюсь розжитись тестером,у сестри на роботі на ПК без проблем,в мене на ноуті теж.Просто на ноуті полетів двд-рв,от і маюсь на старому компі(якій в мене замість тв :) )Підсідає відать "старічок" 4 роки як ні як.Якщо з тестером не вийде то лізти туди не буду,якось переживу,мороки багато.А на разі подякував,на 95% відсотків впевнений що це невистачає живлення по УСБ.Принтер,флешкі все працює.

Штучка ця конечно не погана,шустра :) На на ній якщо не помиляюсь можна інстальовані проги таскать,40г то вам не шуткі :)

Опубліковано

Я сам схожим користуюсь.

Досить зручно, ціна-ємність оптимальна, ремонтопридатність вище ніж у флешки, можливість модернізації.

Опубліковано

Ну я правда використовув тільки для перенесення файлів,треба прогі якісь поставити попробувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...