difoto Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 06:51 Поділитися #26 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 06:51 Virgil, спасіба, про зіму - паржал Всєм жидобандєровцам прівєт от москалєй! А твоя нєдальокость, вірджил, оставляєт только ігнаріравать тєбя как сущєствующій факт "дауністічєскаго" националізма. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:06 Поділитися #27 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:06 difoto, мы вместе... а про образование - помечтайте. посмотрите, какие дауны учатся сейчас, а теперь поймите, что эти дауны будут учить ваших детей. так что главное - наше образование, которое мы сможем добавить к образованию и воспитанию наших детей. а в советское время образование было получше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:20 Поділитися #28 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:20 М-да... як би там не було, а росія свого добилась. і клали вони на всіх інших.а євросоюз обкакався: самі порущили свої ж правила, за це і розплачуються. і як би там їх не виправдовував автор писанини в першому пості, а якщо є прецедент порушення, то росія буде кивати на нього.а то виходить казус: ми порушили правильно, а ви неправильно, а-я-яй. "после драки руками не машут". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:22 Поділитися #29 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:22 посмотрите, какие дауны учатся сейчас, а теперь поймите, что эти дауны будут учить ваших детей.так что главное - наше образование, которое мы сможем добавить к образованию и воспитанию наших детей. а в советское время образование было получше виходячи з твоїх слів, нам не треба боятися ні США ні Росію. Ми самі себе знищимо деградуючи... Я б не була така категорична, називаючи все молоде покоління даунами. Чи то може тебе таке оточує? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:33 Поділитися #30 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 07:33 виходячи з твоїх слів, нам не треба боятися ні США ні Росію. Ми самі себе знищимо деградуючи... Я б не була така категорична, називаючи все молоде покоління даунами. Чи то може тебе таке оточує?деградация населения - на лицо.и это не результат влияния третьих стран. всех даунами я не называл. но то, что их в %% отношении сечас в разы больше, чем 20 лет назад - факт.рантше дурак сидел тихонько, чтоб его не замечалиа теперь он хозяин жизни. у него 3 салона (железных вагончика) с игровыми автоматами.у него денег дохолеры. он может оплатить учебу своему ребенку, морально ублюдочному.а вот ребенок толковый, у хороших родителей - скорее не имеет возможности получить гарантированное конституцией бесплатное высшее образование. а на платное в семье просто нет денег.везде есть исключения, только лишь подтверждающие правила, но в общем все так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 08:53 Поділитися #31 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 08:53 нам не треба боятися ні США ні Росію. Ми самі себе знищимо деградуючи... Продовжую думку ..., ворогуючі між собою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:10 Автор Поділитися #32 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:10 Розділ політика за своєю суттю мусить бути конфронтаційним і не потрібно від нього вимагати, такого ж перемир'я і одностайності, як від форуму акваріумістів, чи дайвінгістів. Порівняльний аналіз проведений автором, засвідчує повний перехід зовнішньої політики кремля в кам'яний вік, Косово і Осетія речі практично не порівняльні. Вступ України в НАТО унеможливить багатьом чиновникам заробляти мільярди на транспортних системах і також різко обмежить вплив кремля на ситуацію в нашій державі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:15 Поділитися #33 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:15 і також різко обмежить вплив кремля на ситуацію в нашій державі.и усилит влияние Белого Дома.а слаще ли редьки хрен - это риторический вопрос...по крайней мере штаты - страна с чуждым нам менталитетом.и ни мы их, ни они нас, никто и никогда никого не поймет... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:34 Поділитися #34 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:34 і також різко обмежить вплив кремля на ситуацію в нашій державі. Смерть Росії, смерть Китаю, по-твєму однополярний світ яким керуватимуть США буде безпечнішим? І люди в Україні стануть жити краще? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:38 Поділитися #35 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:38 Серед двох зол оберають меньше. Так як гамерика далеко то і ждати їх нападу якось не доводиться, а московія під боком і вже не раз махала своєю указкою грозя дать по рукам якщо слухатись не будем. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
info Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:40 Поділитися #36 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:40 Вступ України в НАТО унеможливить багатьом чиновникам заробляти мільярди на транспортних системах если это так, я спокоен - украина никогда не вступит в нато... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:42 Автор Поділитися #37 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:42 silia ти правий для багатьох на цьому форумі дон Карлеоне набагато страшніший за місцевого Антібіотіка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:45 Автор Поділитися #38 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:45 а чо тобі хвилюватись сидиш в своїй мегарозвиненій тундрі, чекай заморозків, скоро зможеш по замершій дорозі добратися до сусіднього посьолка, і комарі швидко в сплячку ляжуть, чого ж тобі хвилюватись? Не забуть сьогодні до вечора портретик путіна від пилючки протерти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
info Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:49 Поділитися #39 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 10:49 а чо тобі хвилюватись сидиш в своїй мегарозвиненій тундрі, чекай заморозків, скоро зможеш по замершій дорозі добратися до сусіднього посьолка, і комарі швидко в сплячку ляжуть, чого ж тобі хвилюватись? Правила розділу: ...... 5. не ганити на Україну!!!!!!!!!!!!!!........... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 11:13 Поділитися #40 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 11:13 Час руйнує усе(Vergil)...Претендуешь на авторство? Плагиатор, однако.Таглайн "Время уничтожает всё" (Le temps dйtruit tout) — первая фраза, звучащая в картине "Необратимость" (скандально известный фильм французского режиссёра Гаспара Ноэ. История о поломанных судьбах трёх человек, рассказанная в обратном хронологическом порядке), она же появляется на экране в финале ленты вместо заключительных титров (с них "Необратимость" начинается). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 12:40 Поділитися #41 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 12:40 виходячи з твоїх слів, нам не треба боятися ні США ні Росію. Ми самі себе знищимо деградуючи... Я б не була така категорична, називаючи все молоде покоління даунами. Чи то може тебе таке оточує? деградация населения - на лицо. и это не результат влияния третьих стран. всех даунами я не называл. но то, что их в %% отношении сечас в разы больше, чем 20 лет назад - факт. рантше дурак сидел тихонько, чтоб его не замечали а теперь он хозяин жизни. у него 3 салона (железных вагончика) с игровыми автоматами. у него денег дохолеры. он может оплатить учебу своему ребенку, морально ублюдочному. а вот ребенок толковый, у хороших родителей - скорее не имеет возможности получить гарантированное конституцией бесплатное высшее образование. а на платное в семье просто нет денег. везде есть исключения, только лишь подтверждающие правила, но в общем все так. а чи не старіємо МИ???наскільки я пам"ятаю, попереднє покоління теж вважало нас мутантами і нездарами чомусь мені здається, що як приклади ти приводиш якісь екстремуми. у наш час це було так: трієчники повибивались у завбази і завмаги і купляють своїм дітям місця в інстітутах, а здібні хлопці з села не можуть пробитись. але насправді не все так печально. чи не деградували ми або попереднє покоління, раз ми зростили таких нездар? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 13:13 Поділитися #42 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 13:13 чи не деградували ми або попереднє покоління, раз ми зростили таких нездар? ну, кого мы выростим - будет видно попозже но, согласись, в наше время если малолетки и пили-курили, то не на остановках автобусов... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 13:22 Автор Поділитися #43 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 13:22 кожна людина вправі робити власний вибір (інформації достатньо) і не московії нам вказувати куди вступати, а куди ні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 13:25 Поділитися #44 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 13:25 Ну, не знаю, не знаю... Мое поколение было много умнее как родителей(которые получали образование в послевоенное время... мой отец в жажде учебы ходил за 15 км в школу, отак!), так и бОльшей части нынешней молодежи. Кума работает преподавателем химии в училище - такое иногда рассказывает про учеников(а некоторые с золотыми медалями думают, что Менделеев - это русский композитор, а Пифагор - наверное салат типа "цезаря"... утрирую, но не сильно!) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість encoarage Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 14:35 Поділитися #45 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 14:35 difoto, а хуле было делать молодому человеку в совке? Никаких развлечений, никакой тебе жизненной радости (портвишок под унылые дискоТЭКи не в счет) Вот и читали науку и жизнь и юный техник...А на новое поколение не гони... Можно подумать в совке быдла не было. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 14:38 Поділитися #46 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 14:38 но, согласись, в наше время если малолетки и пили-курили, то не на остановках автобусов... такое иногда рассказывает про учеников(а некоторые с золотыми медалями думают, что Менделеев - это русский композитор, а Пифагор - наверное салат типа "цезаря"... утрирую, но не сильно!) А це вже вплив панамериканської культури. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:10 Поділитися #47 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:10 Не хотіла розвивати цю тему, бо вона не відповідає топіку, але...Згідна з Толіком, бо і сама пригадала однокурсників-блатників.Шура, ми з тобою одного року, але такої ностальгії по рядянським часам я не відчуваю.Не знаю з чого робиш висновки ти, але я безпосередньо працюю з тим поколінням. Нічим воно не гірше від нас, воно просто інше. І це є нормально, світ не стоїть на місці.Можливо воно тобі таке погане, бо необтяжене комуністичною ідеологією? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:11 Автор Поділитися #48 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:11 Сильно змінився світ, безліч всякої інформації, розвинулась приватна власність, з'явились дуже багаті і дуже бідні. Не важко помітити, що незавжди вартість автомобіля відповідає мізкам, діти це помічають, дуже швидко розуміють силу грошей, як і це що в більшості своїй їх наявність не залежить від історії, математики, педагогіки. Вчителювання вже не є таким престижним, і загнане в глухий кут низькою зарплатою, низькою відповідальністю за якість знань і дрібною корупцією. Поступаєш в універ і з усіх кутів на тебе дивляться, як на кошильок і два вушка, а закінчуєш його і що толку? Коли наука і знання будуть цінуватися, а цей процес вже почався навіть в нас, той проблеми масової деградації відпадуть самі собою. І ще, для України 900 вузів - це занадто, нам не потрібно такої кількості людей з вищою освітою, тут краще не кількість а якість. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:24 Поділитися #49 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:24 А це вже вплив панамериканської культури.Болонская образовательная система - зло."Наши" люди поколения совка за границей - уникальные специалисты! Многопрофильные! А в штатах дети после 4-го класса строго профориентированы... У "математиков" может ВООБЩЕ отсутствовать физика и химия как дисциплины - парадокс, однако. Типичный пример: наша, украинская медсестра в эуропе получила быстрый карьерный рост, пройдя путь от санитарки до чуть ли не главной медсестры: тамошние сёстры из нейро-хирургии носа даже не сунут в травматологию, а она получила многогранно-широкое образование в совке и теперь - "на расхват"!И таких примеров - тьма.Чтобы не отвлекаться от темы, которая и так ушла в сторону, скажу главную причину, почему я вижу более целесообразной дружбу Украины с Россией, а не с США.Все-таки, как ни крути историей и фактами, а Россия и Украина начинались из Киева, и многовековая история совместного существования бок-о-бок наложила свой отпечаток: мы говорим на сходном наречии, мы движемся в примерно одном направлении в научно-техническом прогрессе (у штатов есть силиконовая долина и многомиллиардный рынок развлекательной продукции, зато у нас (У. и Р.) гигантские наработки в плане ракетостроения к примеру. Чего стоит один завод в Днепре по производству ракетных двигателей , которые покупает весь мир!),у нас примерно одинаковая ментальность и культура, мы пьём одинаковую водку и еще много, очень много общего! В отличие от штатов.Если кто-то думает, что пендосы будут дружить с нами на равноправных началах, не требуя ничего взамен - флаг вам в руки, товарищи! США и Россия - две державы, дружба с которыми априори подразумевает какие-либо уступки от "младших братьев" - я с тобой дружу, тебя никто не тронет, но сапоги с утра у меня чтобы чистые были!Замечу, что в моем понимании слово "дружба" и слово "рабство" и им подобные сравнения не тождественны, так что советую нацикам не брызгать слюной в мою сторону: я за независимую державу с собственной внутренней политикой, но... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:28 Автор Поділитися #50 Опубліковано 8 Вересня, 2008 в 15:28 суперечності на кожному кроці, тільки скажи чому твоя медсестра так потрібна там і так непотрібна тут? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.