Перейти до змісту

Проблема слов'ян.

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давня проблема слов'ян - міжусобні ворожнечі.

Одна з найпотужніших держав - Київська Русь пала від браку єдності, боротьби князьків за владу. Життя триває. Історія нічому не навчила. Які відносини між поляками, українцями, росіянами, сербами, словенами, болгарами між собою? Я б не назвав їх дружніми. А яку вагу в світі мають словянські країни? Світом править америка. Це очевидно.

А які відносини між американцями і британцями? Великобританія і США стратегічні союзники. І це після того як америка була більше як 100 років британською колонією. Після війни з британією і після того як британська армія спалила Вашингтон.

Може слов'янським народам варто взяти приклад з сьогоженних відносин США і Великобританії?

Опубліковано

крім США і Британії є ще інша група країн: я би хотів звернути вашу увагу на скандінавів: данців, шведів, фіннів, норвежців...Я не чув ніколи їхнього прагнення до світового панування, протиставляння себе Америці чи ще там комусь. Хоча, згадуючи древніх вікінгів, що безстрашно бороздили океани на своїх дракарах, і навіть, кажуть, доплили до америки раніше Колумба, теж могли би виганяти якісь речі про свою виключність у світовій історії, єдність північних народів, і т.д. Але наразі я бачу виваженість, самоповагу і хорошу економіку. І все з нордичним спокоєм:) Чи не прекрасний шлях для наслідування у своєму саморозвитку як нації?:(

Опубліковано
крім США і Британії є ще інша група країн: я би хотів звернути вашу увагу на скандінавів: данців, шведів, фіннів,

Тоже добре. І набагато краще ніж є зараз в нас :). Слов'нським народам мабуть не під силу тягатись ще з кимось як тільки одним з одними.

Опубліковано

З яких це пір болгароцигани стали слов"янами ? Татарозауралослов"яни... деякі вороги кращі від таких "братів", читайте, що вони про нас "каклов" пишуть. В теперішній ситуації із східнішими східними слов"янами братання - це проституція. Вони вибрали бути ворогами всім, крім "Хезболли".

Опубліковано

Америка: зброд. ЧОму? Поясню.

Хто були перші переселенці ?- правильно : всі ті, хто тікав від закону та шукав кращого життя (вбивці, бандити, злодії....) Мало було дійсно толкових освічених людей, чи навіть грамотних. У них була одна ціль - гроші та влада. Хто сильніший і багатший - той рулить!

І в боротьбі за гроші та владу завдяки свому егоїзму - вони, американці, стали лідерами у боротьбі за владу.

Опубліковано
З яких це пір болгароцигани стали слов"янами ?

На території болгарії мешкали південні слов'яни. Про сьогднішнішіх болгар незнаю. Але словянські корені залишились навіть в болгарській мові.

Татарозауралослов"яни... деякі вороги кращі від таких "братів", читайте, що вони про нас "каклов" пишуть. В теперішній ситуації із східнішими східними слов"янами братання - це проституція. Вони вибрали бути ворогами всім, крім "Хезболли".

Так і мене це дивує, тільки хоч одна країна з слов'янського племені захоче миру, так її роздирають на шматки "рідні братики".

Це добре видно з історії України.

Опубліковано
З яких це пір болгароцигани стали слов"янами ?

На території болгарії мешкали південні слов'яни. Про сьогднішнішіх болгар незнаю. Але словянські корені залишились навіть в болгарській мові.

Не знаєш, то для чого пишеш ? Болгари і слов"яни... нічого спільного і близько. Але чогось татарозауралослов"яни їх дуже любили...

Опубліковано

sergyj ось так подивитись на твою тему, то оплучається, що з неграми, монголами, австралійськими аборигенами дружити не треба?

Щось ти дуже расистським став і доктрина чогось не вписується в євразійську.

Шлях дружби і ворожнечі між народами проторений історією. Я за те, щоб знати і шанувати історію і недопускати трагічних історичних прецендентів в майбутньому. З точки зору історії між певними етносами дружби не може бути, як не крути. Я колись писав реферат про сербів і хорватів, так у них було стільки кровавих воєн що найкраще що між ними може бути - це невійна або холодне перемир'я. Аналогічно між Україною і Московією, історична пам'ять ніколи не дасть здружитись народам між якими тисячоліття йшла конкурентна боротьба за домінування, а згодом і за існування ціною мільйонів людських життів. ДРУЖБИ БУТИ НЕ МОЖЕ. Це можна заперечувати, але якщо зайде серйозна суперечка з низки політичних питань, то "дружбу" потім довго прийдеться реставрувати. Причина цього конфлікту в сучасності абсолютно очевидна:

Московія хоче "дружити" з Україною на правах повного домінування, а Україна самим не визнанням і запереченням цього домінування вже провокує Московію. Тобто, апріорі, умови "дружіння (або прінуждєнія до дружіння)" є критично не паритетними, що постійно буде закладати конфлікт між історично сусідніми країнами з абсолютно різним баченням майбутнього.

Зробимо експеримент, я подружусь з людиною яка перепише на мене половину двохкімнатної квартири (наголошую в замін ДРУЖБА). Якщо охочих не багато, то не потрібно й дивуватись чого Україна не хоче дружити, а радше хоче свалити подалі (в НАТО) від такої дружелюбної країни як Московія.

Опубліковано

Слов'яни з давно войовничі племена. Їм сваритися - не в новинку.

от лише війни із реалій перейшли у "холодні"

Опубліковано

Повністю згоден з топікстартером, тільки хай назве хоча б, один вчинок Россії, який можна розцінювати як повагу до незалежного народу. Саме НАРОДУ, а не держави. А вони могли і можуть це зробити, і люди це б оцінили, я впевнений. Але нічого нема, і небуло ніколи.

Дураків і доріг в нас в самих хватає. То може треба йти кудись в інший бік?

Опубліковано
sergyj ось так подивитись на твою тему, то оплучається, що з неграми, монголами, австралійськими аборигенами дружити не треба?

Щось ти дуже расистським став і доктрина чогось не вписується в євразійську.

Ні, ти не правильно "подивився". Ні з неграми, ні з монголами, австралійськими аборегенами не треба "воювати". А в слов'ян, як правильно сказав Zheny@, іде "холодна" війна.

На мою думку не бажання ні з ким воювати не є расизмом. :D

Опубліковано

є досить твереза думка, що дружба можлива лише між особистостями, окремими людьми, а не між народами. я її підтримую повністю.

А воювали усі етноси, які сусідали між собою. Згадаємо французів і німців, французів і іспанців, французів-фламандців,німців-чехів, японців-китайців, нас з поляками. Основа нормального співжиття- не в тому, щоб керуватися історією і пам"ятати усі кривди, війни і т.д. Основа нормального співжиття у тому, щоб минуле лишалось у минулому. Правда, з нього треба зробити висновки . і майбутнє завжди дає шанс змінити співіснування на краще.

ПОгоджуюсь, у нас не самий спокійний і чемний сусід, ми окремо живемо лише 17 років, тому йому звикати, а нам не розслаблятись:D

Опубліковано

Проблем слов’ян - взагалі неправильна назва теми...

Вроді з поляками в нас все нормально, чи ти не згоден? А євро-2012 хіба не ознака того, що з цими слов’янами в нас хороші відносини?

Чи ти хоч сказати, що в нас проблеми з болгарами?

А може з білорусами? Теж ніби ні...

Отже, фактично тема створена про відносини українців і росіян...

Які відносини між Україною і Росією? Що, йде війна? Та нормальні відносини між простими людьми! Це проблема відносин державних режимів.

А дружба США і Великобританії - це теж щось віртуальне. Це просто дружба капіталів, транснаціональних корпорацій (ТНК)

Тоді в чому смисл даної теми? Які практичні висновки?

Опубліковано
Вроді з поляками в нас все нормально, чи ти не згоден? А євро-2012 хіба не ознака того, що з цими слов’янами в нас хороші відносини?

Не можу погодитись, бо нажаль так не є. З поляками в нас тільки починають налагоджуватись відносини і те що політики починають це робили не означає, що є взаємна симпатія у народів. http://www.dt.ua/1000/1600/33286/

http://novynar.com.ua/politics/23190

Можеш запитати у наших заробітчан думку поляків про українців. Хоча ще раз повторю, ситуація покращується.

А висновки з даної теми і постів у ній, думаю кожен зробить свої власні, для себе.

Опубліковано

Не можу погодитись, бо нажаль так не є. З поляками в нас тільки починають налагоджуватись відносини і те що політики починають це робили не означає, що є взаємна симпатія у народів. http://www.dt.ua/1000/1600/33286/

Можеш запитати у наших заробітчан думку поляків про українців. Хоча ще раз повторю, ситуація покращується.

А висновки з даної теми і постів у ній, думаю кожен зробить свої власні, для себе.

а свіжіших даних опитувань не було?:lol:

знайшов дещо

http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2005/06/30/6396/

http://www.profootball.com.ua/2008/04/21/e..._v_ukraine.html

Опубліковано

офтоп

Хто були перші переселенці ?- правильно : всі ті, хто тікав від закону та шукав кращого життя (вбивці, бандити, злодії....) Мало було дійсно толкових освічених людей, чи навіть грамотних. У них була одна ціль - гроші та влада. Хто сильніший і багатший - той рулить!

І в боротьбі за гроші та владу завдяки свому егоїзму - вони, американці, стали лідерами у боротьбі за владу.

Це саме можна сказати про Австралію - зброд. Тільки вони не рвуться за світове панування.

Опубліковано
офтоп

Це саме можна сказати про Австралію - зброд. Тільки вони не рвуться за світове панування.

Хлопці, крім злочинців там було дуже багато всякого люду: і звичайнісінькі селяни-бідаки, що шукали кращого життя(згадайте хоча б декілька хвиль української еміграції, італійців), і науковці та інженери теж. Адже щоб розробляти корисні копалини, будувати міста і дороги- для цього малоосвічених злочинців мало, хлопці:lol:

і, крім того, ми всі теж не можемо похвалитись тим, що ми інтелігенти і дворяни у енному корінні:)

Опубліковано
Хлопці, крім злочинців там було дуже багато всякого люду: і звичайнісінькі селяни-бідаки, що шукали кращого життя(згадайте хоча б декілька хвиль української еміграції, італійців), і науковці та інженери теж. Адже щоб розробляти корисні копалини, будувати міста і дороги- для цього малоосвічених злочинців мало, хлопці:lol:

і, крім того, ми всі теж не можемо похвалитись тим, що ми інтелігенти і дворяни у енному корінні:)

ДУмаю про США треба відкрити окрему тему, але я категорично проти зовнішньої політики США.

Опубліковано

мій однокласник Мірик з сім'єю звалив в Австралію по контракту - математичний геній,а їй такі для комп'ютерного моделювання дуже потрібні.

Опубліковано
 поляками в нас тільки починають налагоджуватись відносини і те що політики починають це робили не означає, що є взаємна симпатія у народів. http://www.dt.ua/1000/1600/33286/

А ти думаєш в англійського і американського народу є взаємна симпатія?? Добрі відносини США-Великобританія - це збіг інтересів, а не симпатія народів

Опубліковано

короче тема - утопія, ти сам попробуй з ніким не сваритись і нікого не ображати, а потім спробуй щоб 30 000 000 людей те ж зробило.

Московській владі вигідно бути на штиках з Україною, в неї пів політики на цьому тримається і дуже вигідно сформувати думку про нас як про ворогів, у них це дуже легко виходить - в рускіх мусить бути ворог: фашісти, хахли, пендосія, Саакашвілі, вони без цього не можуть, бо тільки війни і військові шоу можуть відволікти увагу зазомбованого населення від діяній влади.

Опубліковано
А ти думаєш в англійського і американського народу є взаємна симпатія?? Добрі відносини США-Великобританія - це збіг інтересів, а не симпатія народів

Не чув про антипатію, можеш навести приклади?

Опубліковано
короче тема - утопія, ти сам попробуй з ніким не сваритись і нікого не ображати, а потім спробуй щоб 30 000 000 людей те ж зробило.

Московській владі вигідно бути на штиках з Україною, в неї пів політики на цьому тримається і дуже вигідно сформувати думку про нас як про ворогів, у них це дуже легко виходить - в рускіх мусить бути ворог: фашісти, хахли, пендосія, Саакашвілі, вони без цього не можуть, бо тільки війни і військові шоу можуть відволікти увагу зазомбованого населення від діяній влади.

...пендоcській владі вигідно, шоб Росія була на штиках з Україною, в неї пів політики на цьому тримається і дуже вигідно сформувати думку про них як про ворогів, у них це дуже легко виходить - в українцiв мусить бути ворог: жиди, маскалi,камунiсти, Путен, вони без цього не можуть, бо тільки пустий трьоп , та нацiоналiстичнi лозунги можуть відволікти увагу зазомбованого населення від діяній влади.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...