Перейти до змісту

Мумия 3: Гробница Императора Драконов / The Mummy 3: Tomb of the Dragon Emperor (2008) DVDRip

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та просто я очікував іншого... і мені аж не хотілось дивитись, коли вони сміються з мумії: "я ее убивал уже 2 раза, убью еще раз.. ггг". :)

Опубліковано
надеюсь, с этим ты спорить не будешь?

Та не буду :)

Просто як на мене, то екшн - це Смертельні гонки, Особо опасен, Адреналін (це взагалі супер!!! ;)).

Опубліковано

fantazy фраза - не така.. герой казав, що вбивав одну мумію, але двічі, і це ніби то 2 мумії :) а ця мала бути третьою..

не сперечайтеся - на колір та смак...

Опубліковано

В порівнянні з попередніми серіями "далко цей фільм не пішов". =) Непоганий фільм, особливо якщо врахувати його жанр. +1

Думаю, більшого від нього і не варто було очікувати.

Опубліковано

Оценки по пятибалльной системе

Зрелищность 4

Актерская игра 3-

Режиссерская работа 1

Сценарий -245

Кратко о фильме полный отстой и отвратительная дешевка]

Нужно ли смотреть нет

©

Опубліковано

сррааа...

ой об чьом ет я?

Взагалі то мені пофіг як вони там оцінюють. Бували випадки, що ні Екслер ні КГ не хвалили куно, а мені сподобалось.

А взагалі то для відпочинку фільм супер 4,5/5.

fantazy, а ти попередні частини бачив? Продовження в їх дусі і ніякої мрачності там ніколи не було.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Мені фільм сподобався... Подивитися для задоволення і не напрягати мозок... Але жаль, що на роль Іві взяли іншу акторку... геть не так дивиться в кадрі... <_<

Опубліковано

скажу так.....якщо порівнювати 3-ю частину з двума першими, то третя частина - це Гуано з великої букви "Г" !!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...